mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla şimdi yardımcı ark geldi karpuz simit domates salatalık bide benim sevdiğim yağlı beyaz peynir almışlar onları yicez....sen ne yicen

ooo süper..ben diyetteyim :))ton balıklı salata ve çorba yiyeceğim ..51,5 oldum bu arada ..50 ye bir insem :))

dahada ,inme sana zayıflık benim gibi yakışmıyo bu arada balıktan nefret ederim:)

aman be ben sevemedim midem kabul etmiyo direk kusuyorum zaten dün birisi mangalda balık yapmış evin içi doldu balık kokusuyla deli oldum çıktım balkona söylene söylene çamaşırları topladım sinmiş koku deli oldum

ii sen yeme ben yerim..evet kokusu eve siniyor sms tavada yaparsan.ben fırında yapıyorum hiç koku olmuyor ..

yok anlamamıştım şimdi anladım ..boşver siyasete girme :)) ama erdoğana aşık biriyim ben kim ne derse desin ..hataları tabiki var bazı politikalarını ben de beğenmiyorum ama türkiyeye çok şey kattığı da bir gerçek ..partici değilimdir asla ama lider olarak çok beğeniyorum kendisini ..tam lider vasıflarına sahip..neyse konuyu değiştirelim :)) bu ara çok dengesiklik var bende ..sürekli başım dönüyor ...neden acaba bilmiyrm

ben zaten siyasetle hiç işim olmaz sevmem politikayı hatta melih çok ilgilenir kızarım kapat şu konuyu derim ama ben önceden seviyodum erdoğanı ama şimdi sevmiyorum.....valla seni bilmem ama benim demin başım fırıl fırıl döndü ....sende kapat bir süre akışına bırak farkında olmadan bilinç altında bu olay

yok aslında o olayla alakası yok ..gerçekten başım dönüyor ...eskiden olsa bilinçaltı olurdu ama doktora gittim içim rahat da yine de bir dengeszlik var ...

bu arada işin gücün nişan bohça topiklerini gezmek ..sana boşver şu adetleri diyorum dinlemiyorsun beni:)))

ulen manyak karı can sıkıntısından ne zamandır dolanmıyodum baktım kimse yok bi dolanayım dedim bahçeli salon lara falan bakıyodum öle....kızım karı yapıcak bende mecburen yapıcam eli mahkum bana kalsa istemiyorum ama karşı taraf yaparsa bende dört dörtlük yapıcam bohçaysa bohça sonra laf falan duyarım tepem atar bide benim tepem atarsa kötü olur o raddeye gelmek istemiyorum yakın zamanda konuşucam kaynanayla tekrar istemediğimi sölücem ama yok illa sen yapma ben yapıcam derse yapıcam

yok ulen hatta geçen bir ark dediki hayret topğinden çıkmışsın saplandın kaldın topiğine dedi:)))))))))))))))) yok ulen gezmiyom ama bugün kafama takılan şeyler var onlara bakıyom

ya ufak tefek şeyler mekan falan nişan için ben evde yapmak istiyorum ama yinede son dk belli olmaz hazırlıklı olayımda işte başka ufak tefek şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…