mutlu bir evlilik hayalimi nasil gerceklestirecegim yardim kizlar

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Birbucuk yillik evliyim, bir bebegim var. Kocamin en buyuk hayali kendisine cok asik bir karisinin olmasiymis. Ama ben cok soguk ve umursamaz bir kadinim suan. Bana dokunmayan yilan bin yasasin tadindayim.
Kocama kirginliklarim var ve belki bu yuzden askim bitti. Kirilmamin en onemli sebepleri:
1.evliligimiz boyunca beni asagilamasi, cirkin, salak vs diye. Guya sakaymis ama dakika basi oluyordu.
2. Ucretsiz izne ayrilip bir sure bebegime kendim bakmak istedim kesinlikle karsi cikti, durumumuz iyi oldugu halde gecinemeyiz dedi. Esim esnaf, ev ve arabamiz var, faturalari sirket oduyor.
Bu ve benzeri sebepler iste.
Kocamla yasayamadigim cicim aylarini yasamak icin ne yapmaliyim. Birlikte gezen tozan, alisveris yapan, gulen eslere oyle ozeniyorum ki.
Buarada esim eve gec gelir. Gelince de yatar. Yatmazsa da tv karsisina gecer yanina gelip muhabbet acmaya calisirim ve o da kendini adeta zorlayarak gaz cikarir. Uyarinca da hastayim der hep. Sonra muhabbetin arasinda zart zurt iste dusunun.
Evlilik hayati bu degildir heralde, mutlu bir evlilik istiyorum hayallerimdeki gibi.

hem kendisine aşık bir eşi olsun istiyor, hem de bu şekilde davranıyor.. ilginçmiş.. evli deilim ama böle bi durumla karşılaşsam sanırım kendimi geri çekerdim biraz, uzak dururdum uğraşmazdım yani, öyle anlar belki yaptıgı yanlışları

İste ben de kendimi cok geri cektim. O da anliyor, sadece cocuk icin duruyorsun diyor artik beni sevmiyorsun diyor. Sebeplerini anlattim, daha beterdi insan yerine koymuyordu beni o konularda duzeldi ama benim icimde biseyler bitti ve tekrar alevlensin istiyorum ayat boyle mi gececek.

Kizlar bir de su gaz mevzusu cogu erkek boyle diyorlar dogru mu bu konuda da bir baslik mi acsem ki
Sifonu cekmeyi de bilmiyordu ama 2 ay sabah aksam dirdir ederek ogrettim sukur, gerci bir sene de tam oturdu ama neyse

Hayat anlattiginiz gibi elbette gecmez ama esinizi degistirmek kolay mi sizce? Sanmiyorum. Sizden beklentileri var ama kendisi ne yapiyor bunun icin? Sogumus oldugunuzu düsünüyorsa, cabalasin birazcik degil mi?

Cocugunuzu bir gün anneye biraksaniz, esinizle sinemaya gitseniz, gezseniz biraz, sonra eve gelip birlikte yemek yapmayi teklif etseniz? Aksam saat 8.30 civarina kadar böyle bir günü dolu dolu yasasaniz?

Iliskimize bir sans verelim, onaralim deseniz?

demek ki kendi çapında seviyor sizi, bazı konularda düzeldigine göre. içinizde bişeyler bittiyse de bunun çaresi eşinizden geçiyor malesef. onun canlandırması lazım, ama erkekler anlamayabilir bunu. açıkça söylrseniz, ona göre daha rahat bir karar verirsiniz

Mantikli bunu yapmak bile istemiyorum ama ne gerek var onunla bir gun gecirmeye diyorum, of kendimi zorlamam laim bunun icin. Yarin icin deneyeyim bari

Esiniz bu tavirlari ile ona asik bir kadin istiyor...
Hayalperestligin bu kadari...
Sizin butun arzunuzu, isteginizi alip goturmus belli ki...
Her zaman soyledigim sey, ya oturup konusacaksiniz ya da eger anlar, ciddiye alir derseniz,icinizi yazarak dokmek...
Gittikce iliskinin yavanlastigini, fakat bunlarin her iliski de oldugunu, iki tarafinda ozenli davranmasi gerektigini, aksi halde arada ask, tutku kalmayacagini, zaten ona karsi bazi kirginliklariniz oldugunu, belki onunda size karsi oldugunu, fakat bunlari halledip, guzel vakit gecirmenin, evliliginin tadini cikarmanin sizin elinizde oldugunu anlatin...
Onda kizdigin ne nokta varsa anlatin ve onun da anlatmasina izin verin...
Elestiriye acik olun karsilikli...
Ondan sogudunuz noktalari acik acik anlatin...
Ona da musaade edin ama...
Umarim hersey yoluna girer...

canım eşini hala seviyomusun ? belki aşık olmayabilirsin ama bunu kendine sorduğunda eğer bu hareketleri olasa hala seviyomuyum diye ne cevap veriyosun?

cevap hayırsa üzgünüm am pekde yapılacak bişe yok gibi
ama evet şu şu şu davranışları olmasa ilk evlendiğimizdeki gibi olsa hala seviyorum diyosanız siz eşinizi değil onun davranışlarını sevmiyosdunuz demektir...

bunun için önce olan heeeeeeeeeeerrrşeyi bir kenara bırakmanız laızm bu adam bişeyler söleyince bir iki ay uğraşınca yapıyo demekki biraz zor bi adam....
erkekler maalesef babalarına çok kızdıkları huylarını kendileri evlenince gösteriyolar bunu anlamak çok zor!!!!!!
kendimden biliyorum

çocuğu birine bırakın
dışarı çıkın yarın pazar kahvaltıya gidin mesela orda ona çok önemli bişey konuşacağınızı
ben eski günlerdeki gibi olmak istiyorum evlilik bu değil diye istediklerinizi anlatın neden bunu yaptığını sorun
kararlar alın ama suçlar gibi konuşmayın! suçlu olsa bile
amacınız eşinizi suçlayıp ceza vermek değil evliliğinizi kurtarmak çünkü
örneğin: evde bu şekilde gaz çıkarman çok çirkin yerine
bu hareketin bana kendimi çok değersiz hissettiryo diyin
sen dilini değilde ben dilini kullanın
eşinizi suçladığınızda oda savunmaya geçecek ama kendinizi anlattığınızda anlayacaktır umarım yani....
kahvaltıdn sonra sinemya gidin bi arkadaş tavsiye etmiş çok iyi fikir
sonra eve gelin yemek hazırlayın mesela PİZZA:)))))
akşam tavla oynayın
gün sonundada ne kada rmutlu olduğunuzu bundan sonra hep böyle olmak istediğinizi söyleyin
inşallah düzelir:)

Aşk yokken nasıl alevlenecek evlilik bilemedim ki...

Valla bence renk katmaya calisilan evliligin beyin olumu gerçekleşmiştir. Ya fişini cekip kurtulacaksin ya da bekleyeceksin Allah in takdirini...
Gaz mevzusuna gelince,eş olunmasi bütün mahremiyetin ortaliga sacilmasi anlamina gelmiyor. Bence hos degil. Bilmiyorum ben esimin burnunu oydugunu ya da yanimda gaz cikardigini hic gormedim..

bu eşinin yanında gaz çıkarma meselesi bana tuhaf ve itici geliyor. evli değilim ama olsam da eşimin yaşında öyle birşey yapmam yapılmasını da istemem.

hani insan istemsiz gaz çıkarabilir tutamaz kaçar falan ama bilerek kendini zorlayarak gaz çıkarmak nasıl bi iğrençliktir ya :120:

Kizlar bir de su gaz mevzusu cogu erkek boyle diyorlar dogru mu bu konuda da bir baslik mi acsem ki
Sifonu cekmeyi de bilmiyordu ama 2 ay sabah aksam dirdir ederek ogrettim sukur, gerci bir sene de tam oturdu ama neyse

hayır çoğu erkek afedersin ama öküz gibi bilerek gaz çıkarmaz eşinin yanında yani kendini zorlamaz ayıptır ya.sifonu çekmeyi nasıl bilemez hiç mi wc ye gitmemiş evlenene kadar hiç mi görmemiş temizlik adabı.inanamıyorum ya.

Boyle adamla degil ask, cocuk bile yapilmaz da neyse.

Sifon cekmez ve gaz çıkarır ne kadar iğrenç. . Allah sabir versin size.. boyle bir adami asik edersin belki de sen nasil asik olursun bilemedim canım

Yok oyle birsey... Maalesef anormalle yasaya yasaya normalini unutmussunuz. Allah yardimciniz olsun ne diyim.

Sinemaya gidilcek, kahvaltiya gidilcek...
kizlar baska neler yapmaliyim onu soyleyin

Yok oyle birsey... Maalesef anormalle yasaya yasaya normalini unutmussunuz. Allah yardimciniz olsun ne diyim.

Biraz oyle galiba. Gecen gun bir komedi programinda da kiz sevgilisinin bu derdinden yakiniyordu da skecte. Acaba cogu kisi boyle mi de espiri konusu olmus dedim di

Şu gaz meselesi beni benden aldı:)
Allah iyiliğini versin güldürdün beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…