mutlu bir evlilik hayalimi nasil gerceklestirecegim yardim kizlar

Sevme olayini bilmiyorum acicasi. Ama bizde bosanma olayi yok, yasadigim yer ve aile yapilarimizdan dolayi, ben de bunu asla dusunemem o yuzden.
Tavla fikri de guzel, baska neler yapayim. Kocami sabah yolcu etmiyorum mesela. Eve gelmedigi icin de pek yemek yapmam ama artik yapicam. Gelmediginde dokersem ne olcak peki, daha once cok basima geldi de

ikinizdede o yaklasim yokki ,
Esinle cicim aylari yasamak isteseydin bu zatem icinden gelirdi..
ve aklina her romantiklik gelirdi ...

ama icinde yokki senin , birazda Esinden kaynaklaniyor tabii..

Boyle evlilik mi olur?

Madem sizi begenmiyormus neden evlenmis?

Hadi onu gectim bir de ustune kendisine cok asik bir karısı olsun istiyormuş.
Once bir özeleştiri yapsin, komplekslerinden kurtulsun da
Ondan sonra bunu istesin.
Once ne yapmaliyim,
Nasil davranmaliyim da ask hic sonmesin desin bakalim

Cok sinir oldum esinize

Kizlar bir de su gaz mevzusu cogu erkek boyle diyorlar dogru mu bu konuda da bir baslik mi acsem ki
Sifonu cekmeyi de bilmiyordu ama 2 ay sabah aksam dirdir ederek ogrettim sukur, gerci bir sene de tam oturdu ama neyse

bütün erkeklerde var en azından bizim sülaledekiler öyle

Sizin sanki sadece ask sönmesi degil olayiniz, bir sürü sorun var. Askin kalmamasi olayinin nedenleri de ortada gibi yani. Esiniz cidden kendine ceki düzen verse, sizi tekrar kendine asik etmeye calissa... Ama hic öyle bir yapisi da yok gibi anlattiklarinizdan.

Eve gec geldigi icin, yemekleri cöpe döktügünüz olmus, bu yüzden yemek yapma hevesiniz de kalmamis. Esiniz eve isinden dolayi mi gec geliyor? Yoksa isten sonra kendine göre arkadaslariyla falan mi takiliyor?

Sana değer vermiyor gibi sanki.. O da senin gibi değişmek istiyor mu, yoksa sen tek taraflı mı çabalıyorsun?

Evet bazi sorunlarimiz var, ask emek ister demisler, belki bu yuzden askim sondu. Ama kizlar ben bu baslikta fikir istiyorum. Neler yapmaliyim. Duzenli yemek yapmaya basladim.
Bu sabah da uyandirip kahvalti istedi benden ama evde ekmek yoktu, yani kahvalti hazirlasam da onu neyle yiycek. Ekmek al dedim, alamam dedi, disarda kahvalti yaparim dedi cikti.ben ne yapicam dedim, hamur mayala dedi. Ya o is de 3 saat suruyor kizlar hamur mayalsyip ekmek yapmak.

kocan iğrenç tek kelimeyle iğrenç, ama sen de bi hoşsun o eve gelmiyo diye ocak kaynamıcak mı sen yemek yemiyo musun çocuğa ne yediriyosun

ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum ücretsiz izin almanı istemiyo adam geçinemeyiz diye ama dışarda kahvaltı yapıyo bi ekmek almak zor geliyo sense evde ekmek yapmayı falan düşünüyosun baya baya

sen fikir istiyosun ama ben her yorumunu okudukça bu kadar da olmaz artk diyorum.bu adamı geri kazanman çok zor çok çaba harcaman lazım çünkü bencilliğin doruklaırnda yaşayan seni hiç önemsemeyen hatta bence sevmeyen bi eşin var.benim bildiğim normal erkekler eşleri kahvaltı hazırlarken gider ekmek süt ne eksikse onu alır gelirler eşine ben dışarda yerim sende naparsan yap demezler.

Allah kolaylık versin sana.kötü yorumlar karşısında fikir istiyorum diyorsun ancak şaşırmam elde değil ki normal yorum yapalım,fikir verelim.

sevdiğin ve seni seven insanı bulup, onun hayatını yaşayıp
onun kurallarına göre oynamak
mutlulugun formulu bu
bır de lider ruhlu olmayacaksın

sevdiğin ve seni seven insanı bulup, onun hayatını yaşayıp
onun kurallarına göre oynamak
mutlulugun formulu bu
bır de lider ruhlu olmayacaksın

Biraz daha acar misin canim. Biz cok severek evlenmistik. Birinci kural tamam o zaman. Ama onun kurallari falan derken

Yaa sizin kocalar oyle mi yapiyor. Bana cok garip geliyor biliyor musun, uzuldum kendime. Bir kere oldu bu olay, yani evde bise eksikse ve yemek zamaniysa gidip alip gelmesi. Yoksa eksik olunca disarda yer. Ben de ne halt edersem ederim evde. Bencil oldugunu kabl ettim, ona da defalarca soyledim.
Bilmem, kendimi cok degersiz goruyorum galiba. Yani kocam pazar sabahi ekmek alip gelcek hem de sirf benim hazirladigim kahvaltiyi benimle birlikte yapmak icin, ne gerek var ki diyorum. Ay kiz ben kendimi karinca gibi mi goruyom nee

Biraz daha acar misin canim. Biz cok severek evlenmistik. Birinci kural tamam o zaman. Ama onun kurallari falan derken

her dediğini yapacaksın işte. senın ailene kırk yılda bir, onun ailesine allahın her günü...
kayınvalıden tepene bıle cıksa seveceksın, kör olacaksın onlara
onlar sana ne yaparlarsa yapsınlar insan oldugunu unutup melekliğini koruyacaksın.
ev her daim temiz, sen her daim hazır olacaksın yeni akrabalarına.
hep ona hep ona yani olacak, sana olmayacak yani..

daha nasıl açayım ki ben

leyla valla çok üzülüyorum şu yazdıklarına ya,ne biçim bi adam bulup evlenmişsin.hep mi böyleydi eşin?neyse olan olmuş artık bi de çocuk var al karşına konuş diycem ama anlayacak mı bilmem.başka nasıl halledersin inan fikrim yok.

leyla konusmaya calisirken adam gaz cıkarmaya calısiyormus sence anlarmı.

bence bizimle kafa buluyosun kadesanın söylediği şey çok mu garip yani senin babandamı hep dışarda yerdi akrabaların arkadaşların falanda mı böyle yaşıyo???

leyla konusmaya calisirken adam gaz cıkarmaya calısiyormus sence anlarmı.

doğru dedin :120:

bence bizimle kafa buluyosun kadesanın söylediği şey çok mu garip yani senin babandamı hep dışarda yerdi akrabaların arkadaşların falanda mı böyle yaşıyo???

haklısın,ben olması gerekeni söyledim hatta çoğu zaman h.sonları eşler kahvaltı hazırlar bunlar normal şeyler anormal olan konu sahibi ve eşinin davranışları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…