mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sırrını yiyim beee allahın robotu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

allahın en güzel en tatlı en şirin en cadı ve ennn en kulu diyecektin değilmi :))))))))

canım şimdi geldim yerime gitmişsin seni kocaman öpüyom kaymağım:))))))))))

kaymağım mı ::)))) diğertopiktekilerle karıştırdın sen beni hee :) akşam nasılsa kendi topiğine gireceksin oku diye yazayım dedim :)))))

evet datlum gıymatlum diğer topikle falan karıştırmadım delüüüüüüüü yarın görüşürüz öptümm

günaydın zuzu ..bana öyle sıcak ifadeler kullanma ...sevmem demiştim sana ..bana sert ol haşin ol :))

dün akşam çıkışta servise bindim lay lay lom gidiyorum ...eve yaklaştığımızda anahtarı çıkarmak için çantamı açtım ki ne göreyim anahtar yok öantayı bit pazarına çevirdim ama cıkk yok anahtar ..bir yandan anahtar yok ne nane yiyeceğim diye düşünürken diğer yandan anahtarı bulma ümidi ile çantayı evirip çeviriyorum asıl olay bundan sonra çişim geldimi ama nasıl gelme çatlıyorum yaptım yapacağım yani ne yapsam nerelere gitsem anahtar da yok ..tosunum benden yarım saat sonra evde oluyor ..yarım saat nerde beklerim çişimi nereye yaparım
ya ALLAH BıSMıLLAH deyip alt kattaki kuaföre girdim ii akşamlar kolay gelsin dedim karşımdaki kuaför ii akşamlar buyrun dedi heyecanla kuaförde birşey yaptıracağım diye halbuki nerdeeee ben çişimi yapmak istiyorum haberi yok neyse lavabonuzu kullanabilirmiyim dedim ..ALLAH tan kuaför sürekli gittiğim kuaför tanıdık yani çişimi yaptım sonunda ama az daha kıvransaydım yapmıştım iimi neyse kuaförden çıktım ..tosunumu yarım saat beklemem gerek ne yapayım ne yapayım bir iki alınacak vardı yakındaki markete gideyim alacakalrımı alayım o sırada da tosunum gelir dedim ...markette işim erken bitti ...tosunumu aradım nerdesin çok varmı daha diye canım ben anahtarımı almamışım seni bekliyorum marketteyim dedim ..tosunumdan bir kahkaha bekle daha 20 dakika var demezmi sonra ben anahtarı şuraya koydum demezmi meğer anahtarımı unuttuğumu sabah görmüş paspasın altına koymuş gelince alsın içeri girsin diye ama ailecek şaşkınızya bunu söylemeyi unutmuş bana ben arayınca aklına geldi akıllının yani tosunum unutmayıp bana söyleseydi çişimi kuaföre yapmak zorunda kalmayacak markete gitmeyecek anahtarı alıp evime girecektim hey ALLAH IM ben şaşkın tosnum benden şaşkın bi akıllı o vardı o da proje yapmaktan kafayı sıyırdı

gördüm albümünü ayakkabı ve çantanı :) ii güzel de ayakların somalili fakirlerin ayaklarına benziyor ..kilo alman şart ayakların çok zayıf ayakkabının içinde çok tuhaf duruyor ...

ulen delü karı kendi kendime çekicem diye ayağım şekilde şekile girdi ayaklarım zayıf değil aksine herkes tombiş der:)))))))) bide topğu oldu için gerdim ayağımı normalde yere bastığım zaman tam oturur ayakkabı

üstelik elbiseli olan fotomdaki ayağıma bakarsan zayıf durmadığını anlarsın aynı ayakkabı çünkü

kızım aksine ilk defa sen söylüyon :)))))))) sevindim:))))))) herkes bileğin çok kalın diyolar sinir oluyodum ilk sen dedin:)))))))) resimde sana öle gelmiştir tombik normalde bilekte bacakta bende

ya neyse sana ayakkabı ve çantamı koydum yorum bekliyorum güzelmi bileğimi sormuyorum sana

sanane istediğime cevap veririm ..ben bileğinle ilgili yorum yapmak istedim ne var ..ayakkabın ve çantan fena değil idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…