mutlu bir evlilik hayalimi nasil gerceklestirecegim yardim kizlar

Haklisin canim soyledigim yanlis olmus. Ne bileyim, derdimi anlatinca genelde kk da nie cocuk yaptin diye kiziyor pek cok kadin, onlardan etkilendim sanirim

Evet canim kendinnegatif yonlerime odaklanayim biraz en azindan kendini degistirmek daha kolay.
Tatil plani yapiyorum insallah kocam gelemiycek ama ben biraz kafa toplarim.

Begm sen cok iyi bir kiza benziyorsun dediklerin bana huzur veri tesekkur ederim bunlari da uyguluycam kendi olumsuzluklarimi duunuyorum simdi

Mesela suratsiz olmak kocama karsi, gulumseyesim gelmiyo adama yaa
gerci gulumsememin igrenc oldugunu soyluyor dislerim yamuk biraz ondan ona gulmeyi biraktiydim
Yine basliyim bari ne derse desin

gerci gulumsememin igrenc oldugunu soyluyor dislerim yamuk biraz ondan ona gulmeyi biraktiydim

"dişlerin yamuk yamuk,hala gülümsüyosun.İğrençsin leyla" desin diye mi??

kurban olsun sana kendi igrenclesiyor bence bunlari sana diyerek hic takma kafana cnm erkekler iste bazen böyle bos bulunabiliyorlar benim kocamda cooook ilgisiz hic umrunda bile dglm yeni bsy alip giyinsem bilmez anlamaz o derece :) hayat gzl kendine ve cocuguna zehir etme bence calisiyormu evine bakiyormu tmm gerisini cokta önemseme hepsi ayni 4 dörtlük koca yok en iyisi bile kötü

eşin kusura bakmasında hıc aşık kalınacak bı adam değil kendısıne asık kadın ısteyecegıne aşık bı erkek olsun esas aşk kadınlar ıcın daha onemlı

Kiz benimki calisiyo da eve bakmaz. Ben bakarim eve

alınma ama adamın içine ayı kaçmış. ben bu gaz meselesini o kadar büyütmüyorum yani olabilir insanlık hali arada kaçar falan ama muhabbet etmemek, çirkin, salak vs demek, sifonu çekmek gibi temel insani temizlik anlayışından habersiz olmak. evet ya adamın içinde resmen bir öküz var. Allah yardımcın olsun. evlenmeden önce nasıldı?

Eşinin iyi huyu olarak başka kadınlara bakmaz diyorsun... Eşine bakabilecek kadın bilemiyorum ben zaten....

Yanına gitse diş iltihabı kokar konuşamaz, yemek yese kendi hesabını öder kalkar..

Bu iyi huy eşinden mi kaynaklı bilemedim...

Biraz oyle galiba. Gecen gun bir komedi programinda da kiz sevgilisinin bu derdinden yakiniyordu da skecte. Acaba cogu kisi boyle mi konusu olmus dedim di

Doğru bu gaz meselesi:), cok duydum böyle şeyler. Benimki de sever yanimdayken gaz çıkarmayı, ben acaip sinir olurum, ben sinir olunca onun daha cok hosuna gidiyor ve abartiyor da. Gaz cikarmayan erkek nadir bence:)

Bu adam tabi ki ona çok aşık bir eşi olmasını ister. O kadar deli, körü körüne aşık bir kadın olsa, adamın zulmünü gözü görmez, benimle kahvaltı yapmak zorunda mı ki diye düşünür, bir ekmek alıp gelmemesini, her fırsatta dışarı kaçıp kendisiyle yemek yemeye, iki dakikalık muhabbete tenezzül etmemesini sorun etmez. Üzülür tabi ama, ona kızmaz, daha da ben ne yapmalıyım, daha iyi nasıl olabilirim diye düşünür durur. Yani aynen senin şu an yapmak istediğin gibi arkadaşım. Sen zaten aşıksın ki gözün görmüyor bu adamın ne menem bir şey olduğunu. Üç saat alacak olmasa gerçekten ekmek mi mayalayacaksın ciddi ciddi yani o ekmek alıp gelmesin diye. Ve ekmek evde yok diye o dışarı sensiz kahvaltıya gidebiliyor öyle mi? Ve sen hiçbir şey demiyorsun. Burada bir sürü başka konun da var, sen her ne kadar birşey yapmıyorum yapasım gelmiyor desen de nasıl çırpındığın ortada bence. Madem boşanamıyorsun, yüz verip de daha da şımartma bari bu herifi.

Doğru bu gaz meselesi:), cok duydum böyle şeyler. Benimki de sever yanimdayken gaz çıkarmayı, ben acaip sinir olurum, ben sinir olunca onun daha cok hosuna gidiyor ve abartiyor da. Gaz cikarmayan erkek nadir bence:)

Komik mi bu... Ben ailemdeki hiçbir erkekde böyle birşey görmedim... Birde hoşunuza gidiyor gibi gülmüşsünüz, pesss....

eve o bakmıyor ben bakıyorum demişsiniz, o parasını ne yapıyor? böyle evlilik mi olur yahu? benim bildiğim karı koca evi beraber idare eder. hatta kadının kazandığı para kendine ait olmalı, lükslerine harcamalı diye düşünürüm ben hep.(tabi para sıkıntısı yoksa)

mutlu evliliğin sırrı mutfaktan geçeeer! erkeklerin, ağız tadını doyurun, birkaç da kadınlık, işte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…