Leylanın anlattığı eş profili , tamam hayallerin erkeği değil hatta epey kötü bir model kabul ama ; ben yazılan 3-4 sayfayı okuduğumda Leylanın da örnek bir eş olduğu hissine kapılmadım .Ki benim kapılmamdan ziyade bunu kendisi de yazmış zaten .
Eşini görecek gözü olmayan , ona karşı hiç bir şey hissetmeyen ve onunla kahvaltı etmeyi bile gereksiz gören zaten Leyla . Bunların tepkisi olarak ta zaten özünde olan odunluk ve öküzlüğü iyice gün yüzüne çıkaran ve pırtlayıp zortlayan da eşi.
Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı olmuş bu evlilik .
Ne yapmak lazım ?
Dönüp adama bir bakarsın , ona şehvetle sarılıp öpüşebiliyorsan durduk yere aşk var demektir . Oradan devam et , aman ne gerek var dersen , daha çok nitrojen gazına maruz kalırsın bir odanın içinde .
Sanılanın aksine erkeklerinin çoğu öyle sessiz , ensesine vur lokmasını al , aileye itiaatkar kadın modeline göre ; aşk dolu kadını yeğler , ruhunu doyurur bu çünkü , o vakit utanır gaz çıkarmaktan falan .
bence böyle yaşayın gidin siz zorla gaz çıkarmaya çalışırken kakasını yapıvermese bari bez mi bağlasan adama, ay herşeyi geçtim sifon çekmek nasıl bilinmez yaa nasıl nasıl nasıl dışkısı orda duracak sifon çekmeyecek eee yapa yapa birikecek mi orda ne olmasını bekliyo yani kendi kendine yok olmasını mı, eşim askerde ve polis okulunda gördüğü tipleri anlatıyodu da yuh diyodum demek bu tip adamlar evlenip bide çocuk yapıyolarmış tuvaletten sonra ellerini yıkıyo mu bari çocuğa ellemesin bari öğhhhh
leyla'da garip bir durum var.boşvermişlik mi desem,psikolojik çöküntü mü desem bilemiyorum.ya da daha farklı bir şey
Kocamm mi bana tepki olarak bunlari yapiyor, yoksa ben mi ona tepki olarak yapiyorum bilmiyorum. Ona sehvetle sarilip opusemiyorum, cunku dis eti intihabi var agir derecede ama doktora gitmiyor. Alkol mu alsam acaba bunlari yapmadan once ama dindar sayilirim yapamiyorum. Bir de alkolik olursam alisip.
Bu sabah yine ne kadar cirkin bir kadin oldugumu anlatmaya koyulmustu bagira cagira, ben de hiic umursamadim baska biseyle ilgilendim, ve kirilmadim bile sozlerine yaa, hatta bi kulagimdan girdi digerinden cikti. Cevap verme geregi bile duymadim hagifce gulumseyip isime baktim, ama inat olsun diye yapmadim bunlari, o kadar umrumda degil tarzinda yasiyom.
kadinlar esinizle muhattap olmak istemiyor olmasinBu kadar kotu yonunu soyledim., bir de iyi yonlerini soyleyeyim.
Kocam genelde durusttur,
kadinlarla isi dusmedikce muhattap olmaz.
Eve gelince kavga etmeyiz, cunku ben onemli hicbise konusmam nasilsin falan derim o kadar, onu konustururum sadece.
fiziki olarak hos biridir.
Beni arabayla ise birakip sonra geri alir.
ailesiyle bir sorunum yok iyi insanlar bize hic karismazlar.
Kocamm mi bana tepki olarak bunlari yapiyor, yoksa ben mi ona tepki olarak yapiyorum bilmiyorum. Ona sehvetle sarilip opusemiyorum, cunku dis eti intihabi var agir derecede ama doktora gitmiyor. Alkol mu alsam acaba bunlari yapmadan once ama dindar sayilirim yapamiyorum. Bir de alkolik olursam alisip.
Bu sabah yine ne kadar cirkin bir kadin oldugumu anlatmaya koyulmustu bagira cagira, ben de hiic umursamadim baska biseyle ilgilendim, ve kirilmadim bile sozlerine yaa, hatta bi kulagimdan girdi digerinden cikti. Cevap verme geregi bile duymadim hagifce gulumseyip isime baktim, ama inat olsun diye yapmadim bunlari, o kadar umrumda degil tarzinda yasiyom.
Evliliğin amacı nedir neden evlenilir, hayatı her anlamda paylaşıp birbirinizi her halinizle sevmek vs. vs. tabiki kavgalar da olacak, sizinki eziyete dönüşmüş yapılacak şey ya bu evliliği kurtarmak ve katlanılır hale getirmek için siz kendinize bakım yapıp güzel görüneceksiniz bir kaç güzel söz mesela eşinizin karşısına bakımlı bir şekilde güzel bir sofrayla çıktınız diyelim o zamanda mı böyle davranırdı ? Siz kendinizi her anlamda bırakmışsınız yapmayın böyle biraz aktivite bulun kafanız dağılır, böyle eşinizi ve kendinizi eleştirmekle düzelmez, siz bi yerlerden başlayın bu işe.
Belki bu kadar umurunuzda değilmiş gibi olmanız onunda size olan saygısını yok ediyor .
Ya bu arada sürekli gaz çıkarmaya kendini zorlayan , eşine her gün kırıcı sözler sayan ve sanırım bir de ağzı kokanbir adamı savunuyor gibi görünmek istemem ama sizin evliliğinizde mesele sadece eşinizin eksiklikleri gibi gelmedi bana .
Karşılıklı bir adam sendecilik , birbirini beğenmeme var . O sizden bir tık önde ve bunu size karşı dile getiriyor ama sizde kabul edin forumda tüm foyalarını ( osuruk şiddetini bile ) ortaya dökecek kadar bu adamdan tiksiniyorsunuz .
Neden böyle bunu bulmalı önce ? Aşkla evlenmişsiniz ya , ilk nerede başladı bu iticilik ?
Daha neyi kurtaracaksiniz pek cikartamadim ama? Yani iki tarafta caba sarf etmiyor gibi, her ikinizinde sebepleri var buna anladigim kadariyla... Madem bikez daha kurtarmak icin biseyler denemek istiyorsunuz, ozaman simdiye kadar davrandiginizin tersini yapin... Ilk önce onun hakkinda negativ düsüncelei dagitin, yoksa icinizden bisi yapmak gelmez ve rol icabi yaparsaniz ise yaramaz... Umarim daha önce güzel anilarinizda olmustur, mesela sevgiliyken falan onlardan yola cikarak biraz positif olmaya bakin esinize karsi... Plan program yapin, cocugu birakabilceginiz yer varsa yanliz bisiler yapin... Buarada kendinizdede biraz degisiklik yapin, ne bileyim sacinizi kestirin boyatin, kiyafette bi degisiklik yapin, bunlari ilk önce kendiniz icin yapin, onun dediklerini aldirmayin siz kendinize güven, ona sen ne dersen de ben akilli,cekici ve güzel bi kadinim hissini yansitin, affalliyacaktir... Tatli dille konusarak ama fazla üstüne gitmeden ufak ufak degismesi gerektigini anlatin... Önsevisme icinde siz bastan cikartin, yeni seyler deneyin... Bunca cabadan sonra bi degisim yoksa artik bilemiycem yani... Buarada gaz olayida normal degil, saygisizlik... Allah yardimciniz olsun...
Ne var benimde onu bulmam lazim. Yoksa normal miyim bilemedim. Bu adamla ancak boyle gecinilir diorum sanirim. Acayip bi umursamazlik var bende. Zamaninda cok kavga ettik. Siddet de gordum. Bunlari asla affetmicem kocaya da soyledim. Bi de bebegim umrumda, bazen ona bakmak da agir geliyor da neyse. Yatagini bile ayirdi, uykusu cok hafif kocamin bebekten rahatsiz olur, uykusuz ise gitmesin diye ayri odada yatiyor esim.
Ya bi kroluk yapiyor illaki ve kiriliyorum sonunda. Bilmem kendimi tamamen meslegime mi versem. Bir de cocuk yaptik akilli gibi cok pismanim. Mesela oyle yapsam yine uzerime atlayip bes dakikada isini bitirmek ister diye yuzune bile bakmiyorum bazen. O gelince banyoya giriyorum vs
evet negatif dusunceleri atmadan olmaz degil mi. Ama nasil aticam. Bi kagida yazip yaksam mi ki. Tatile mi ciksam isten bir hafta izin alip.kardesimin yanina mi gitsem yoksa otele mi bebekle gidicem bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?