• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu değilim

Kısaca şöyle anlatayım geçen yaz eşimle tatile gitmeye karar verdik ve eşimin kardeşleri de bizimle gelmeye karar verdi( bu arada eşim 3 kardeş iki kız bi erkek) bide kardeşlerinden birisinin eşi gelmeyecek ve kardeşlerinin ikisi de evli ve ikisinin de ikişer tane çocuğu var. Ablasının birisi eşiyle gelecek ve otelde onun ailesi için bi oda ayarlandı diğer abladı için tek oda olmasın parasal olarak yüksek olur dedi ablası ki otelin parasını biz verecez sonra ucuz olsun diye bizimle aynı odada kalmasın karar verildi otel odaları rezervasyon yapıldı ücret ödendi ben ne kadar söylensemde eşim beni dinlemedi ( bu arada bizim çocuğumuz yok 4 yıllıl evliyiz ama olmadı bu tatil hem kafa dinleme açısından hemde çocuk yapma açısından bizim için büyük fırsat) tabi görümce ve çocukları ile aynı odada nasıl olacaksa!
Neyse o sene kabul ettik dedim lanet olsun hele sesini çıkarma seneye daha iyi kafa dinleriz ikimiz geliriz
Bu sene yine tatil planımızı yaptık otelden yer ayırttık ve tatile çıktık otele daha giriş yapmadan görümcemlerin de otele tatile gelmek için yer atırttığını öğrenmemle birlikte başımdan aşağı kaynar sular boşaldı daha ne diyeceğimi şaşırdım yapacak birşey yok bi kez otele giriş yaptık eşimle kavga gürültü o tatilin nasıl geçtiğini anlamadım tatilden de zevk almadım. Ayrıca tatile yanıma gelen görümcem bu sene tatile çıkmayacaklarını çünkü çocuğunu özel okula yazdırdıklarını masraflarının çok olduğunu söylediği halde yine benim girtiğim zaman da ve aynı otele tatile geldi. Neyseki bu sene odada eşimle tek tik Ama oda haricinde otelin her yerinde beraberdik. Görümcem o zaman otelin parasını taksitle ödececekkwrini yıl boyu çalışıp bi haftada tstilyspmak kendilerinin de hakkı felan tani eşimin beynini yıkadı yine ve ben bu hafta öğreniyorum ki eşim görümcemin çocuğunun kolej taksitlerini kendisi ödüyor ve benim haberim yok ne yapıp nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam o kadar karışık ki eşimi çok seviyorum ama söz konusu ailesi olunca akan sular duruyor lütfen yardım edin akıl verin ben ne yapayım şimdi
Bu hissettikletinizi kavga etmeden esinize anlatmalisiniz. Sanirim her seneyi gorumcelerle gecireceksiniz bu gidisle ve sanirim universoteye kadar da koleji siz odeyeceksiniz. Gucu yoksa yazdirmasaydi. Ne tatilinden geri kaliyor, ne de devlet okuluna veriyor. Baskasinin sirtina coreklenip yasamayi adet edinmisler. Hos degil.

Konu sahibi esinizden ilgi, guler yuz beklemekte haklisiniz. Ancak bekledikce de o beklenen hic gelmez nedense. Kendinizi baska seylere verin. Hobi edinin, kendinizle ilgilenin. Size de saygisizlik yapmasina musade etmeyin.

Back
X