• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfakta iyi olanlar bakabilir mi :))

Mine50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
33
3
33
Kızlar ya herseyi iyi yapıyorum elimden bütün yemek tatlılar gelir ama sorunum su ki gozleme yaglama yapiyorim ama kuruyor.. hamuru güzelce yoğurup açıyorum ama nasıl desem tavada kuruyor acaba kapakli elektrikli sac oluyor ondan mi alsam.. annem hastaydı hep hiçbirşey öğretemedi Kendi de cok bilmezdi garibim nefis yemek tariflerinden öğrendim çok iyi yaptım da çok şükür ama bu konuda sorunum var yardımci olabilir misiniz.. bu arada çocuklarınıza herşeyi ogretin.. bunun için ilk önce kendiniz öğrenin.. yarın kizim olursa insallah ona herşeyi ogreticem :)

Kızlar ya herseyi iyi yapıyorum elimden bütün yemek tatlılar gelir ama sorunum su ki gozleme yaglama yapiyorim ama kuruyor.. hamuru güzelce yoğurup açıyorum ama nasıl desem tavada kuruyor acaba kapakli elektrikli sac oluyor ondan mi alsam.. annem hastaydı hep hiçbirşey öğretemedi Kendi de cok bilmezdi garibim nefis yemek tariflerinden öğrendim çok iyi yaptım da çok şükür ama bu konuda sorunum var yardımci olabilir misiniz.. bu arada çocuklarınıza herşeyi ogretin.. bunun için ilk önce kendiniz öğrenin.. yarın kizim olursa insallah ona herşeyi ogreticem :)

Açıkcası gözleme yapmanın herşey öğrenmeye dahil olduğunu düşünmüyorum

Neyse eskiden gözleme sacda yağsız pişirilip sonra yağlanırdı

Acaba yağlamıyor musunuz yoksa yağlı tavada piştiği için çıtırdayıp da mı kuruyor

Bu arada hiç hamur açıp gözleme yapmadım annem de yapmazdı anneannemde de görmedim

Ben daha stajerim ama bende geldim :KK53:
Bende hep uzaklarda okuduğumdan öğrenemedim evlenince el mahkum öğreniyor insan
Allahtan net var
Sabahsevende söylemiş ya piştikten sonra yağ sürüyorum üzerine yumuşak oluyor
Bunu bir dene
Birde ben pizza tenceresinde pişiriyorum:rapci:
Kendisinde pizza hariç herşeyi yaptım:-)

Hamurundan da kaynaklanıyor olabilir canım . Mayalı hamurdan özellikle kayayı ılık süt ve bir tutam şekerde çözdür . Yogururken sütun daima ılık olduğuna dikkat et ;) kurudugunu görmedim bu hamurun :)

Back
X