mutlaka okuyunnn

Happyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
83
0
11
merhaba kızlarrr.. lütfen okuyun ve cevap verin kimsenin bilmediği içimi pişman olduğum bi hatam var... benim bi çıktığım oldu o sırada boşluktaydım çok kötü bi psikolojim vardı

Son düzenleme:

Zamanında bir hata yapmışssın kendin de farkına varmışsın tövbe etmişsin, Allah ile senin aranda o. Hatanı anlayıp tövbe etmen çok güzel bir şey, Allah bir daha şaşırtmasın. Ama sürekli bu gibi düşüncelerle yaşayamazsın. Sevmek, sevilmek herkesin hakkı. Ne var boyun kısaysa? Ne olmuş zayıfsan? Ben de sen gibiyim genelde kadınsı durmam, çok dikkat çekmem mekanlarda arkadaşlarımın yanında. Heybetli değilim onlar gibi ama inan bazı erkeklerin de hoşuna giden böylesi. Bu işler güzellikle çirkinlikle yürümüyor. İstersen bir uzmandan yardım al, al ki özgüvenin yerine gelsin. Dış görünüşü geç, insan bakımlı ve temiz olsun bir de özgüveni oldu mu gerisi fasa fiso. Özgüvenli insanın yürüyüşü bile bir başka. Kurtul bu saplantılı düşüncelerden.

Cok uzun cok karmasik yazmissin zina yapmissin tovbe etmissin Allah bilir kabul mu degil mi
Kendini guzel bulmuyorsun kimse ben guzelim demez ki zaten.
3.sinifta ne bu evlenme meraki onu anlamadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yıllardır kurtulamıyorum bende böleyim zaten kimseye açtığım yok bu düşüncelerimi açamam da..ilk defa böle bişe yaptım

o kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum sadece bence sendeki sorun ruh halinle ilgili gibi geldi bana.DELİKLİ BONCUK YERDE KALMAZ BİRİ ALIR. merak etme sende evlenir mutlu olursun.

o kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum sadece bence sendeki sorun ruh halinle ilgili gibi geldi bana.DELİKLİ BONCUK YERDE KALMAZ BİRİ ALIR. merak etme sende evlenir mutlu olursun.

Ya sabir tövbe bismillah delikli boncuk nasıl bir yakıştırmadır soylermisiniz lutfen

zina yapmadım yaklaştım diyorum evlenme merakından değilde suan kendimi derslere adadım yani bu şekil giderse evlilik vs onları çok aksatacağımdan bahsediyorum

delikli boncukmu ne kadar tiniyetsiz bi insansınız.farketmeden günahımıda almışsınız zina YAPMADIĞIMDAN bahsettim yazımda yaklaşmaktan rahatsız olduğumdan yıllarca kendimi temizlemek için temizlemek derken zina anlamında değil yakınlaştığımdan ötürü elimi ayağımı o konulardan çektiğimden bahsettim

Hepsini okudum ama çok da anlamadım.
Geçmişte hata yaptığını düşünüyor olman senin artın bence hatalar zaten ders çıkarmamız için değil midir?

Ee, mesele güzelliğin ise; allah çirkin kaderi versin demişler duymadın mı hiç?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya sabir tövbe bismillah delikli boncuk nasıl bir yakıştırmadır soylermisiniz lutfen

yanlış anlamaya ne kadar müsaitiz. Atasözü gibi bişeydir bu. Ege köylerinde çok kullanılır. Ben de şaşırmıştım ilk duyduğumda. Aslında yanlış anlaşılacak bişey yok. Deliği olan boncuk kusursuzdur, kullanışlıdır, bir yerde işe yarar mutlaka yere düşse dahi biri alır kullanır anlamına geliyormuş. Sizin aklınıza gelen deliklerden değil yani.

içanadolu bölgesinde yaşanmış bir olaydan kalma hikayesi vardır; bir köyde evlenememiş tabiri yerindeyse evde kalmış bir kız yol kenarındaki tarlasında çalışırken yoldan giden bir yabancı görür ve evde kalmışlığın hüznünü paylaşmak anlamında seslenir adama; giden dayıııı, beni de alan çıkar mı? adam cevap verir:

yavrum giden dayın bilmez, delikli boncuk yerde kalmaz... yanii , en gudubet, en işe yaramaz, en çekilmez, en gereksiz kadınlar için bile evde kalmaz kesin bulur bi andavallısını anlamında söylenir. doğru bir cümlemidir peki? köküne kadar!

Heee öyleyse pardon o zaman delik melik bozar delikanlıyı

ben dalga geçin veya gülün eğlenin diye açmadım bu konuyu ne kadar anlayışsızsınız.bi sorunum var ilk defa actığımdan bahsediyorum şu cevapala bak

Okudugum yorumlara gore bence cogu kisi sana niye bu kadar sert yorum yapmis anlamadim ama bi hata yaptigini dusunmussun seni kimse yargilayamaz hic bir konuda herkes kendinden meshuldur. Tovbe etmissin ne kadar guzel Allah herkese nasip etsin gunahinin farkina varip tovbe etmeyi. Allah affeder affetmez o Rabbimle senin aranda insallah affeder. Guzelligine gelince yapma ben tatlim ya guzel olmayan mi kaldi Allahini seversen biraz makyaj biraz ozenli giyin herkes manken artik. Bu kadar takma bunlari yazik gunah kendine hayat kisa takmaaaaa ☺️

Çirkin oldgunuzu düşünmüyorum allah.herkese bir güzellik vermiştir eminim buna. Ya kasiniz ya gozunuz en onemliside kalbiniz güzeldir. En onemliside bu değilmi? Yaslaninca kimde kalcak o güzellik rabbim kalp güzelliği versin ve karisimza cikaracak insalarida bu dusuncede olacak kisilerden nasip etsin. Siz önce guveninizi tazelmeye calisin size iyi gelecek şeylerle uğraşın allah yazmissa o kişiyi kaderinize bi sekilde cikar karsiniza ne kadar kendinzi calsmaya derslere versenzde ama en onemlisi kendnze saygnz be sevginiz olsun hayrli aksamlar

duanıza çok içten amin dedim anlayışınız içinde teşekkür edrim Allah bu anlayışınızı inş karşılıksız koymaz hayırlı aksamlar

çok teşekkür ederim canım :) destek olduğun için anlayışın için..

çok teşekkür ederim canım :) destek olduğun için anlayışın için..

Rica ederim ama ben sana gercekleri soyledim sadece kendini iyi hisset diye degil :) o kadar guzel bisey ki hata yaptigini farkedip temizlenmek icin o kadar sey yapman kusursuz degiliz hicbirimiz ama neden daha cok cabalamayalimki? Allah tovbenide dualarinida kabul etsin . Ve bence sen beni dinle biraz makyaj biraz kiyafet ☺️ danismak istedigin bisey olursa her zaman yazabilirsin bana ozelden ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…