mutlaka okuyunnn

ne yapmışsan geçmişte kalmış tövbe etmişsin allah la senin aranda artık ama geçmişe saplanıp kalmışsın kendini depersiz hissediyosun lütfen ayağın elin sağlam sağlıklısın boyun kısaymış çirkinmişşsın çok tehlikeli sözler. allah sana bi dert verir bak ozaman kıymetini blimediğin o sağlığını ararsın mumla. daima şükür et başkalrı için deyil kendin için yaşa onların senişn hakkında ne düşündüğü bu kadar önemli olmasın. kendine değer ver okuyosun ne güzel mesleğini de kazan bırak evliik hayallerini şimdiden. evde kalıcam çok çirkinim param olsun bari onun için beni lsınlar çok çok saçma sen değerlisin cnm benim hem çirkin falan deyilsindir bunalımdasın boşluktasın sana öyle geliyor.evlkilik odaklı yaşama nasip kısmet allah vakti zamanı gelince karşına çıkarır ama kendi ekmeğini kazan önce ayklarının üzerinde dur evlilik amacın olmasın. toz pembe deyil hayat malesef lütfen kafayı kocayla bozma hayat bir koca bulup çocuk doğurmaktan ibaret deyildir kendini geliştir ve allaha dua et hakkında hayırlısı olsun.
kimse ye değil kendine değer ver insanları umursamayı öğrenirsen herşey harika oluyor ilerde bu haline gülüp geçeceksin inan..............

bence önce güzellikten ve evlilikten önce kendini geliştir elinin altında internet var araştır biraz bu delikli boncuk meselesini sonra konuş

ilk önce ilk yaptığın yorumunu iyice oku niyetin açıkca belli "o kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum sadece bence sendeki sorun ruh halinle ilgili gibi geldi bana. DELİKLİ BONCUK YERDE KALMAZ BİRİ ALIR. merak etme sende evlenir mutlu olursun." bu kadar ukala bi tabir yok büyük yazmalar pis pis sırıtmalar.. pardon da bu kadar kibirlisini de görmedim! bana elinin altında internet var arastır sonra konuş demişsinde https://eksisozluk.com/delikli-boncuk-yerde-kalmaz--448594 oku bakalım neler yazıyor.hiç kimsenin kusurlarıyla dalga geçemez hiç kimseyi küçümseyemezsin bide bunu da yapıp üstüne rencide edici bir şekilde tavsiye verip kendini geliştir internetten arastır diyemezsin.ne yazıkki ben sana böle bi tavsiye veremicem çünkü bazı seler okumayla arastırmayla kazanılacak seler değildir...insanlık gibi...bi insan üzüldüğü zaman dalga geçmemesinin bilinmesi gibi....

çok komiksin

destek olan herkese çok teşekkür ederim.ilk defa bu konuyu açtığım için insanların bu konuyla ilgili düşüncelerine değer veriyorum. sölediğiniz herşeyi dikkate alıcam teşekkür ederim :)

destek olan herkese çok teşekkür ederim.ilk defa bu konuyu açtığım için insanların bu konuyla ilgili düşüncelerine değer veriyorum. sölediğiniz herşeyi dikkate alıcam teşekkür ederim :)

yazını okudum ve çok üzüldüm gerçekten.
aslında çirkin güzel tüm bayanların kendini çok güzel ve alımlı bulduklarını düşünüyordum ,
her kadın kendini beğenir..sen de kendini beğenmelisin öncelikle ki sen de söylüyorsun aslında çirkin değilim, kendimi öyle hissediyorum diye.
Tüm kötü düşüncelerin değişecek..hep pozitif olmanı dilerim.
hep gülümse, gülümsemek her insana çok yakışır.bunu unutma..

ve senin erkek arkadaşınla yakınlaşmandan dolayı çektiğin ızdırap artık son bulsun.

pişman olmuşsun. bir daha yapmamışsın..

geçmiş geçmişte kalsın

ve sen artık hep önüne bak..psikologlar böyle söylüyor..(geçmiş insanı mutsuz ediyorsa)

geçmişe dönüp bakma artık.

bundan sonra geleceğin çok güzel olacağını düşünüp önüne bakacaksın.

her insanın hayatında sıkıntıları olmuştur..benim yaptığım da tam bu ..geçmişe asla takılmıyorum

çok teşekkür ederim canım evet tamda öle beğenildiğimi de biliyorum geçmişe göre değiştiğimide insanların beğenip baktığını da biliyorum ama ne yazıkki düşünceler....hersey geçmişin bi parcası deilmidir... ben neden bu kadar takılı kalıyorum bilmiyorum. ben buyum ama baskası ne yapardı bilmiyorum.aslında bunun için biraz da açtım bu konuyu benim yerimde baskası olsaydı ne yapardı yada olan oldumu yasayan yani...en önmliside o..yasamadığımız seleri çokta anlayamayız ama belki beni anlayanlar vardır die düşündüm..evet bi daha o yalnışı yapmadım çünkü ben öle biri deildim zaten o konuda kişiliğimi buldum taviz vermiyorum.affedilir miyim bilemiyorum bu düşünce üzüyor beni..o kişinin bana yasattıklarında takılı kaldım bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum. zordu çünkü seviyosun sevfilmek istiyosun beğenilmiyosun bile bi travma denilebilir önceki olayın üstüne..

söyle söleyebilirm evet çok üzülüyorum ama ben güçlü bir insanın önceden kendime bakmıyodum şimdi bakıyorum..o yasadıklarımdan sonra kendimi kaybedebilrdim.. aksine daha güçlü oldum taviz vermedim kendime bazen dalgamı geçtiler elimde olmayan selerden ötürümü o zaman elimde olan selerden kendimi geliştirmeye çalıştım güçlü bi insan oldum. sunun farkındayım ki önceden bu dünya için o kadar iyi niyetliydim ki benim hayata atılmam gerekiyordu zaten ders çıkarmam kendime güvenmem baskasına kendimi ezdirmeyi bilmem gerekiyordu.yoksa o şekil devam etseydi çok güçsüz olurdum evet içim baska seler sölüo güvenmiyorum kendime ama beni tanımayan yada hep gören konusan insanlar bunu bilmezki çünkü göstermiyorum artık ayakalrım sağlam basıo içimde yasıorm ne yasıosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…