Mutfakta neyinizden vazgecemezsiniz???

rondom, bulaşık makinem, doğrama tahtam, fırınım, ve aleminyum folyo pişirme poşetli jelatinler vb bunlar olmadan asla. Hatta eşim ilk alışverişimizde o kadar çok almışımki. biz poşet kağıtmı yicez birazda yiyecek bişiler al demişti :)

ben daha basit birşeyler yazıcam
sıcak tencereyi tutmaya yarayan küçük el bezlerinden vazgeçemem elim çok hassas sıcağa hiç dayanamıyorum
küçük havlu her zaman mutfağımda olur elimi sık sık yıkarım tabiki kurulamadan olmaz
bunlar yoksa mutfağımda nasıl iş yapacağımı bilmem

katı meyve sıkacağımm, minik rondom , su ısıtıcım ve fisslerimmm.
hepsi de benim bebeklerim

bu sira bende bulasik makinam ve duduklu tencerem diyebilirim

bulaşık makinemden tabii ki, o yoksa bende yokum

ALLAHHH bin kere razı olsun şu bulaşık makinasını icat edenden
o olmadan asla

hanımlar ben mutfakta el bezimden asla vazgeçemem..mutlaka arkamda duran sandalyemin üzerinde el havlum olcak yoksa çıldırıyorumm

hanımlar ben mutfakta el bezimden asla vazgeçemem..mutlaka arkamda duran sandalyemin üzerinde el havlum olcak yoksa çıldırıyorumm

hanımlar ben mutfakta el bezimden asla vazgeçemem..illa ki arkanda duran sandalyemin üzerinde el havlum olcak yoksa çıldırıyorumm

almadan once gereksız gordugumbulasık makınem en buyuk yardımcım o olmasa ne yaparmısım ben

Bence mutfakta vazgeçemeyeceğimiz birçok ürün var,elimizin altında olmazsa olmazlarımız... :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…