Mutfak ve holü parke mi, yoksa fayans mı yaptırmalıyım ?

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
683
Bursa
arkadaslar evimin yerlerini parke yaptırcam ama hol ve mutfağıda parke mi yaptıraym yoksa fayansmı yaptırym karar veremedim....yada her yeri parke mutfağı fayansmı yaptırayım ...acilll bilgilerinize ihtiyacım var:41:

canım antrelerde fayans hiç kullanışlı değil parkeyi öneririm ayrıca mutfağına fayans yaptıracaksan fayans aralarına renkli fuga yaptır benim mutfak fayanslarım koyu renk ben aralarını gri yaptırdım.araları beyaz olduğu zaman çok pis duruyo süreli çamaşır suyuyla fırçalamak gerekir ve uğraştırıyo benim fikrim bu

benim holum parke ben memnunum odalarla daha bütünleik bir yapısı oluyor
ayrıca holde fayansın modası geçti bence
kendiniz seçebiliyorsanız kesinlikle parke

mutfakta parke zor olur ama hol için parke yaptır

valla canım biz mutfakta da kullanıyoruz baya estetik duruyor. tavsiye ederim ama fayans tarzı diyorsan illa seranit yada granitler var onlar da cok guzel duruyor...

canım sorma bende aynı dertten müzdaribim;(( mutfak ve hol fayans olucak.bende sadece mutfak olsun istemiştim fakat:S hiçkimse önermiyor burdaki ustalar.hatta marangozların dediği abla ben parke yapsam bu işten para kazanırım sanada asla kötü demem.ama parana yazık para kazanmaktansa senin iyiliğin için söylüyorum taşı ömür boyu kullanırsın hiçbir sorunun olmaz.holde ve mutfakta çok riskli en ufak bi su sızıntısında hemen kabartmalar başlar.sen nekadar dikkat edersen et mutlaka bişeyler dökülücektir.ayrıca uzun alanlarda parke önermiyorum müşterilerime çünkü sebepsiz kabarmalar oluyor.yinede sen bilirsin istersen ben döşerim dedi.iyice kararsız kaldım.ama büyük olasılıklı fayans olucak.en azından mutfakla bütünlük sağlar.nasılsa halıda olucak pek görünmez.

Canım ben mutfak ve holü parke yaptırdım. fayansı sevmiyorum soğuk bir görüntü veriyor. Biz tezgahın önüne yani su dökülmesi kolay olan yerine fayans yatık sadece geri kalan yer parke. Çok da güzel duruyo, herkes beğeniyo tabi karar senin

fayans olmasın kesinlikle
benim evimin yerleri tamamen tahta. koridorla mutfağı ilk gördüğümde beğenmemiştim ama şimdi iyi ki böyle diyorum
kullanışı süper
fayansı temizlemek zor hem kendisi araları
parke her zaman sıcacık ve tertemiz oluyor:6:

canım sorma bende aynı dertten müzdaribim;(( mutfak ve hol fayans olucak.bende sadece mutfak olsun istemiştim fakat:S hiçkimse önermiyor burdaki ustalar.hatta marangozların dediği abla ben parke yapsam bu işten para kazanırım sanada asla kötü demem.ama parana yazık para kazanmaktansa senin iyiliğin için söylüyorum taşı ömür boyu kullanırsın hiçbir sorunun olmaz.holde ve mutfakta çok riskli en ufak bi su sızıntısında hemen kabartmalar başlar.sen nekadar dikkat edersen et mutlaka bişeyler dökülücektir.ayrıca uzun alanlarda parke önermiyorum müşterilerime çünkü sebepsiz kabarmalar oluyor.yinede sen bilirsin istersen ben döşerim dedi.iyice kararsız kaldım.ama büyük olasılıklı fayans olucak.en azından mutfakla bütünlük sağlar.nasılsa halıda olucak pek görünmez.

Bende aynı fikirdeyim.
Ömürlük olsun istersen fayans yaptırmanı öneririm.
Benim mutfağımda yarısı parke yarısı fayans olacaktı ortada kemer var.
Su falan basarsa diye koridor dahil fayans yaptırdım.
Gerçektende evimi 2 kez su bastı hemde öyle böyle değil :)
Tabii bu olacak diye birşey yok ama ihtimallerde düşünülmeli.
Sonra tüm ev komple parke ben sevmezdimm sanırım.

İçine sinen bir sonuca varman dileğiyle.

Sevgiler...

bencede mutfakta laminant kullanışlı olmaz.Her dakika bir şeyler düşürüyoruz....tencere düşürdüğünü farzet ...gitti işte laminant...hem artık öyle modern fayanslar var ki...

Bende aynı fikirdeyim.
Ömürlük olsun istersen fayans yaptırmanı öneririm.
Benim mutfağımda yarısı parke yarısı fayans olacaktı ortada kemer var.
Su falan basarsa diye koridor dahil fayans yaptırdım.
Gerçektende evimi 2 kez su bastı hemde öyle böyle değil :)
Tabii bu olacak diye birşey yok ama ihtimallerde düşünülmeli.
Sonra tüm ev komple parke ben sevmezdimm sanırım.

İçine sinen bir sonuca varman dileğiyle.

Sevgiler...

yani arkadaşında başına gelmiş geçmiş olsun canım bu arada zor şeydir allah bir daha göstermesin.

bu arada ev sana aitse uzun yıllar oturacaksan fayans derim sana.çok seviyorum dersende holu parke yaptır.ama mutfağı kesinlikle fayans yaptır derim sana:)mutfakta beyaz parlak fayans yaptırıpta spotlarla süslersen o yansımalarla süper oluyor:)

bence holü parke mutfağı fayans yaptır bizim bulaşık makinesi musluğu biz evde yokken akıtmış cağnım parkeler mahvolmuştu söktürüp fayans yaptırdık mutfakta daha kullanışlı

bence holü parke mutfağı fayans yaptır bizim bulaşık makinesi musluğu biz evde yokken akıtmış cağnım parkeler mahvolmuştu söktürüp fayans yaptırdık mutfakta daha kullanışlı

Back
X