Mutfakta yiyisen ev sahipleri

Ya heryerde rezil oluyoruz artik senelerdir beraber bir yere gitmiyoruz. Ama sagdan soldan duyuyoruz hala "beyaz don bulduk evde amcanindir diye dusunduk"

Kendini ispat etme bence. Baska bir sebebi yok.

Ahahaha yemin et! Cok komik yaa, bir taraftan igrenc, diger tarafta en azindan kavga etmiyorlar. Demek ki 50'den sonra ates sönmüyormus

Ahahaha yemin et! Cok komik yaa, bir taraftan igrenc, diger tarafta en azindan kavga etmiyorlar. Demek ki 50'den sonra ates sönmüyormus

Yok ya evde bisey yaptiklari yok. Surekli birbirlerini yiyorlar kavga sesleri bitmiyor. Karisi surekli uyur, amca surekli disarida. Ama maksat millet seks yapiyo bilsin.

İbadet de gizli, muhabbet de.
Ne kadar edepsizce...
Azmışlar mı.
Çocuk mu bunlar.

Ben olsa mesaja "misafir ağırlayamayacak durumdaysanız davet etmeseydiniz keşke, hoşçakalın" derim.
Öyle edepsizlik mi olur.

Yorumlarin bazilari cok guldurdu beni yaa
Yiyismek ve oynasmak bambaska kelimeler ve benim anladigim oynasiyorlardi. 10 dakikada mutfakta hazirlik icin uzun bir zaman degildir duruma gore. Yalniz kalmaniz garip olmus orasi ayri. Yinede yardima ihtiyacin var mi diye seslenerek gidebilirdin sonucta ikisi icerdeler ve opusuyor olabilirler sonucta olur oyle seyler
Ne biliyim biraz degisik olmus. Mesaja da sorun degil falan yaz yani ahlak dersi mi vereceksin

Eger oyleyse cok cirkin

Ya bence abartmisiniz yanı 10dk olduğuna emin misiniz ole olsa bile ben olsam seslenirdim oturdugm yerden sonuçta yeni evli ve yeni bi ev ilk defa gitmisim canım yardıma ihtiyacn var mi geleym mi derdim şahsen..belkide yardmlasylardi çocuk dokndu o an gittiniz siz sonuçta yatark bulmamisiniz eşler arasında olur bazen benim eşim yapar dokunur evde biri varken kizarm ama güler gecerm bence yiyismek garip olmuş bence gormemzlktem gelin demekki sizde direk bozuldgnuzu belli etmisinizki kız ole bi mesaj atma ihtiyacı hissetmiş bence kapatın konuyu

Ben olsam yalniz otururdum salonda, ne var ki, bazrn oyle durumlar olabiliyor, misafiri yalniz birakmak zorunda kaldigim da oldu, yeni gittigim bir evde hele, otururum yerimde. Onlarin yaptigi hic hos bir sey degil ama, en azindan mahcup olmus mesaj atmis falan, bence hicbi sey olmamis gibi davranmalisiniz.

Şu başlıktaki zihniyetinden kurtulursan bu olaya bu kadar çok kafa yormazsın.
Olmasa iyiymiş ama olabilir böyle şeyler,anlık durumla akışına bırakmışlar belli.Üstelik ince düşünüp telafi mesajı yazmış sana.Gülüp geçilcek birşeyi kendine dert edinmişsin.

Bikere banada olmuştu bekarken ama bizde amcamın oğlu ve yeni evlendiği eşi bize yemeğe gelmişlerdi yemek yedik babam namaz kikiyodu annem mutfaktaydi eşi ve kuzenm arka balkonda bizi bekliyorlardı biz çay yapiyodk bi ara gittim bakt opusyolar bizim evini,de oda ama ben hiç umursamadm şahsen guldm gectm hiç bozu tuya vermeden ck utandilar ama ben gormems gibi davraninca seslerini cikarmadlar aman ne var kuzum böle şeylerde yanı ne terbiyeszlkler var hayatta ha hoş degl kesnlikle ama böle yiyismek şöle böle demekde hoş degl bnce

Valla onların daha çok canı skılmıştır duruma cvp verseydin bosver..

Her ne kadar rahatsız da olsanız ne diyebilirsiniz ki? Cevap vermemek daha çok ayıp olur bence. Hem cevap vermezseniz kızdığınızı anlarlar. Hiç gerek yok bence o tarz şeylere. Önemli değil :) yazıp geçin. Sizin davranışınız da ayrı bi garip yani, insan seslenir, öksürür, hapşırır, tıksırır falan, eşyaları nerden almıştınız diye sorma bahanesiyle seslenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…