- Konu Sahibi atalay-uxgxur
-
canım eğer araştırma yapabiliyorsan yapah canım ellerine ve emeğine sağlık gerçekten faydalı oldu pvc kapağa karar verdim diyebilirim
ancak 1.9*2.70 mutfağa sadece mutfağa 4000 tl artı aksesuarlar içinde 1000tl ödeyeceğim
rengi fark etmez parlak olanların hepsinde en ufak bir çizikte kendi muazzam belli ediyor.arkadaşlar çok saolun ilginiz için. benim mutfak biraz küçük . genede bu fiatı vermiyolar. mermerit hoşuma gidiyo aslında ama plastik basit gibi dururmu acaba? granit pahalı ne yapğacam bilmiyorum. parlak beyazdan yana diilsin galiba nedenini yazsan aslında. çok sıkılıyorum paranın kısıtlı oluşu beni sıkıntıya sokuyo. güzel naif bişi olsun istiyorum. uygun tabi bide . hayatımda neyi bu kadar istekli dikkatli istesem oluyo hiç. inşallah içime siner yapılınca inşallah:Saruboceq:
markalılar cidden çok ama çok güzellerhakklıymışsın canım bir iki marangoza sorunca fiyatlar hayli indi biraz işçilik farkı var yalnız markalılar çok güzel marongoza o çizimleri nasıl anlatacağım bilmiyorum
Mermerit kullanışlı olmuyor, bıçak darbesinden ve hatta üzerinde porselen tabak bile kırılsa deforme oluyor, mermeriti hiç önermiyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?