mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konseptmiş ha ha haaaaa.....naptın hastane olayını bende yeni geldim sayılır

ne olsun gittim doktora ..çok küçük bir miyom var dedi ..ama bazen yumurtalık da miyom olarak gözükebilirmiş...önümüzdeki ay gel tekrar bakalım dedi ...bazen adetle filan atılırmış ..önümüzdeki ay tekrar bakacak işte ...senden naber sen ne yaptın

ne olsun bende sabahtan gittim tahlillerimi gösterdim değerlerim 10.24 den 3.6 lara düşmüş iyi dedi 3 ay sonra tekrar gel dedi vitamin demir iyi çıktı ama bir süre hastaneden uzak dur çok yıpranmışsın dedi ellerim ayaklarım titriyo elimde olmadan dinlen dedi stresten kesinlikle uzak dur dedi :)nasıl olucaksa:))))))))) valla alerjilerim içinde ne olucak bilmiyorum şu an ayaklarım kütük gibi şiş ellerde öyle ermeni hastanesi çok iyi diyolar ama herkes öle diyo senelerdir hep duyarım olmassa oraya gidiyemi bide troid için diyorum ama dr dr değilmi sence gitsemmi ne yapsam o dr tahlil falan yapıcak aynı işlermler ama kafam karıştı yaa offf

bence ii bir hastahane diyorlarsa kesinlikle git ...battı balık yan gider...böyle ciddi durumlarda bir de oraya paranı kıy kafan rahat olsun en azından ...orası da aynı şeyleri derse ona göre davranırsın ..

dimi öle yapayım aman ne bilim iyice kafam karıştı yaaa offfff

kafa karışacak bir durum yok ..doktora verilen paraya acıma ..ne abuk subuk şeylere para harcıyorsun da sağlığa harcayınca ne olacak..elimizdeki cep telefonları bile 300-500 den başlıyor ..ama sağlığa o kadar para vermeye gelince canımız sıkılyor..ben olsam gider bir de oraya görünürdüm ..tabi senin kararın yine de .

yok be anacım paradan değil ama git gel bıktım artık en iyisi orayada gideyim ben haftaya

artık son kez ermeni hastanesine gidicem bakem dün tlf açıp araştırdım muayeneside iyi 22 tl .....babam para verdi ben sıfırı tükettim :) haftayada giderim oraya

sen de yaz bakayım şu en topiğine de enlerini bir görelim bakalım :)) ben kıskanç değilim merak etme rahatlıkla yazabilirsin :)) ben yazmıyorum yazacak kimse yok ..bir kişi hariç :)))

saol şeker hepimizin.....bu arada kızkardeşin ne yapıyo

babalar gününde ne yhaptın hediyeyi beğendimi baba

ayakkabı beğenmişti aslında ben hediye almam böle özel günlerde bana göre değil ticaret amaçlı böyle günler o gün tesadüf ayakkabıcıya gittik kendisi veriyodu ben aldım sonra yatakta bana bir masal anlat şarkısını söledim oda bana masal anlattı sarıldım babişe uyumuşum:)))))))

bayağı romantikmiş :)) ben de sevmem böle günleri ..ben de c.tesi günü verdim zaten ..bir de pantolona ihtiyacı vardı zaten ..bu gün de bahane oldu ..ben şu yaşımda hala babamla beraber uyurum ..ben de daha önce ki babalar gününde şiir yazmıştım babama ..çok duygusal şeyler yaptım zamanında ...bu arada ajda pekkan-bir günah gibiyi dinliyorum :)) kadının sesine hastayım ..çok benzetiyorlar sesimi ona bir de nilüfere...

valla ben eşşek kadar oldum pazar günü bir görseydin bacağımı göbişine sardım bıyıklarıyla oynuyorum beni karnıma koyup ayaklarını havaya kaldırıyo uçuyom bende annem nasıl gülüyo çok komikti:))))))))) bu arada özele bişey yazıcam bak

sibel canı severmisin ..çok seviyorum sesini kadının yaa...şimdi bozuldu ama eskiden cillop gibiydi yaaaww..onun emret öleyim şarkısı benimm şarkımdır çok severim ...tosunuma ithafen :))

evet severim bende canım benim şarkısı var onu çok severim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…