Mutlaka bakmalısınız

NinjaTosbaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
122
1
96
36
İstanbul
kızlar tesadüfen gördüm videoyu ama bu kadar etkileneceğimi tahmin etmezdim!
iki gencin hikayesini anlatmışlar ve onlar için şarkı yapmışlar
o kadar güzel ki şarkı ... ağlattılar beni senağlama
sizinde görüp, dinlemenizi istedim

youtube erişimi kapandığı için yardımcı linkle koyuyorum
tıkladığınızda sorunsuz açılıcak..
TIKLAYIN

Edit
ayrıca şarkıyı youtube derdi olmadan bu sitedende dinleyebilirsiniz
http://www.izlesene.com/video/gozlerimi kapadim aklim sende kaldi-turku-gozlum/340087

Şarkının hikayesine gelince:
Üniversiteye yeni başlayan murat ve aslı tesadüfen okulun müzik kulübünde tanışırlar.
Murat çok iyi gitar çalan uzun boylu, esmer ve herkesin çok çabuk dikkatini çeken bir müzisyendir.
Aslı ise kocaman siyah gözleri ve masum bakışlarıyla bölümün en başarılı ve en güzel kızlarındandır. Murat etkilendiği gözlerinden dolayı ona türkü gözlüm demektedir.
Okulun müzik bölümünde bir çok konser verir ayrıca harçlığını çıkarmak için barlarda müzik yapar ve iyi bir dinleyici kitlesine sahiptir. Fakat gözü aslıdan başkasını görmez.
Murat babasını yıllar önce kaybetmiş annesinin emekli maaşıyla okuyan bir gençtir. Aslıyla büyük aşk yaşarlar.
Bir süre sonra murat’ın annesinin sağlık durumu bozulur ve murat memleketine dönmek zorunda kalır. Döner dönmez askere alınır.
O aşkı unutmaya çalışırlar yine de birbirlerini unutamayan gençler tekrar telefonlaşmaya başlarlar. Bu hasretlik ikisi içinde zordur.
Aslı murat için okulunu bırakır ve nihayet ailelerini ikna ederek evlenmeye karar verirler.
Evlendikleri gün feci bir kaza yaparlar çok kötü bir şekilde can verirler.
Ölümlerinin ardından ikisininde çok yakın arkadaşı olan Ayşegül onlar için bu şarkıyı yapar. şarkının adı Türkü Gözlüm'dür.

Son düzenleme:
sen yokken yüreğim öksüzdü
sevgide, ilgide dilsizdi
ölü bir ruh idi beden
hasretinde her dem keder
gözlerimi kapadım
aklım sende kaldı
türkü gözlerin beni ahh benden aldı
ama yoksunnn haniiii yoksunnn
baktığım heryer sendin
sesin, gitarın, güzel ellerin
ulaşamadığımda bükülür belim
üzülür, kırılır, incinirim
gözlerimi kapadım aklım sende kaldı
türkü gözlerinn beni ahh bendenn aldı
amaaaa yoooksunnn
haniii yoksunnn :çok üzgünüm:

arkadaşım bende bulamadım malesef hep yabancı videolar var .benmi bulamadım yoksa
kim söylüyo acaba söyleyenin ismini yazsan bari

Son düzenleme:
çok güzelmiş..ahhh gerçek aşklar böyle kötü son bulmazlar inşallah...

Gerçekten çok hoş müzik ve ses.. Melodisi aynı zamanda insanı uzaklara götürüyor =( teşekkürler hem şarkı için hemde bu acı aşk hikayesi için =(

ayyyyyyyyyyy kıjlar bayıldım gerçekten çok güzelmiş türküde türküde o ağlayan gözde süper doğrusu

evet çok güzel.bence ikisinin fotoğraflarından yapmalıydı slaytı nerden bilecem böyle bir hikaye olduğuna .reyting olması için olmasın.ama şarkıya diyecek yok.

iremde albümüyle öyle oturmuştu piyasaya sevgilisiyle tartıştı çocuk evden çıktı araba çarptı felan.ondan sonra bi baktık albüm çıktı amatörle başlayıp albümlere.orda ben o hikaye ait hiç bişey görmedim birisi gitar çalar diğeri söyler.bir kaç resimler bende hikaye yazarım reyting olur.herşeye inanmamak lazım.ama gerçeksede bu dünyada kavuşamadıysalar diğer dünyada kavuştular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…