öncelıkle aslaaa bır anne cocugu ıcın pişman oldum dememeliiii onu sıze veren rabbım sıze layık gormus sıze bu dunyada en kıymetlı en guzel hedıyeyı nasıp etmıs lutfen soyledıgınız sozun ne kadar agır olduguna dıkkat edın ALLAH KORUSUN...
evlat en degerlık varlık ben bu dunyada ölüyüm geberiyimmmmmm ama asla rabbım bana evladımdan pişman oldum dedırtmesın....
fazla umursamamazlıkda ıyı olmaz bende sız bıraz saglam kafayla herseyı gozden gecırıp ne yapmanız gerektıgıne karar verır 1 evladınız var cok sukur rabbım bagıslasın onu mutlu ve sıcak bı yuvada yetısmıtmekle mukellefsınız öyle umursamıorum sallamıorumla olmuyor malesef muhakkakkı her ılıskıde ınısler cıkıslar olur bır ılıskıde tek taraflı bır noktaya gelmez ıyı kotu gunlerınız olmusdur tabıkıde her ılıskıde oluyor bunlar kötu gunlerı dusunup hatırlayıp kendınızı uzmenızın sıze bır faydası getıresı olmaz .... esınızı elestırdıgınız kadar bıraz kendınızın de negatıf yonlerıne bakın...
bunun sıze buyuk faydası olucak negatıflerıde pozıtıfe cevırme cabasına gırın....
evlılık kolay kurulmuyor emek ıstıyor fedakarlık caba ıstıyor...
o bu su kım ne derse desın emınım onlarda sızın kulagınızdan gırıp cıkıcak mıs gıbı bır hıs var ıcımde... asla elestırmıyorum ama sız elınızden gelen herseyı sonuna kadar yapın sonrasınıda RABBIME HAVELE EDIN....
sızı bırbırınıze sevdıren rabbım ınsallah tekrar kalbınıze sevgıyı nasıp eder.. tekrar ısınırsınız ınsallah bıraz degısıklık yapmanızda fayda var dıe dusunuorum.... kım ne yaparsa kendıne yapar bu bır gercek....
Mesela suratsiz olmak kocama karsi, gulumseyesim gelmiyo adama yaa
gerci gulumsememin igrenc oldugunu soyluyor dislerim yamuk biraz ondan ona gulmeyi biraktiydim
Yine basliyim bari ne derse desin
Mesela suratsiz olmak kocama karsi, gulumseyesim gelmiyo adama yaa
gerci gulumsememin igrenc oldugunu soyluyor dislerim yamuk biraz ondan ona gulmeyi biraktiydim
Yine basliyim bari ne derse desin
kurban olsun sana kendi igrenclesiyor bence bunlari sana diyerek hic takma kafana cnm erkekler iste bazen böyle bos bulunabiliyorlar benim kocamda cooook ilgisiz hic umrunda bile dglm yeni bsy alip giyinsem bilmez anlamaz o derece :) hayat gzl kendine ve cocuguna zehir etme bence calisiyormu evine bakiyormu tmm gerisini cokta önemseme hepsi ayni 4 dörtlük koca yok en iyisi bile kötü
Kiz benimki calisiyo da eve bakmaz. Ben bakarim eve
Biraz oyle galiba. Gecen gun bir komedi programinda da kiz sevgilisinin bu derdinden yakiniyordu da skecte. Acaba cogu kisi boyle mi konusu olmus dedim di
Kiz benimki calisiyo da eve bakmaz. Ben bakarim eve
Doğru bu gaz meselesi:), cok duydum böyle şeyler. Benimki de sever yanimdayken gaz çıkarmayı, ben acaip sinir olurum, ben sinir olunca onun daha cok hosuna gidiyor ve abartiyor da. Gaz cikarmayan erkek nadir bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?