mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ince tabi beyaz badi sonuçta ..arkadan sütyenin ipleri belli oluyor ..elbise biraz uzun olunca sırtım açıkta kalıyor ...sen giysen tuhaf kaçma z da ben kapalıyımya tuhaf oluyor görünüyor yani ...

ya kalın da olsa beyaz yani anladınmı ..ben sevmiyorum öyle sırtım açıkta rahat edemiyorum yani ..pimpirikli başak işte :)) neyse bolero alacağım bugün zaten ..birazdan sana yeni ayakkabı aldım onun resmini çekip göstereceğim :)) çanta içli dışlı idi iki renk .5 liraya aldım ..içi yeşil dışı beyaz :)) yeşil çantam yoktu hiç ii oldu :))

aynı renge ..çok sevdim bu rengi ..artık yaz hergün duşa giriyorum e tabi saçım aktı iice beyazlar çıktı ..hamileyimdir diye boyatmıyordum ..e hamile değilmişim ...adet bitene kadar boyatayım dedim ...

evet şimdiden boya bencede hamileyken zararlı tam da ben de sölicektim

he valla sen enleri düzenleseydin senin enlerin ne olurdu listele bakem merak ettim

hemen albüme gel gideceğim bak da resimlere yorumunu alayım çıkacağım hastahaneye:))

ayakkabın fena değil ulen o kolye boğmuyo mu seni bana burda daral geldi:))))))))))) inci kolye gömlek tarzında daha kumaş gömlek tarzında yakışır inci kolye bana göre bu kıyaftine gitmemiş çantanı beğendim eşarplarını bide beğeniyorum

aykkabıyı ayağım pişiyor diye aldım rahat rahat giyeyim diye ..zaten topkulu giyemiyorum özürlüyüm o konuda :)) yoo ben sporda da inciyi severim...klasik giymiyorumki klasikle takayım ...ben karıştırıp kullanmayı daha çok seviyorum ..ayır bir moda akımı ortaya çıkardım :)) ayakkabıyı 10 liraya aldım ..daha çok tatil için almıştım ama kot giyince altına giyeyim dedim nasılsa spor..yok bizim oda serin oluyor yakmıyor ..daha yeni ısınmaya başladı ..baharda ısıtıcı alacaktık o derece soğuktu anla :))

ben anlamam ulen çantanı beğendim bide eşarp geri kalanı beğenmedim inciyi ben klasikle seviyorum zevk meselesi tabiki

EVET hem sporum hem inciliyim..sen hiç spor giyinip inci kolye takanı görmemişsin de ondan sana garip geliyor..burada genç kızlar hep böyle giyiniyor...önemli olan farklı tarzları biraraya getirip konsept uygulamak ulenn ..yoksa klasik zaten klasik spor zaten spor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…