mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bencede üffff robot bende sıkıldım sürekli ısıtmaktan

asıl ben yazmayıncas en yazmıyorsun hayret birşey hep kendine çekiyorsun olayı yaaa

offffffffffffffffff kapatalım konuyu daraldımmm.....öğlen dışarı çıkıcam sütyen bakmaya akşamda ayakkabı bakem diyom kaç gün kaldı bende bi numara yok

bence de kapatalım açand a sendin zaten ..bir daha da açma lütfen ... ne olacak kafaya koydunmu ikisini de hemen alırsın ..yerlerin bellidr nasıl olsa :))

evet ucuzcularım belli oralara bakıcam:)))))) gelim bu arada

ya dışarda banka işlerim vardı onları hallettim ulen herkesin işi patır patır oldu tama bana sıra geldi sistem gitti iiiimi:))))))) tam da daha önce kavga ettiğim kıza denk geldim :)))) kız bi özürler diliyo sistem gitti sizi bekleticem falan neyse geldide işimi hallettim sonra ordan çıktım bizim elemanlar beni gördü illa funda hanım gelin size bir şeyler ısmarlayalım falan dediler iii dedim meyve suyu içtim sonra şirkete geldim annem gözleme koymuştu yanıma accuk ondan yedim tam yiyemedim iş başı yaptık ara ara yicem :)

yok ulen ne gezicem hepsi ayağımın dibinde:)))))) eee o kadar da olsun normalde ben pek dışarı çıkmam işim falan olursa nadir:) sütyen baktım o arada beyaz vardı siyah yoktu 17 milyondu bide bizim ordan bakıcam

iimş ..ben de küçültücü almıştım iri diye :))) çok gezdim en sonunda migrostan aldım çok da memnunum

hatuna bak ya küçültücü almış bende büyütücü alıyom destekli :)))))))))))

e ne yapayım badi filan giyemeyince herşeyde fırlayınca mecbur aldım :)) sen açıksın sende tuhaf durmaz büyük olsa da ama kapalı olunca düşünsene seksi göğüsler dikkat çekiyor :))

ay keşke büyük olsa gögüslerim yaaaaa kuzenleriminde hep büyük bi benim küçük:))))))))

sen tabi dekolte yapacaksın açıp göstereceksin onun için istiyorsun değilmi zilloş seni :) ben de tosunuma gösteriyorum fena mı :)))

ulen sende heeee sanki açıp popişimi gösteriyom dekolte işte albümdeki resim ala ala bide ben normalde salaş bluzlarda tek omuzumun görünmesine bayılırım bide kayık yaka modelleri
:)))))))

ya suratım hep kırmıızı pullandı sivilce bu alerji beni mahvetti yaaaa tam düğün üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…