- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
bayıldım harikalar
çok teşekkür ederim güzel ve yol gösterici yorumun için.. sözlümle baktığımızda rose garden için şunu demişti ; " hiç yemek koymasan içine bile bu takım karın doyurur"rosery onun yanında dediğin gibi sönük kalıyor..
sanırım ben rose garden alıcam
İşteee yeme dee yanında yatt dediklerii şeyleri buldum sonundaaaaa, yeme de izleee yeterrr insanın içine enerji doğuyorr ya hu bunlarlaaa
Buyrun country sevenlerrr sizeee Pelinciktenn resimlerrr
Eki Görüntüle 355150 Eki Görüntüle 355151 Eki Görüntüle 355152 Eki Görüntüle 355153 Eki Görüntüle 355154 Eki Görüntüle 355155 Eki Görüntüle 355156 Eki Görüntüle 355157 Eki Görüntüle 355158 Eki Görüntüle 355159 Eki Görüntüle 355160
kuzum bunlar ibeking blogtanmı çok takip ettiğim ve sevdiğim bir blogtur kendisi
Türkiyede bunların satıldığı mağazalar varmı acaba? çeyizimi bunlarla doldurmak istiyorummmm
Türkiyede bunların satıldığı mağazalar varmı acaba? çeyizimi bunlarla doldurmak istiyorummmm
evet güzel fincanmış hakkaten. biraz daha klasik zaten türkiyedekiler. benim aldığım bernardolar da bunlara benziyor. misafir için klasik iyi de günlük kullanım için şöyle bıcır bıcır renkli bi şeler bulabilsem iyiydi
bu kervan dediğiniz ne? bi kaç yerde daha okudum mağaza mı marka mı?
Mağaza canım,daha çok modern şeyler var ama bir de fiyatları bayağı pahalı. Şu an kampanyası var,2. ürün %30 3. ürün %50 indirimli.
arkadaşlar bende country tarzı olan herşeye bayılıyorum diyebilirm hayranım aşığım ama gelin görünki evimde tek parça country bir eşyam yok ne kadar acı..evimi bu şekilde döşemiş olmak çok isterdim ama yapamadım çünkü ne maddiyat ne koşullar buna elverirdi..
ama bu tarz ürünlere baktıkça içim hoş oluyooo
bunlarda benden Eki Görüntüle 368012 Eki Görüntüle 368011
o ütü masasını liva göstermişti bana geçenlerde büyük haline baktık da fotoda biraz dandik gibi geldi sen gördün mü gerçeğini? ben de çok beğendim bunu sepet almaktan da kurtulmuş olurum dye düşünüyorum hem de derli toplu olur her şeyim
Görmedim canım yakından şimdi bir blogda gördüm bende kervan da varmış çok dandik değildir bence linki burada canım
evet ya o ütü masasında aklım kaldı benim. kullanan biri bulup sorsak keşke : )
benim de öylebunu bekliyorum sen gösterdiğinden beri yoksa english homedan ütü masası örtüsü beğenmiştim onu alcaktım bekliyorum şimdi aslında bu benim için hem kullanışlı hem kullanışsız olcak biraz kafam da karışık. sepetler falan bi yerde olcağı için düzenli olucak gibi ama benim ev 2+1 bunu çocuk odasına koyucam boşken iyi hoş da çocuk olunca napıcam :/ normal ütü masası katlanır bi yere konu bu mecbur orda durucak. bir de benim banyom tam istediğim gibi olmadı aksesuarlarla country havasını yakalamak istiyorum. güzel bi hasır sepet bana yardımcı olur sanki bu konuda bunu alırsam sepet almam. ne dersiniz sizce ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?