Mutfak yaptırıyoruz

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.887
5.067
358
Güncelleme: Kızlar mutfak ve yatak odam bitti. Dolar artışı henüz daha olmadan evimizin tadilatını bitirdik çok şükür. Sonuç olarak; yatak odası, banyo, tuvalet ve mutfak tadilat gördü, yerlere izalasyon yaptırıp parke değiştirdik ve en önemlisi yatak odasında duvar kırdırıp yeniden ördürdük hem gömme dolap için yerimiz oldu hem de koridorumuz çok düzgün oldu. Evde bulduğumuz her boşluğa dolap yaptırarak depolama alanı sözcüğüne yeni bir bakış açısı getirdik

Diğer yerleri de müsait oldukça koyarım. Fotografların hepsini farklı farklı günlerde çektiğim için farklı gelebilir gözünüze :)

Eklentiler

• IMG_20211031_111736.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG_20211031_111755.webp
    9 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
Tezgah çok sarimstirak pembemsi filan ama beyazda onermem

Ne kadara mal oldu

Bir de hepsini okuyamadım ama evye nasil olacak? Tezgahtan yarim santim yüksek olan evyeler var. Temizlemesi zor.

Link eklemistim de açılmıyor.

Suyunuz cok kireç tutan bi yerde iseniz siyah kullanımı zor olur. . Grili beyazli tezgah daha hoş bu senede moda ... hersey bütçeye bakiyor. .. gule gule kullanın. Asagi yukarı ne kadara mal oldu . Dolap malzemesi nedir.

Benim tezgahim beyaz ne olsa hemen belli ediyor
Annemin tezgahı siyah,beyaz desenleri var ben kullanımını çok beğendim.en azından yağ,salça gibi lekeler belli olmuyor.
Bence koyu renk tercih edin.
Birde ne kadar tuttu toplamda,arkadaşım yaptırdı 20 bini geçiyor demişti.

Suyunuz cok kireç tutan bi yerde iseniz siyah kullanımı zor olur. . Grili beyazli tezgah daha hoş bu senede moda ... hersey bütçeye bakiyor. .. gule gule kullanın. Asagi yukarı ne kadara mal oldu . Dolap malzemesi nedir.
Su hiç krecli değil yani ben öyle olduğunu düşünüyorum :) aynen çok moda ve çok da hoş duruyor.
Highgloss kapaklar olacak malzeme olarak zaten hepsi 1.kalite MDF üzerineymiş. Bizim tesisat komple yer değiştireceği ve zeminde kirilacagi için 30.000 belki biraz yukarı da çıkar ama tesisat olmasa 22.000 civarı olurdu.

Çoğu yer kendi kullanacağı aksesuarlar ile ve 2 derinlilli dolap olmadan 25.000 civarı fiyat verdi ama biz bu şekilde tüm aksesuarlarıni iyilerinden kullanarak 22000 e mal ettik. Daha hesapli aksesuarlarla daha da uyguna gelirdi bir de tazgah arasinin fayans olması da fiyatı 2000lira kadar aşağı çekiyor. Üst dolapları kulpsuz seçtik o da 1000 lira artırdı. İki derinlikli üst dolap da 1500 lira kadar arttırdı. Aslında en hesaplı şekilde gitseydik 18.000e çıkardı bence yine çok kullanışlı bir mutfak.

AAh

ne kadara pahalı öyle
Niye o kadar pahalı şok oldum.
Genelde aldığımız fiyatları duysanız bir de. Şuan çok çok uyguna oluyor. Ikea 16.000 sadece dolaplara fiyat verdi, başka yerler de 25.000 ve yukarısı sadece tezgah ve dolap için fiyat verdiler. Mesela kullanılan bir yagdanlik bölümü fiyatı arttırıyor ya da erzak dolabına yapacağınız fazladan çekmeceler vs. tezgah eğer yekpare istersen hooop +2500 , kulpsuz modern mi istersiniz +1500 işçilik ne bileyim daha bir sürü ıvır zıvır. Fiyatlar çok artmış şuan sukretme modundayiz çok uyguna yaptırıyoruz diye :))

Başlamadan önce teşhir mutfak dolaplarını da aratin googleden.

Elbette incelemeniz gerekecek gidip bazıları tertemizzz oluyor
Sadece mağazada müşteriye sergilendi diye piyasa fiyatının çok çok altında satılıyor.

Bı ihtimal şansınız yaver giderse şuan satışta bir teşhir bulabilirsiniz gibi gibi onyargilj değilseniz

Beyaz çimstone kullandım ve çok yeniyken bile temizleme maddelerinden birleşim yerlerindeki yapıştırıcı sararmıştı bence. Bence çok sinir bozucuydu. Şu an siyah çimstone kullanıyorum. Sular aşırı kireçli değil çok memnunum. Siyah kulp evye ve bataryaya bayıldım.

Bir de dolaplar çok güneş alacaksa beyazlar sararıyor. ☹

Yok hiç değilim tek sorun mutfağım genel ölçülerin çok dışında kalıyor. Zaten parayı asıl harcadigimiz kısım mutfak dolapları da değil. Onları 12.400 gibi bir fiyata hallettik. Tezgah ve aksesuarları çok daha fazla para görüyormuş :))
Ama öneriniz için sağolun ilerisinde daha standar bir mutfagim olursa neden olmasın.

Çok teşekkür ederim ikinci beyaz tezgah için bu yorumu geliyor. Ben de şuan beyazdan vazgeçtim. Bu tezgah açık gri ve koyu kahve damarlı buna tamam diyeceğim kesin yorumunuzdan sonra
Ben de eviye ve bataryayı çok beğenerek aldım, sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…