- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
çeyizime alacaklarım listemi açtım ve zamanında tepe home de satılan halada bazı ürünleri bulunan cath kidston markası benimde takip ettiklerim arasında yurtdışından sipariş vermeyi deniyecem ama korkuyorum 2011 nisanda yasa çıkmadan önce yüklü parfüm siparişim olmuştu elime geçemedi o zamandan beride vermedim yurtdışı sipariş ama bunları çok cici buluyorum
Eki Görüntüle 342808 Eki Görüntüle 342809
Eki Görüntüle 342811 Eki Görüntüle 342812 Eki Görüntüle 342813 Eki Görüntüle 342814
vaaav bunlar da müthiş. melamin tepsi bulup da alamadım şöyle gönlüme göre bu senin yüklediğin harikaymış. kupalara da bayıldım
canım çok şanslısın şuan markafonide yer alan tepe home da istedğin ürünler var
canım ben bu markaya bayılıyorum tepe home getirirse ben sana haber veririm sorcam tepeye yoksa valla yurtdışına gidersem toplayıp getircem
tepe homedede var bişiler banyo ürünleri çok değişik geldi bana bakın isterseniz eee tabi daha güzelleri vardır
Evin her yerinde uygunlanması için cesaret isteyen bir tarz diye düşünüyorum. Belki kapalı bir balkonum olursa, hani şöyle mutfağa bağlı ya da oturma odasına; kesinlikle bu tarz olacak.. İçimde kalmasın diye :) Çok güzelmiş, paylaşım için teşekkürler
işte benim tarzımmmm
tepe home da var bazı parçaları alınacak listemde bulamadıklarımı nişanlıma getirtcem İngiltere de buna benzer parcalar satan cok yer var
selamlar,
ilk iki fotoğraftaki yemek takımı rose garden ve bende var :) henüz kullanmadım ama gördüğüm an aşık olmuştum almak zorundaydım ve aldım :) porseleni ince, parçaları oldukça kullanışlı. 3. fotoğraftaki ise rosery. rose garden'a göre daha kalın porselen kullanılmış. bir de çay fincanları yok ve parça sayısı 74 olması lazım. servis tabakları 12 değil 24 tane. bununla birlikte fiyatları yarı yarıya. rose garden'ın 1200 rosery'nin 550-600 civarı olması lazım. eğer içinize sinen bi yemek takımınız olduysa yaptığınız alışverişte ve rose garden'la duygusal bir bağınız yoksa rosery'i alıp üzerine kalan 300 liralık çekinizle de diğer mutfak ihtiyaçlarını gerçekleştirmeniz mantıklı ki rosery fiyatını gerçekten karşılayan bir yemek takımı belki rose garden değil ama kesinlikle kötü değil gördüğüm kadarıyla.
ben rose garden'ı almazsam çatlarım diyorsanız da hiç düşünmeden alın derim zira piyasada muadili olmayan bir takım ve çekinizle 400 liraya gelecek bedava diyebilirim o takım için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?