valla bende yeni geldim sayılır elim ayağım şişti kıpkırmızı döktüm yaaa sabah sağlı ocağına gititim hemen halimi görsün dr diye yine ilaç verdi bakalım 2 gün de rapor verdi
yok işteyim şu an geldim ama elim kütük gibi şiş ama geldim rahat edemiyorum ben ya tam yatalak olucam belki o zaman kalırım evde yoksa içim raha tetmiyo aklım işte kalıyo
saçmalama rahatsızsan işte ne işin var ..sanki işe geldin diye madalya verecekler ..işkolik olma bu kadar ..azıcık kıymetini bilirler hep ..herşeyden önce sağlık ..yemişim işi ...
ya bende sinir oluyorum bu huyuma işte içim rahat etmiyo hiç canım rahat değil ya harita gibi oldum tamda düğün arifesi ya her tarafım şiş kızarık uyuz oldum ama c.tesi gitmicem işe o yüzden dayanıyom dr dedi kurdeşen gibi ama senin stresten de olabilir diyo ne biim ya sinir odum he dr git sürekli
TABıKı STRESTEN tir ..allerji zaten psikolojik bir şey ...düğünde bir şekilde kamufle edersin..ayağında iz varsa kapalı ayakkabı giy ...
bence git evde dinlen işyerinde rapor almak sorun oluşturmuyorsa git keyfine bak ..iş kaçmıyorya
aman boşver olan oldu artık harta gibi gideriz
dün ayakkabı aldım bugün fotosun çekicem çantanında yarın albüme kpyucam bir ikide evde foto ç.ekileyimde bak özlemişsindir beni:)))))))))
çek tabi zilloş işin gücün benden beter foto çekinmek :)))
düğünde de bol bol çek ..yavuklunla da çek meraktan çatlarım yoksa :)) haa bir de şu allerjili halini çek de bakayım :)))
akşama kadar sönmezse alerjim çekerim popişimide görürsün o zaman:)))))))))))))))))))
kızım ben manyak foto hastasıyım hatta ark tatilde çıldırttmıştım utanmasan wc de de çekilicen falan demişlerdi dur akşam bir iki tane anneme çektiriyim kardeşime falan:)))))))) ayakkabı aldım albuümdeki ayakkabımın ruganı 38 tl aldım başka bir mağazada 90 tl di:)