mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin gerçekten çok küçükmüş ...ama güzel güle güle otur...mutfak ve diğerleri geldi şimdi salonun yok ama ..

kız güle güle otur ağzının tadı bozulmasın umummmm

gel yarın umu mutlaka heee ben iyice biincelicem evini birazdan:))))))

salonun hoşuma gitti benim istediğim tarzda siyah ve beyaz döşücem bende eşyalarımı hep ona göre siyah beyaz aldım çok güzel umucum robor sanada mail attım

bende ankastere seviyorum isdeğim mutfapın resimlerini atıcam sana akşam bulamda bu arada benim beğendiğim birinci link

ben de birinciyi beğeniyorum da ikincinin de rengi hoşuma gitti ..ben siyah yada gri beyaz eşya sevmiyorum ..beyaz olacak

ben aksine çok seviyorum unutturma yarın koyam bulursam bide benim aptal laptop açılırsa

siyah ve beyaz döşemeyin ..siyah döşeyin de beyaz olmasın ..hele koltuklar beyaz olmasın ..ilerde çocuk mahveder bırakır..çocukluların tavsiyesi ona göre :))

tabi canım yok koltukların oturma kısmını zaten beyaz olmaz ama bel kısmı falan olur belkim bakalım

günaydın zuzu ...sabah servisle gelirken bir pastahanenin önünden geçtik ..güzel bir mekandı. ..aklıma sen geldin :)) bir kahve içerek birbirimizi yeseydik kavga etseydik dedim içimden :)) bu arada akşam eşimi yakaladım :)) nerde diye soracaksın :)) öyle yakalama değil ..18 temmuz bizim evlilik yıldönümümüz..eşim normalde akşamları yemekten sonra ingilizce proje çevirileri var onları yapar ,face...e bakar o kadardr net olayı ..dün akşam 1 saati geçti ..ben tv izliyorum ...canım nerdesin diye yanına gittim ..meğer nette otel araştırıyormuş ama bana çaktırmıyor ..ben de çakmamış gibi yaptım :)) hayatım öylesine nette dolaşıyordun şu oteli gördüm ..akçakoca diye bir yer varmış ...nasıl bu otel sence diyor bana :)) ben de baktım gayet güzel 4 yıldızlı filan :)) bak tıkla ..
Akakoca, Diapolis Hotel, Akakoca, Otel, Hotel, Motel, Hotels, Hafta Sonu, Haftasonu, Gezi Akakoca, Akakoca Otelleri, Akakoca Turlar, Akakoca Gezileri, Bayram Turlar, Bayram Gezileri, 3 yldzl oteller, 5 yldzl oteller, 4 yldzl oteller, Dzce, Ereli, Kdz
sanırım 18 temmuz için rezervasyon yaptırıp alıp götürecek beni oraya ...:)
bir de diyorki buraya gitsek denize de girer benim minik kuşum diyor :))
minik kuş ben oluyorum bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…