Ne zaman gelecekmissss hemen gelsin
Kim ki bu doktor canim sen nerden duydun.yillar once bi kok hucre diyolardi onu mu kastediyor acaba
Ezgi alıntı ile cevapla olurmu yazdığını bilmiyorum bildirim gelmiyo oyüzden geç yazıyorum kusura bakma. .Viranşehir Urfa'da bir Dr çok bılgılıydı ya telefonda hiç tanımadığım halde çok ilgiliydi..ebe bir arkadaşım çocuğu olmayan hastalari yönlendiriyormuş.diyoki hiç olmaz denilen kişileri bu Dr gebe yaptı Emel çok iyi anlatamam dedi.aradim gerçektende acayip bilgi sahibiydi. .
Bilmiyorum benim gibi kac tane erken menopozda olan varrr..urfada bir tüp bebek te amerikada master yapmis drla konusrum bugun...fsh yuksek ve erken menopozda oldugumu soyledimmm..dediki:ebe hanim kendini üzme. Amerikada ciddi bir calisma yapiyoruz..yumurtasi olmayan sizin gibi hastalar icin calisma yapiyoruz..ciddi anlamda sizin gibi hastalardan yumurta uretilecek kendi vucudundan dedi...ümitsizliğe kapilmayinn.artik sizlerde yumurta olusacak kendi hucrelerinizden dedi...biraz bekleyin dedi türkiyeye de gelecek dediii...
Bilmiyorum benim gibi kac tane erken menopozda olan varrr..urfada bir tüp bebek te amerikada master yapmis drla konusrum bugun...fsh yuksek ve erken menopozda oldugumu soyledimmm..dediki:ebe hanim kendini üzme. Amerikada ciddi bir calisma yapiyoruz..yumurtasi olmayan sizin gibi hastalar icin calisma yapiyoruz..ciddi anlamda sizin gibi hastalardan yumurta uretilecek kendi vucudundan dedi...ümitsizliğe kapilmayinn.artik sizlerde yumurta olusacak kendi hucrelerinizden dedi...biraz bekleyin dedi türkiyeye de gelecek dediii...
konu sahıbı arkadas farrahdiba kuzum.
Canim bende hic adet olmadim fsh cok yüksek.yumurta yok.benim rahim de kücük.ben de kök hucre calismalarini takip ediyordum.dr un adini verebilir misin acaba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimsin beni düşündüğün için çok teşekkür ederim. .Bu yazıyı okuyunca çok umutlanmistim. .farrahdiba arkadaşımızın evet..hikâyemiz aynı onunla. Inşallah bende gebe kalabılırım. .Dr lara göre tüp bebek bile olmaz
yumurta nakli falan dıorlar kıbrıs da canım maliyetini fln bilmiorum ama arastırdınmı hıc. verecek olan allah kuzucum rabbımden umıt kesılmez!!!
Canım başkasının yumurtasını alıp eşimin spermiyle birleştirip nasıl karnimda tasirim. ..Bu konuya hiç sıcakbakmiyorum. ..günah olduğunu düşünüyorum. ..dayanamam Funda buna....
sen bilirsin tabii canım benım dinen caizmi onuda bilmiorum ama belki bi faydam olur dıye yazdım iştekusura bakma senı uzmk ıstemedım. canım benım olmaz olmaz deme daha once yazıstık senle tanıorum ben senı yasın daha cok genc allahın izniyle erken menapoz olup duzelen bı kadının yazıdıklarını okumustum dun . şimdi bişi daha dicem kızma da enn olmadı evlat edınırsın he canım benım bu konuda ne dusunuorsunuz eşinle bılmıorumda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?