stress yapmazsan emin ol daha rahat yaparsin yemeklerini.. ve lezzetli olurmu olmaz mi diye dusunme..Aslında dert sayılmaz ama canım çok sıkıldığı için paylaşmak istedim.yemek yapma konusunda çok güvensiz hissediyorum.her zaman güzel yapamıyorum. Bi kere güzel yaptığım birşeydi dahakine çok kötü olabiliyor.sürekli farklı yemekler de yapayım istiyorum.misafir gelmesini de istemiyorum bu yüzden gelince çok stres oluyorum
İlk önce cok iyi yaptıgın yemekleri yap sonra yeni tarifler denersinAslında dert sayılmaz ama canım çok sıkıldığı için paylaşmak istedim.yemek yapma konusunda çok güvensiz hissediyorum.her zaman güzel yapamıyorum. Bi kere güzel yaptığım birşeydi dahakine çok kötü olabiliyor.sürekli farklı yemekler de yapayım istiyorum.misafir gelmesini de istemiyorum bu yüzden gelince çok stres oluyorum
Defter olayını denemek istedim ama sonra her beğendiğim tarifi yazarken buldum deftere bir gün yaparım diye sonra.yani çok dağıtıyorum birşeyler odaklanmıyorumNaçizane tavsiyem.. Kendine bi yemek defteri yap, renkli kalemlerle süslü süslü.. Sevdiğin tarifleri yaz güzelce. Çok özenme özendirmek eline dolaşabiliyor. Ben şahsen kocama elimi öptürüyorum yemek konusunda. Severek gayet relax hatta eğlenceli bir şekilde yapınca yemeğin de güzel olur merak etme.
Doğuda olduğum için misafirim de yok ama eşim ballandıra ballandıra anlattığı için kayınvalidem bile arar benden tarif ister
Evet o siteye sürekli bakıyorum ama tarif çok işte.Nefisyemektarifleri diye bir site var ben genelde ordan yapıyorum çokta güzel oluyorlar.çoğu kez kıvamı tutuyor.özellikle Elif hanım var onun tarifleri çok güzel
Yorumlara bakın.kaç kişinin defterinde kayıtlı olduğuna bakın.ben hiç kötü olan bir yemek hatırlamıyorumYa
Evet o siteye sürekli bakıyorum ama tarif çok işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?