Saç Uzatma Yöntemleri Mutlaka deneyin.

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Merhaba kizlar. Benim sacim en fazla omzuma kadar uzuyor. Asla bilmem uzun sac kullandigimi. Ve su son iki haftada siyahtan sariya donmeye calistim olmayinca tekrar siyaha dondum. Acici boya derken cok yiprandi. Dax supergro. Duymussunuzdur. Sacimi inanilmaz uzatmisti ilk kullandigimda. Bakimli gayet saglikli saclara sahip olmustim ve bayagida uzamisti sacim. Şimdi tekrar kullanmaya basladim. Eger hizli uzamasini istiyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim:)

Siyahtan sarıya sonra tekrar siyaha oy canım ya...keşke tekrar siyaha boyamasaydın bari ..Benin de sacım uzamıyor burada konu açacağım canım.dax I hiç kullanmadım methini çok duydum saol deneyeceğim

Merhaba kizlar. Benim sacim en fazla omzuma kadar uzuyor. Asla bilmem uzun sac kullandigimi. Ve su son iki haftada siyahtan sariya donmeye calistim olmayinca tekrar siyaha dondum. Acici boya derken cok yiprandi. Dax supergro. Duymussunuzdur. Sacimi inanilmaz uzatmisti ilk kullandigimda. Bakimli gayet saglikli saclara sahip olmustim ve bayagida uzamisti sacim. Şimdi tekrar kullanmaya basladim. Eger hizli uzamasini istiyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim:)
Boya haricinde aynı benim saçımı anlatmışsın. Benim saçım da çocukluğumdan beri hiç omzumun altına inmedi. Bıraksam en fazla ne kadar uzar bilmiyorum. Saçlarımı beğenmediğim için uzatmak bile istemiyorum. Ama nedense son zamanlarda bir uzun saç hevesi geldi bana. Ben de dax supergroyu burdan duydum ve geçen gün aldım, ama henüz kullanmadım.

Saçımda hem dökülme var hem uzamasını istiyorum. Dax supergro aldım ama küçük boyu ile büyük boyu arasında içerik farklılığı var o_O. Siz de fark ettiniz mi?

Saçımda hem dökülme var hem uzamasını istiyorum. Dax supergro aldım ama küçük boyu ile büyük boyu arasında içerik farklılığı var o_O. Siz de fark ettiniz mi?
Cidden fark var mi ben direk buyuk boy almistim acaba hangisi daha iyi bende kullaniyorum 2.5 aydir baska bi foruma resimde attim bilemiyorum hizli uzuyor mu normal uzamami anlayamadim uzamis diyolar ama haftada bir uyguluyorum bakalim genel olarak guzel urun ozellikle yipranmis saclara cok iyi gelir.

Cidden fark var mi ben direk buyuk boy almistim acaba hangisi daha iyi bende kullaniyorum 2.5 aydir baska bi foruma resimde attim bilemiyorum hizli uzuyor mu normal uzamami anlayamadim uzamis diyolar ama haftada bir uyguluyorum bakalim genel olarak guzel urun ozellikle yipranmis saclara cok iyi gelir.
Evet canım, içindekiler kısmında yazanlar farklıydı. Ben daha yeni aldım. Hatta içeriği sonradan mi değişti diye düşündüm. Belki büyük boylarla küçük boylar farklı zamanlarda üretilmiştir diye düşündüm. Bilemiyorum ama ilk defa aldigim için.

Sen ne zaman almistin? Kutusu yakinindaysa içeriğine bir bak istersen

Ben 2.5 ay once aldim hemende kullanmaya basladim iste. Icerigini yazayim hemen ; tatli badem yagi,avakado ozu,aycicegi yagi,jojoba yagi,susam yagi,bugday tohumu ozu,aspir cicegi ozu,pamuk tohumu,bitkisel yaglar ve mineraller yaziyor. Tek sasirdigim hindistan cevizi olmamasi ve ben kivaminin hindistan cevizi yagindan geldigini dusunerek almistim. Alirken dikkat etmedim. Eger bu kivam vazelinse neden kolay arinmadiginin cevabidir. Ben daxi arindirmada ck zorlaniyorum. Ilk zamanlara gore tabi daha iyi ama yinede ugrastiriyor. Uzattimi uzatti sanada resim ekliyim asagida ki resim 77 gunde uzamays ait.

Simdi internetten baktim. Bir iceriginde hindistan cevizi yagi yazan var birde yazmayan benimkinde yazmiyor. Gratisten aldigim icin orjinalliginden eminim hologram da mevcut ama icerik degisikligini kime nereye sorabiliriz bir arastircam.

Simdi internetten baktim. Bir iceriginde hindistan cevizi yagi yazan var birde yazmayan benimkinde yazmiyor. Gratisten aldigim icin orjinalliginden eminim hologram da mevcut ama icerik degisikligini kime nereye sorabiliriz bir arastircam.
Maşallah saçlarına. Benim aldığımda Hindistan cevizi yağı var canım. Ben de Migros tan aldım, hologrami var.

Back
X