Rica ederim ama ben sana gercekleri soyledim sadece kendini iyi hisset diye degil :) o kadar guzel bisey ki hata yaptigini farkedip temizlenmek icin o kadar sey yapman kusursuz degiliz hicbirimiz ama neden daha cok cabalamayalimki? Allah tovbenide dualarinida kabul etsin . Ve bence sen beni dinle biraz makyaj biraz kiyafet ☺️ danismak istedigin bisey olursa her zaman yazabilirsin bana ozelden ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya aslında bakımlıyımdır bunun için diyorum belki görseniz sasıradabilirsiniz diye önceye göre çokta değiştim lise yıllarına göre ama eski yasadıklarımdan dolayı böle hissediyorum.yine teşekkür ederim :)
acı olan ne mesela biliyor musun görünüşle yargılıyor olunmamız bi derdimden bahsediyorum evet çirkinim yada evet güzelim bundan bahsediyorum ve "delikli boncuk " gibi bi tabirle karşılasıyorum nasılsa dengini bulursun mutlu olrsun vs.. aslında tam da anlatmak istediğim bu insanlar böle tiniyetsiz
Arkadaşım kimse dört dörtlük değilki. Üstelik bişey yapmamışsın kimsenin kocasını almamışsın kimsenin yuvasını yıkmamışsın. Herkes bir şeyler yaşar. Sıkma canını ve derslerine adaman çok iyi bir şey. Aradan uzun zaman geçmiş. Geçmişe takılıp kalırsan ilerleyemezsın. Allah hepimize hayırlısını göstersin. Neyin ne zaman olacağı belli bile olmaz
, canım ben senin için demiyorum diğer acıklamaya calışan arkadas için söledim.teşekkür ederim ii niyetin için..Canım orda yanlış anlaşılma olmuş bende seni savunmak için yazdım ama arkadaş onu söylemek istememis
en güzel şey hatalarından ders çıkarmandır fakat başkalarının sözlerinden etkilenip bu denli yanlışların içinde bulman sadece kendine yaptığın bir kötülük olmuş sonuç hayallerini erteleyen yada karamsarlığa düşen ,üzülen yıpranan bir genç kız .Geçmişine sünger çekme hatırla unutursan her zaman yanlışın içinde bulursun kendini .Bir insan seni dış görünüşünden dolayı bıraktıysa o kişinin kendi karakteriyle ilgilidir ,aile eğitimiyle ilgilidir şükür ki kurtulmuşsun.Ağır,efendi,saygılı insanlar bu şekilde bir insanı yarı yolda bırakmazlar doğru insan karşına çıkacaktır ama iyi tanımak gerekir insanların içinde iyi ve kötü birlikte vardır,incelemeden,tanımadan,araştırmadan bir şeylerin kararını verme yeterki.
delikli boncukmu ne kadar tiniyetsiz bi insansınız.farketmeden günahımıda almışsınız zina YAPMADIĞIMDAN bahsettim yazımda yaklaşmaktan rahatsız olduğumdan yıllarca kendimi temizlemek için temizlemek derken zina anlamında değil yakınlaştığımdan ötürü elimi ayağımı o konulardan çektiğimden bahsettim
yanlış anlamaya ne kadar müsaitiz. Atasözü gibi bişeydir bu. Ege köylerinde çok kullanılır. Ben de şaşırmıştım ilk duyduğumda. Aslında yanlış anlaşılacak bişey yok. Deliği olan boncuk kusursuzdur, kullanışlıdır, bir yerde işe yarar mutlaka yere düşse dahi biri alır kullanır anlamına geliyormuş. Sizin aklınıza gelen deliklerden değil yani.
acı olan ne mesela biliyor musun görünüşle yargılıyor olunmamız bi derdimden bahsediyorum evet çirkinim yada evet güzelim bundan bahsediyorum ve "delikli boncuk " gibi bi tabirle karşılasıyorum nasılsa dengini bulursun mutlu olrsun vs.. aslında tam da anlatmak istediğim bu insanlar böle tiniyetsiz
ben ne yapıyorsam kendime yapıyorum farkındayım geçmişe takılmam gerektiğinden bahsetmişsiniz peki o etkileri atmam için ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?