mutfakta laminant parke

LoveLy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
130
1
0
İstanbul
Mutfağımı,banyomu baştan yaptırıyorum ve parkelerim çok eski birbirine geçmeli türden onlarıda değiştirmeye karar verdik. Mutfak dolap renginde beyazda karar kıldım. Sizlere danışmak istediğim konu diğer odalarla birlikte mutfağımın yer döşemesinide fayans değilde laminant parke yaptırmak istiyorum. Mutfağında laminant parke kullanan var mı merak ettim. kullanan varsa tavsiye edermisiniz.:uhm:

Merhaba
Ben kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım açıkcası Koridorum ve antremde parke . Görüntü olarak bütünlük ,genişlik kazandırıyor eve bu yüzden hoşuma gidiyor.Ama riskleri de var Tezgahın su sızdırabilir , borularda problem olabilir. Aslında en iyisi tezgah altına duvar dibinden seramik döşetip geri kalan yerleri parke devam ettirebilirsin

canım teşekkür ederim cvp verdiğin için mutfak dolapcım önermedi ama ben istiyorum. Bende senin gibi düşünüyorum. İnş.sorun yaşamam.

canım bende senin gibi düşünmüştüm ama müteahhitimiz çok riskli demişti

bişi olursa komple dolapları kaldırtmak gerek dedi bende korktum açıkçası

ama antre ve koridorum parke olacak rengni beğendik ama daha gelmedi

bence sen yine fayans yaptır

riske atma

hmm 2 gün içinde karar vermem gerekiyor ve kafam cok karıstı.Ben tinkerbell' in dediği gibi bi bütünlük ve genişlik sağlanması bide görüntü açısından daha sıcak bi mutfak görünümü oluşucağını düşünüyorum. Riskleride düşününce canım sıkılıyor. Bakalım hayırlısı.. bilmiyorumkismile

yoksa aynı renkten minoflomu yaptırsam sizce nasıl olur :uhm:

Bence yaptır parkeyi görüyorum ki çok istiyorsun bende öyleydim .Gerçektende çok güzel duruyor görüntü. Şimdi bir çok mimar bu şekilde yapıyor ıslak zemin olarak sadece banyo . Dikkat edersin birazcık daha ,yoksa borularda falan bişey olsa ,su bassa her şekilde yer yerinden oynuycak. Ama birde şunu yapabilirsin tezgah altına sadece fayansı bir düşün yine daha için rahat olur.

hımm evet tezgah altı fayans olur görünen yer parke dolapların önüne de taç koyulur böylece dolapların altı görünmemiş olur

evet bu iyi fikir gibi geldi

ama usta o sınır çizgii yapabilecekmi

tek risk o ama zaten bu işin bi standartı var dimi

hem sordum hem cevapladım heheheheheheh

Taç koydunmu hiç farkedilmez gerçekten hemde içi rahat olur. a.s Yapıyorlar girişede uyguluyorlar mesela çamur, kir için girişin bir bölümü taş.granit her neyse. Devamına süpürgelik gibi bişey koyup devamını sıfır parke.

bende laminat kullanıyorum mutfağımda hiç de bi sorun yaşamadım görüntüde çok güzel taça falan da gerek yok laminatı dolapların altına doğru biraz soktularmı yeter zaten dolaplar laminatın üzerine oturuyor annemlerde sonradan yapmıştı ordan tecrbeyle söylüyorum

saolun arkadaslar laminanta karar verdim. 1 hafta sonra yapılmaya başlanıcak. Oğlum ilkokul 1 e başlıyor malum onun telaşındayım şimdi.. Mutlaka resim ekleyeceğim ...

mutfakta parke olur mu hiç :S

bişey dökülse allah korusun bi su bassa hepsi kabarır.bir de yanı mutfak en çok kirlenen ve en çok temızlenen yer özellikle yerleri bizm odalar laminant ama mutfak iki renkli fayans su döküp yıkıyor gibi temizliyorm resmen mis gibi çizilmez iz yapmaz leke tutmaz..bnce mutfak ıslak zemin olmalı parke mutfağa yakışmıyor çünkü...

bende yeni evliyim evimi kayınbabam baştan yaptırdı,kolidorumda mutfagımda senınde ıstedıgın gıbı parke .mutfak dolaplarının altı fayans taçtan sonra parke var.ev de bütünlük sagladı daha hos durduguna ınanıyorum

Mutfağım ve banyom bitti çok şükür.Bende resim koymak istiyorum ama msj sayım yeterli değil ..

biraz geç oldu ama merak edenler için resim yüklüyorum. Perdemi değiştiremedim maalesef. En kısa zamanda onuda değiştireceğim. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

Eklentiler

• $DSC00602.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 1.543
  • $DSC00603.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 1.270
  • $DSC00610.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 1.031
  • $DSC00605.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 1.077
  • $DSC00607.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 1.209
  • $DSC00606.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 1.009
bence çok hoş olmuş güle güle kullan canım ben eski evimde mutfağım böyle kullandım çok memnundum şimdi buz mavisi fayanslar var nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…