canım eşini hala seviyomusun ? belki aşık olmayabilirsin ama bunu kendine sorduğunda eğer bu hareketleri olasa hala seviyomuyum diye ne cevap veriyosun?
cevap hayırsa üzgünüm am pekde yapılacak bişe yok gibi
ama evet şu şu şu davranışları olmasa ilk evlendiğimizdeki gibi olsa hala seviyorum diyosanız siz eşinizi değil onun davranışlarını sevmiyosdunuz demektir...
bunun için önce olan heeeeeeeeeeerrrşeyi bir kenara bırakmanız laızm bu adam bişeyler söleyince bir iki ay uğraşınca yapıyo demekki biraz zor bi adam....
erkekler maalesef babalarına çok kızdıkları huylarını kendileri evlenince gösteriyolar bunu anlamak çok zor!!!!!!
kendimden biliyorum
çocuğu birine bırakın
dışarı çıkın yarın pazar kahvaltıya gidin mesela orda ona çok önemli bişey konuşacağınızı
ben eski günlerdeki gibi olmak istiyorum evlilik bu değil diye istediklerinizi anlatın neden bunu yaptığını sorun
kararlar alın ama suçlar gibi konuşmayın! suçlu olsa bile
amacınız eşinizi suçlayıp ceza vermek değil evliliğinizi kurtarmak çünkü
örneğin: evde bu şekilde gaz çıkarman çok çirkin yerine
bu hareketin bana kendimi çok değersiz hissettiryo diyin
sen dilini değilde ben dilini kullanın
eşinizi suçladığınızda oda savunmaya geçecek ama kendinizi anlattığınızda anlayacaktır umarım yani....
kahvaltıdn sonra sinemya gidin bi arkadaş tavsiye etmiş çok iyi fikir
sonra eve gelin yemek hazırlayın mesela PİZZA:)))))
akşam tavla oynayın
gün sonundada ne kada rmutlu olduğunuzu bundan sonra hep böyle olmak istediğinizi söyleyin
inşallah düzelir:)
Kizlar bir de su gaz mevzusu cogu erkek boyle diyorlar dogru mu bu konuda da bir baslik mi acsem ki
Sifonu cekmeyi de bilmiyordu ama 2 ay sabah aksam dirdir ederek ogrettim sukur, gerci bir sene de tam oturdu ama neyse
Sevme olayini bilmiyorum acicasi. Ama bizde bosanma olayi yok, yasadigim yer ve aile yapilarimizdan dolayi, ben de bunu asla dusunemem o yuzden.
Tavla fikri de guzel, baska neler yapayim. Kocami sabah yolcu etmiyorum mesela. Eve gelmedigi icin de pek yemek yapmam ama artik yapicam. Gelmediginde dokersem ne olcak peki, daha once cok basima geldi de
Sevme olayini bilmiyorum acicasi. Ama bizde bosanma olayi yok, yasadigim yer ve aile yapilarimizdan dolayi, ben de bunu asla dusunemem o yuzden.
Tavla fikri de guzel, baska neler yapayim. Kocami sabah yolcu etmiyorum mesela. Eve gelmedigi icin de pek yemek yapmam ama artik yapicam. Gelmediginde dokersem ne olcak peki, daha once cok basima geldi de
Evet bazi sorunlarimiz var, ask emek ister demisler, belki bu yuzden askim sondu. Ama kizlar ben bu baslikta fikir istiyorum. Neler yapmaliyim. Duzenli yemek yapmaya basladim.
Bu sabah da uyandirip kahvalti istedi benden ama evde ekmek yoktu, yani kahvalti hazirlasam da onu neyle yiycek. Ekmek al dedim, alamam dedi, disarda kahvalti yaparim dedi cikti.ben ne yapicam dedim, hamur mayala dedi. Ya o is de 3 saat suruyor kizlar hamur mayalsyip ekmek yapmak.
Evet bazi sorunlarimiz var, ask emek ister demisler, belki bu yuzden askim sondu. Ama kizlar ben bu baslikta fikir istiyorum. Neler yapmaliyim. Duzenli yemek yapmaya basladim.
Bu sabah da uyandirip kahvalti istedi benden ama evde ekmek yoktu, yani kahvalti hazirlasam da onu neyle yiycek. Ekmek al dedim, alamam dedi, disarda kahvalti yaparim dedi cikti.ben ne yapicam dedim, hamur mayala dedi. Ya o is de 3 saat suruyor kizlar hamur mayalsyip ekmek yapmak.
sevdiğin ve seni seven insanı bulup, onun hayatını yaşayıp
onun kurallarına göre oynamak
mutlulugun formulu bu
bır de lider ruhlu olmayacaksın
sen fikir istiyosun ama ben her yorumunu okudukça bu kadar da olmaz artk diyorum.bu adamı geri kazanman çok zor çok çaba harcaman lazım çünkü bencilliğin doruklaırnda yaşayan seni hiç önemsemeyen hatta bence sevmeyen bi eşin var.benim bildiğim normal erkekler eşleri kahvaltı hazırlarken gider ekmek süt ne eksikse onu alır gelirler eşine ben dışarda yerim sende naparsan yap demezler.
Allah kolaylık versin sana.kötü yorumlar karşısında fikir istiyorum diyorsun ancak şaşırmam elde değil ki normal yorum yapalım,fikir verelim.
Biraz daha acar misin canim. Biz cok severek evlenmistik. Birinci kural tamam o zaman. Ama onun kurallari falan derken
Yaa sizin kocalar oyle mi yapiyor. Bana cok garip geliyor biliyor musun, uzuldum kendime. Bir kere oldu bu olay, yani evde bise eksikse ve yemek zamaniysa gidip alip gelmesi. Yoksa eksik olunca disarda yer. Ben de ne halt edersem ederim evde. Bencil oldugunu kabl ettim, ona da defalarca soyledim.
Bilmem, kendimi cok degersiz goruyorum galiba. Yani kocam pazar sabahi ekmek alip gelcek hem de sirf benim hazirladigim kahvaltiyi benimle birlikte yapmak icin, ne gerek var ki diyorum. Ay kiz ben kendimi karinca gibi mi goruyom nee
leyla konusmaya calisirken adam gaz cıkarmaya calısiyormus sence anlarmı.leyla valla çok üzülüyorum şu yazdıklarına ya,ne biçim bi adam bulup evlenmişsin.hep mi böyleydi eşin?neyse olan olmuş artık bi de çocuk var al karşına konuş diycem ama anlayacak mı bilmem.başka nasıl halledersin inan fikrim yok.
Yaa sizin kocalar oyle mi yapiyor. Bana cok garip geliyor biliyor musun, uzuldum kendime. Bir kere oldu bu olay, yani evde bise eksikse ve yemek zamaniysa gidip alip gelmesi. Yoksa eksik olunca disarda yer. Ben de ne halt edersem ederim evde. Bencil oldugunu kabl ettim, ona da defalarca soyledim.
Bilmem, kendimi cok degersiz goruyorum galiba. Yani kocam pazar sabahi ekmek alip gelcek hem de sirf benim hazirladigim kahvaltiyi benimle birlikte yapmak icin, ne gerek var ki diyorum. Ay kiz ben kendimi karinca gibi mi goruyom nee
leyla konusmaya calisirken adam gaz cıkarmaya calısiyormus sence anlarmı.
bence bizimle kafa buluyosun kadesanın söylediği şey çok mu garip yani senin babandamı hep dışarda yerdi akrabaların arkadaşların falanda mı böyle yaşıyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?