• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak ve antre de zeminde granit kullanan var mı ?

zeymusahmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
26
2
38
45
Merhaba,
60*60 granit yada parke görünümlü granit yaptırmayı düşünüyoruz. Ancak cevremdekiler kayar temizliği zor olur gibi yorumlar yapıyorlar. Çok begendim ama temizlerken bezin bile izi kalacaksa kurulamaklada ayrıca uğraşamam :( kullananlar varmı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim

kuzenimin mutfagında tezgahı siyah granit ve leke bıraktığını temzliğinin zor olduğunu söledi o_O

yanıtladığınız için teşekkür ederim dushes
Ben soruyu doğru sormadığımı fark ettim
Mutfak zemini ve antre zemini için granit düşünüyordum ama vazgeçtim sonunda
Laminant gibi görünen seramiklerden yaptırmaya karar verdim
Granit satılan yerde bezle sildiler ve su lekesi kaldı
Yaptırmayı düşünenlere fikir olur diye yazıyorum çok az nemli bir bezle silmek gerekiyor viledayla silmeye kalkarsanız su lekesi kesin kalır

Merhaba,
60*60 granit yada parke görünümlü granit yaptırmayı düşünüyoruz. Ancak cevremdekiler kayar temizliği zor olur gibi yorumlar yapıyorlar. Çok begendim ama temizlerken bezin bile izi kalacaksa kurulamaklada ayrıca uğraşamam :KK43: kullananlar varmı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Canm tam olarak aynı durumdayım naptın yaptırdın mı ne renk yaptırdın :(( memnun musnnn

Ben laminant görünümlü 60*15 ebatinda seramik yaptirdim. Eger firsatiniz varsa bi bakin derim digital baskili kutahya seramik limba modeli duman rengi . Görünce tamam bu dedim cok begendim .

Derzi zaten beyaz kullanmiyorlar bizimkisi duman rengi derz kullanildi . Dosenirkende bir milim bosluk birakiliyor nerdeyse sıfır gibi derz boslugu normal fayans gibi olmuyor

kızlar selam biz de ev içi yaptırıyoruz standartlarda mutfak ve hol granit yapılıyordu ve ben laminat istediğime karar verdim bi süre sonra ama çok geçti :) döşemişler graniti .. şimdi güldüğüme bakmayın sinirlerim bozuldu baya kırdırıp laminat döşetsem mi diyorum bi fikir verir misiniz? granit çok mu demode olur?

Ben yeni yaptirdim mutfak ve koridoru çok guzel oldu ama ne tip bi hali alacagim kararsizim

Granit mi tovbeeee temizligi coookkk zor ben cok ama cok pismanim gorsellik parlaklik tamam da kullanislilik sifir

evet kıl düşse öze batıyo ama temizledimide ışıl ışıl parlıyo:))

merhaba arkadaşlar bende 60x60 yer graniti yaptırdım üzerinde çiziklier oluştu bunları nasıl gideririm fikri olan yada başına gelen varmı şimdiden teşekkürler

Back
X