mutfakta country sevenlere

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
uzun zamandır aklımda olan bir markadan sizlere de bahsetmek istedim kızlar. bundan bir kaç sene önce tepe home'da green gate diye bir danimarka markasının ürünleri satılıyormuş, o zamanlar bu taraklarda bezim olmadığımdan ilgimi çekmemiş anlaşılan. şimdi de yoklar maalesef neden satıştan vazgeçtiler bilmiyorum ama ben bir türlü unutamıyorum onları gördüğümden beri

sizlerle de paylaşmak istedim. yaz ve kış kataloglarında bir kaç fotoğrafı ekliyorum öncelikle(fotoğraflar bir blogdan alıntıdır, orijinal katalog bağlantılarını aşağıda vereceğim.)

buyrun :))

hepsi muhteşem ve sadece mutfak değil başka şeyler de var. daha fazlası için bkz:

GreenGate Winter 2011
GreenGate Summer 2012

ben şimdi kaçırdığım her parça için ağlamaya gidiyorum

kuzum bu tarz seylere bayılan çok kişi var forumda topluca ağlama ayini yapabilirsiniz yani
ben bazı parçalarını beğeniorm bu tarzın ama herseym country olsn da istemezdm modern dizaynlara serpiştirilmiş olursa hoş olabilirrr

çeyizime alacaklarım listemi açtım ve zamanında tepe home de satılan halada bazı ürünleri bulunan cath kidston markası benimde takip ettiklerim arasında yurtdışından sipariş vermeyi deniyecem ama korkuyorum 2011 nisanda yasa çıkmadan önce yüklü parfüm siparişim olmuştu elime geçemedi o zamandan beride vermedim yurtdışı sipariş ama bunları çok cici buluyorum

bu tarz şelerden hoşlanılanları ibeking.blogspota bakmalarını tavsiye ederim 1 senedir blogu takip ediyorum genelde kendi hayatını yazıyor ama evi bir harika country boğucu değil muhakak bakın arkadaşlar mutfak eşyaları çok çok şirin

vaaav bunlar da müthiş. melamin tepsi bulup da alamadım şöyle gönlüme göre bu senin yüklediğin harikaymış. kupalara da bayıldım

vaaav bunlar da müthiş. melamin tepsi bulup da alamadım şöyle gönlüme göre bu senin yüklediğin harikaymış. kupalara da bayıldım

canım ben bu markaya bayılıyorum tepe home getirirse ben sana haber veririm sorcam tepeye yoksa valla yurtdışına gidersem toplayıp getircem

tepe homedede var bişiler banyo ürünleri çok değişik geldi bana bakın isterseniz eee tabi daha güzelleri vardır

Evin her yerinde uygunlanması için cesaret isteyen bir tarz diye düşünüyorum. Belki kapalı bir balkonum olursa, hani şöyle mutfağa bağlı ya da oturma odasına; kesinlikle bu tarz olacak.. İçimde kalmasın diye :) Çok güzelmiş, paylaşım için teşekkürler

işte benim tarzımmmm

tepe home da var bazı parçaları alınacak listemde bulamadıklarımı nişanlıma getirtcem İngiltere de buna benzer parcalar satan cok yer var

canım çok şanslısın şuan markafonide yer alan tepe home da istedğin ürünler var

markafoniyi açamadım hemen koştum ama hata verdi denicem yine saol canım

tepehome'da mutfak tekstili var bu tarzlarda benim beğendiğim bi takım da oldu ama english home'dan aldığım için erteledim şimdilik başka eksiklerimi alayım diyerek. bir de güllü bi seri vardı ama aksesuar indirimi almuştu bi kaç ay önce o zaman kapışılmıştı tepsileri falan kaçırmıştım onu da

evet ya kesinlikle balkonda harika olur diye düşünüyorum. balkon dekorasyonunu evlenip de evin içine geçince yapıcam ama aklımda var mutlaka hata bahçemiz de olucak inşallah istediğim gibi olur. tepe home'da çok hoş bahçe aksesuarları var bakabilirsiniz :))
ay bura da tepe home reklamı gibi oldu para versinler bana

işte benim tarzımmmm

tepe home da var bazı parçaları alınacak listemde bulamadıklarımı nişanlıma getirtcem İngiltere de buna benzer parcalar satan cok yer var

evet ya ingiltere, isviçre, fransa gibi ülkelerde böyle şeyler çok fazla var. benim de laura ashley duvar kağıdı siparişlerim var isviçre'den bakalım nolcak

nişanlımın halasına sipariş verdim laura ashley'in sitesinde online satış var aslında ama kargo ve vergilerle ne kadara mal olur bilmiyorum açıkçası. gerçi türkiyeye gönderim yapıyolar mı ona da bakmak lazım astarı yüzünden pahalıya gelebilir malum bizdeki gümrük vergileri sağolsun. yine de özellikle indirim dönemlerinde çok uyguna düşüyor fiyatları bi bakabilirsiniz bi ay önce falan indirim vardı ben baktığımda

selam :)

bende geçenlerde bernardo dan yemek takımı ve çkb seti aldım.. şimdi 800 tl gibi bir hediye çekim var ve bununla bir yemek takımı daha almayı düşünüyorum.. aslında aklımdaki bir diğer fikirde çkb seti yerine bir yemek takımı daha almak..

aşağıda burada beğendiğim country tarzı yemek takımını gösteriyorum..sizce nasıl :26:

selamlar,

ilk iki fotoğraftaki yemek takımı rose garden ve bende var :) henüz kullanmadım ama gördüğüm an aşık olmuştum almak zorundaydım ve aldım :) porseleni ince, parçaları oldukça kullanışlı. 3. fotoğraftaki ise rosery. rose garden'a göre daha kalın porselen kullanılmış. bir de çay fincanları yok ve parça sayısı 74 olması lazım. servis tabakları 12 değil 24 tane. bununla birlikte fiyatları yarı yarıya. rose garden'ın 1200 rosery'nin 550-600 civarı olması lazım. eğer içinize sinen bi yemek takımınız olduysa yaptığınız alışverişte ve rose garden'la duygusal bir bağınız yoksa rosery'i alıp üzerine kalan 300 liralık çekinizle de diğer mutfak ihtiyaçlarını gerçekleştirmeniz mantıklı ki rosery fiyatını gerçekten karşılayan bir yemek takımı belki rose garden değil ama kesinlikle kötü değil gördüğüm kadarıyla.

ben rose garden'ı almazsam çatlarım diyorsanız da hiç düşünmeden alın derim zira piyasada muadili olmayan bir takım ve çekinizle 400 liraya gelecek bedava diyebilirim o takım için :))

çok teşekkür ederim güzel ve yol gösterici yorumun için.. sözlümle baktığımızda rose garden için şunu demişti ; " hiç yemek koymasan içine bile bu takım karın doyurur" rosery onun yanında dediğin gibi sönük kalıyor..

sanırım ben rose garden alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…