- 20 Mart 2008
- 142.022
- 214.080
- 1.423
- 60
bende inox kullanıyorum ama özellikle buzdolabım çok el lekesi oluyor markası arçelik bende mi sıkıntı var acaba
Sprey hiç duymadım ama ocağı sildikten sonra bulaşık makinesi parlatıcısı ile siliyorum pırıl pırıl oluyor.Normal grilere göre inoxlar daha iyi,elbette arada o el lekeleri mutlaka olacaktır.
Ankastreler için spreyler var onlarla temizliği yapılıyor.
Markayla alakalı değildir bence.
Sprey hiç duymadım ama ocağı sildikten sonra bulaşık makinesi parlatıcısı ile siliyorum pırıl pırıl oluyor.
Bulursam mutlaka alıp deneyeceğim spreyi teşekkür ederimFaydası oluyor spreyin,kullandıktan sonra kuru bezlede iyice silin.
Marketlerde filan bulunuyor ürünler.
Parlatıcıyı bende deneyim iyi oldu söylediğiniz
Bulursam mutlaka alıp deneyeceğim spreyi teşekkür ederim
Bende Arçelik bakıyorum ama bilmiyorum başka marka bakarım belkibende inox kullanıyorum ama özellikle buzdolabım çok el lekesi oluyor markası arçelik bende mi sıkıntı var acaba
Evet ya bende ondan dolayı kararsız kaldımGri aldıktan sonra çoğu kişi temizliğinden dolayı pişman oluyor.
Beyaz sıradan ama pişman olmazsın en azından :)Evet ya bende ondan dolayı kararsız kaldım
Yaaa ama ben griii istiyorumGizemm0 canım ikisini de kullandım sakın derim gri alma temizliği çok sıkıntı su damlası bile belli oluyor. Beyaz al rahat et ☺
Yoğ anam gri alcam yaBeyaz sıradan ama pişman olmazsın en azından :)
Alın gitsin o zaman içinizde kalacağına tecrübe etmiş olursunuzYaaa ama ben griii istiyorumbende deneyip tecrübe edineyim
Demi amaAlın gitsin o zaman içinizde kalacağına tecrübe etmiş olursunuz
Dene kuzum ozaman ne soruyosun bizeYaaa ama ben griii istiyorumbende deneyip tecrübe edineyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?