mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın robot valla ne güzel olurdu hem kahve içerdik hemde yerdik birbirimizi:)))))))))) otel güzel oh ne güzel ya ne zaman çıkıcan izine ....bugünde ben metrobüsü ayağa kaldırdım kavga ettim:)))))))))))))

günaydın bir gün de sakin olsan hayrına yaa :)) izinde değil bu haftasonu için ayarlamış ..18 temmuz pazara denk geliyor ...c.tesi pazar kalırız diye ayarlamış..izne de temmuz sonu ağustos başı gibi çıkacağız herhalde inş..eşime bağlı ..ben istediğim zaman izin alıyorum da o alamıyor ..bu ara işler çok yoğun ..bir de bir ingiltere bir almanya da kongreler filan varmış ...o iş de izinden önce olursa yandık vallla...izne çıkamayız ..hayırlısı artık inş. bi sıkıntı çıkmaz ..

bu arada sen kolyeyi beğenmedin ama herkes hayran kaldı haberin olsun :)) bizim buranın takı pazarlamacısı var ara ara gelir takı satar ...kadın hayran kaldı ne kadar yaratıcısın , çok farklı olmuş ,kotla da değişik bir konsept olmuş dedi ..herkes dün kolyemi sordu valla :)) bir kaç kre daha böyle kafamdan takı yapmıştım kadın görmüştü..firmamıza takı tasarlarmısınız diye teklifte bile bulundu haberin olsun :)) albüme gel :))

ya napim sabah patron aradı araba servisteydi sen al dedi geç gelicekmiş o bende duraga gittim tam 20 dk aptal metrobüsü bekledim dolu geliyo adam durmuyo halbuki yer var bütün sinirler tavan yaptı bende söylendim şoförde bana karşılık veriyo girdik birbirimize....neyse sonra arabayı aldım gidiyorum karşıdan bir hatun geliyo arabayla yol verdim sen geç dedi bana bende bastım gaza geçtim bu sefer baktım sanki yol vermemişim gibi uyuzluk yapıp beni geçmeye çalışıyo önüme falan kırıyo bende tabi dururmuyum direk kıvrak bir hareketle hız yaptım geçtim ki hız yapmam yani böle durumlarda ama kız bir uyuzluk yapıyo deli oldum sonra biz yan yana başladık hız yapmaya sonra bir baktım önüme biris geçti camı açtı burası bağdat caddesi değil dedi ay nasıl güldüm ya:))))))))))

aman ya altı üstü inci bir kolye abartılıcak bişiy yok sporun üzerine giyinmişsin ben beğenmedim ulen napam

içindeki badiyi beğenmedim diğerleri güzel birde kolye sanki sıkmışsın boğulucak gibi duruyo

badiyi mecburen giydim ..açıkmı bıraksaydım bağrımı :)) yok sıkmıyor gayet rahat :))

aman be ala ala ben haklıydım bi kere 20 dk beklemişim kan beynime toplandı...hatuna yol veriyorum yol vermemişim gibi davranıyo ben napam:)

ay valla ne güzel olur mısırlı ve peynirli olsun sirke ve sarımsak solu olursa sevinirim robotcum:)))))))))

mısırlı olsun bence de :)) ama sarımsak olmasın kokarım işyerinde möğüş möğüşşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…