bence önce güzellikten ve evlilikten önce kendini geliştir elinin altında internet var araştır biraz bu delikli boncuk meselesini sonra konuş
ilk önce ilk yaptığın yorumunu iyice oku niyetin açıkca belli "o kadar çirkin olduğunu düşünmüyorum sadece bence sendeki sorun ruh halinle ilgili gibi geldi bana.DELİKLİ BONCUK YERDE KALMAZ BİRİ ALIR. merak etme sende evlenir mutlu olursun." bu kadar ukala bi tabir yok büyük yazmalar pis pis sırıtmalar.. pardon da bu kadar kibirlisini de görmedim! bana elinin altında internet var arastır sonra konuş demişsinde https://eksisozluk.com/delikli-boncuk-yerde-kalmaz--448594 oku bakalım neler yazıyor.hiç kimsenin kusurlarıyla dalga geçemez hiç kimseyi küçümseyemezsin bide bunu da yapıp üstüne rencide edici bir şekilde tavsiye verip kendini geliştir internetten arastır diyemezsin.ne yazıkki ben sana böle bi tavsiye veremicem çünkü bazı seler okumayla arastırmayla kazanılacak seler değildir...insanlık gibi...bi insan üzüldüğü zaman dalga geçmemesinin bilinmesi gibi....
destek olan herkese çok teşekkür ederim.ilk defa bu konuyu açtığım için insanların bu konuyla ilgili düşüncelerine değer veriyorum. sölediğiniz herşeyi dikkate alıcam teşekkür ederim :)
yazını okudum ve çok üzüldüm gerçekten.
aslında çirkin güzel tüm bayanların kendini çok güzel ve alımlı bulduklarını düşünüyordum ,
her kadın kendini beğenir..sen de kendini beğenmelisin öncelikle ki sen de söylüyorsun aslında çirkin değilim, kendimi öyle hissediyorum diye.
Tüm kötü düşüncelerin değişecek..hep pozitif olmanı dilerim.
hep gülümse, gülümsemek her insana çok yakışır.bunu unutma..
ve senin erkek arkadaşınla yakınlaşmandan dolayı çektiğin ızdırap artık son bulsun.
pişman olmuşsun. bir daha yapmamışsın..
geçmiş geçmişte kalsın
ve sen artık hep önüne bak..psikologlar böyle söylüyor..(geçmiş insanı mutsuz ediyorsa)
geçmişe dönüp bakma artık.
bundan sonra geleceğin çok güzel olacağını düşünüp önüne bakacaksın.
her insanın hayatında sıkıntıları olmuştur..benim yaptığım da tam bu ..geçmişe asla takılmıyorum