Mutfak ve holü parke mi, yoksa fayans mı yaptırmalıyım ?

Bana gore hol kesinlikle parke olmali, kucuk cocuk varsa birde evde surekli pesinden kosmak zorunda kalmazsin. fayans halida koysan soguk oluyor. Mutfagi ise fayans oneriyorum aslinda oda park olsa iyi olur ama su aksa birseyler olsa fayasa birsey olmaz ama parke kabarir diye dusnuyorum.

arkadaslar evimi tamire basladik salon la antre parke ama mutfagada yaptirsammi korkuyorum malum her zaman degistirilmiyo kullananlar tavsiye edermisiniz cok az bi zamanim kaldi mutfak amerikan cevaplarinizi bekliyorummm:18:

Tüm akrabalarımdada gördüğüm gibi fayans yaptırdım yeni çıkan kaymayan, parke tonlarında renkleri olan fayanslar var mutfakla devamlılık yaratıyo.

estetik açıdan parke güzel ama uzun vadeli kullanıma uygun değil.o yüzden siz eve bütünlük sağlayabilecek renk ve biçimde fayans yaptırın mutfağı ama koridor parke olabilir.

ben mutfagımı kaymaz granit yaptırdım. parke olmaz dediler diye. koridoruda onun devamı yaptık kapı olmadıgı için. buzz gibi yerler istedigin kadar halı att. kii ben halıyı pek sevmemm. popisimiz donunca halı almak zorunda kaldımm.. dahada mutfagın yerine 1 damla su dökülmedii. bosuna granite para verdikk. zaten parke kabarırsada ( evi sular seller basması hariçç) gelip havasını alıyorlar 15 dk da. alt katın salonundan biliyorum. ortası dag gibi kabarmıstı. kiracı gelirken bi usta geldi 10 dk da aldı havasını.. parke eve sıcak bir hava veriyor

sakınn mutfağını parke yaptırma, çok kolay şişebiliyor uzun süre kullandık neler çektik sora söktürdükk

Memleket nere? Soğuk iklimli yer ise parke olsun ama akdeniz ise diğeri olsun yaz memleketi ve yoğun güneşli sıcak iklimse fayans uygundur

kızlar hol+antre de hiç epoksi kullanan var mı?

epoksi kullanışlı bir malzeme,en azından mutfakta parkeden daha kullanışlı,ama bana estetik gelmiyor,o kadar para vericeksen kesinlikle granit yaptırmanı tavsiye ederim

sakınn mutfağını parke yaptırma, çok kolay şişebiliyor uzun süre kullandık neler çektik sora söktürdükk

Biz de mutfağa parke yaptırıyoruz.Ben çok istemedim ama eşim özellikle yaptırmak istiyor.
Şişen bozulan yerleri değiştiririm diyor,bakalım hayırlısı artık.

bende hol-mutfak parke istedim ama o kadar şık seramikler gördüm ki o yüzden seramik döşetmeye karar verdim.

kaymayan ve parlak modellere bakıyorum şimdi . o tarz bir şey bulursam tavandaki ışığın yansıtmasıyla

hoş bir görüntü olacağı kanaatindeyim.

araştırmaya devam :)

Merhaba
yeni eve taşınacağız mutfak yerlerini parkemi yaptırmalıyım yoksa taş mı olmalı ben kalebodur olmalı diye düşünüyorum. ama yeni mutfaklarda hep parke yapılıyor ileride pişman olur muyum parke kullananlar memnun mu?

Back
X