mutfakta yanık kokusu

mura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
114
1
96
Adana
arkadslar cezvede yumurta haslıcaktım unuttum we yandı duman oldu ew resmen kaç saat oldu koku gitmedi acaba bu sinen kokuyu nasıl gideririm yardım, yoksa ewdekiler başıma kalkacaklar kokuyor falan diye

arkadslar cezvede yumurta haslıcaktım unuttum we yandı duman oldu ew resmen kaç saat oldu koku gitmedi acaba bu sinen kokuyu nasıl gideririm yardım, yoksa ewdekiler başıma kalkacaklar kokuyor falan diye

Canım istersen yanan ya da başka bir kabın içerisine bir miktar su ve biraz da sirke ekleyip bir kaç dakika kaynatırsan inşallah kokudan eser kalmayacaktır. Ben balık kızartırken bu yöntemi deniyorum kokunun çıktığına kendim bile hayret ediyorum ki balık kokusu ne kadar keskindir bilirsin.
Sirke her derde deva sirke...

Son düzenleme:

çook saol canm ewt kokudan eser kalmadı sirke sayesinde, perdelere sinmişti koku onlarıda yıkadım sonuç süper:)

çook saol canm ewt kokudan eser kalmadı sirke sayesinde, perdelere sinmişti koku onlarıda yıkadım sonuç süper:)

Perde demişken perdelerini yıkayacağın zaman detarjan gözüne bir çay kaşığı limon tuzu ekle daha beyaz olduklarını göreceksin

Hem balık kızartırken hem de perdeleri yıkama konusunda edindiğim bilgi için sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…