mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya düşünkü iş yerinde değiliz ala ala:)))))))))))))) ben evde yapıyorum karşık salata kız salata sosu var sirke ve sarımsaklı harika bişiy rokalı karışık salata yapıyorum bide benim salata tabağım var evdekiler bayılıyo aynı hazır salata gibi oluyo

aynılarından bende de var :)) ama evde farzetmiyorum ben işte farzediyorum ..ikimiz de öğlene çıkmışız farzet sen de ozaman :))

puha haaaaaaa gel ben sana kendi ellerimle yapar salatayı kendi ellerimle yediririm güzel yaparım salatayı

ne diyonuz ne salatası gıııııııııı
ben daha yeni kalktığım için kahvaltı yapıcam siz öğleni düşünüyosunuz :))

mütevazi olduğun bir şey varmı zaten ...asıl benim salatam yurt çapında ünlüdür..sende sadec yemek var ..bende herşey var :))

mütevazi olduğun bir şey varmı zaten ...asıl benim salatam yurt çapında ünlüdür..sende sadec yemek var ..bende herşey var :))

evet canım senin gibi :)))))))))))) ben her konda iyiyimdir evime gelen ağırladığım misafirler bilirler hala da konuşurlar canım ben yemek salata her konuda iyiyimdir ha h ahaaa
umu yuh yani hatundaki keyife bak robot ohhhh valla

yuh yani uyusaydın umu zaten akşama ne kaldı :))

:))) ya ben evlendikden sonra kendimi yatakdan kaldıra mıyorum niyeyse
sabah 6:30-07 de kalkıyorum eşim işe gidiyo uyumam yarım saat bir saati buluyo sonrada kalkamıyorum kahvaltı yapmıyo eşişm kapıyı kitlemeye kalkıyorum :))
bu saatte kadar uyumuyorum uyanığım ama yatakdan kalkamıyorum bekarken 10 na kadar bile yatmazdım

makyaj yapmayı zaten bilmiyorsun ,çen çen çen başka bildiğin bir şey yok :)

galiba yoruluyo eee malum gece uzun:))))))))))))))))))

valla herkes makyajıma bayılır canezemuszemus tescillenmiş yani sen çen çen konuş :roflol:

bu arada başın dönüyomu bugün

millet önemli değilki ben beğeniyorsam güzeldir gerisi boş ..şakkıdı

dönüyor ama dünki kadar değil ...tansiyonum 9 a 6 çıktı ...

yeni evli olduğun belli :roflol: zamanla yorulmaların azalır merak etme ...haftada bire filan düşer :roflol::roflol: bizde hala düşmedi ama sen bana bakma o benden kaynaklanıyor :roflol:

ben kaçar kızlar kahcaltımı yapıp dışarı çıkıcam
kardeşim bendede dolaşıcaz biraz grş. sonraa kıızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…