mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman ya boşver sinir hastası oldum bir şey anlatıyorum anlamıyo alaksız konuyla ilgisi olmayan bir şey söyliyo ya ben derdimi nasıl anlatıcağımı şaşırdım

ya dediğim gibi ikimiz arasında olan bir konuyu konuşuyoruz ben konuyla alakalı yorum yapıyorum yani ben mersin diyorum o diyoki meyve yiyiroum anladınmı alakasız yani

anladım da barıştınız mı onu soruyorum ben sana ...barışma faslını anlat

heee yani hala işte sabahları günaydın akşamları nasılsın falan:))))))))) dün diyoki robot cuma sölicenmi patrona bilet için ay gülmemek için zor tuttum kendimi dedim bakalım cuma sölicem dedim oda izin alma iş çıkışı gelirsin işin daha önemli dedi bende içimden dedim ki hele şunu bişr önceden anlayaydın:)))))))))))

ben sana barışırsınız demiştim..çok ileri görüşlüyüm vessela :)) günaydın ,nasılsın derken aşk sözcükleri de varmı kuru kuru mu

hayır kuru ben günaydın diyom oda günaydın diyo ben hemen aşkım falan diyemem bir kaç gün geçmesi lazım

ya daha ne ayakkabı almaya vaktim oldu ne de sütyen almaya offffff

Eşinize sürpriz yapmayın!‏
Eşinize sürpriz yapmayın!‏

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi.
Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu,
evde kalmak zorundaydı. Kocasına, yemeğe yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi.

Biraz sonra adam kostümünü giydi ve yemeğe gitti
kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve yemeğe giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi.

Tam hazırlanırken "acaba ben yanında değilken kocam neler
yapıyor" diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için
değişik bir kostüm giyerek yemeğe gitti.
Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı. Kocası arka
arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dans ediyordu, nereye
kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına yaklaştı, Onunla çok
samimi bir şekilde dans etmeye başladı, kulağına dışarıya
çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece
yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının
dönüşünü beklemeye başladı.

Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru yatağa gitti.
Kadın: Parti nasıldı kocacığım" diye sordu,
Adam : "Sensiz hiç eğlenemedim tatlım" diye yanıtladı.
Kadın: "inanmıyorum" diye cevapladı, "Bahse girerim çok eğlenmişsindir"
Adam : "Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık,
Alt kata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç
verdiğim O Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş, anlata anlata bitiremedi...

ya offff sinir etme adamı bea siyah sütyen alıcam daha dar alıcam ikşde birde aşağı inmesin diye delü

zaten büstiyer tarzı bişiyler giydiğim zaman sütyen ikide birde aşağı inmiyomu sinr oluyorum en son bi düğünde giymiştim ulen halay çektikçe sütyen aşağı memişler yukarda kalıyo deli olmuştum:)

adam gibi kıyafet giy ozaman ..öyle çekiştirenleri de hiç sevmem ..madem çekişireceksin en diye giyiyorsun

seviyortum çünük dekolteyş memiş yokki bende tutsun:)

seviyormuş dekolteyi utanmaz ne olacak ..memiş yoksa ne diye dekolte giyiyorsun ozaman ..ben giyseydim tavana zıplardı elbise :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…