• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu değilim

Bunun dogrulugunu savunmuyorum ama bazi insanlar boyledir. Stresli durumlarla daha zor mucadele ederler veya stresini ister istemez bir yere kanalize ederler. Benim kendim icin cozumum elimden geldigincd stresli ortamlardan uzak durmak. Size tavsiyem bu durumdan cok asiri mutsuzsaniz esinizle maddi sorumlulugu paylasin ya da katlanin. Ya da kendi cozumunuzu bulun.[/QUOTE.

beyimiz ona da yanaşmıyor öğretmenim ama eşim istemiyor diye çalışmıyorum

5 yıllık evliyim. bir de bebeğim var 7 aylık. severek evlendik. çok badireler atlattık.

Saygı evliliğimizin en önemli faktoruydu. saygı biterse sevgi de biter inancında oldum hep.

Son zamanlarda eşimin bana saygisizlasmasi beni derinden yaralamaya başladı. Ki ben onunla konuşurken bütün kelimelerimi özenle seçen konuşmadan önce üç defa düşünen bir kadın oldum hep.
sadece eşime karşı değil tüm insanlara karşı böyle oldum hep. düşman kazanmadim hiç.

Bunlari anlatmamin sebebi beni taniyarak yorum yapmanizi istiyor olmam.

Neyse çok uzatmadan konuya gireyim.

eşim tatilsiz tüm gün çalışıyor. sadece bu yıl böyle olacak birikim yapıp araba almak istiyoruz.

sadece akşamları birbirimizi görüyoruz. o da bir iki saat. yemek çay la geçiyor . tv ve tlf.

o işten geliyor ben çok güler yüzlü bir insanken içimden ona gülmek gelmiyor. suratimi da asmıyorum.

bazen o tv izlerken ben de onu izliyorum baksın gulumsesin ben de mutlu olayim diyorum içimden.
baktığımı farkedince ne oldu diyor.
hiç öyle dalmisim diyorum.
Beni mutlu etmek zor değildir bir tebessüm bir tatlı söz dünyalara değer.

bir şey olsa mesela yanlışlıkla su dokulse hemen bağırıyor.

bir kusur olsa onu kapatmak yerine defalarca sen şunu yaptın diyor
.
Aileme bile yansıdı benim mutsuzlugum onlar da çok üzülüyor. sen mutlu ol kızım diyorlar hep. ben zaten mutluyum ama mutsuz ediyorlar ışte.

bazen oğluma sarılıp ağlıyorum onun gülüşü beni teselli ediyor.

çok mu şey istiyorum.
sevgi, ilgi, tatlı söz.

bana seni seviyorum bile demez oldu sormadikca.

Ben bu adamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim. saygı ve ilgisini nasıl kazanabilirim?

Artık inanın kendi sevgimden bile şüphe etmeye başladım.

NOT: kızlar eşim çalıştığı için böyle değil çalışmadığı yaz dönemlerinde çekilmez oluyor çok daha farklı bir insana dönüşüyor.

Evet biz kadınları mutlu etmek hiç zor değil. Benimde sevgilim öyle ilgisiz sevgisini belli etmez buna ihtiyac duymaz ve benim ihtiyac duyabilecegimi dusunmez. Allah sabır versin belkide meslegiyle alakalı bir durumdur bazen bazi meslek grupları ( özellikle insanlarla birinci dereceden temas halinde olunan meslekler) sosyal hayatta ve ozel hayatta tahammulsuz bireylere dönüşebiliyor. Size önerim şu ki o birbirinizi gördüğünüz iki saatte telefon yada tv ye ayiracaginiz zamani minimum degere indirgeyerek birbirinizle kaliteli zaman gecirmeniz. Belkide esinizinde buna ihtiyacı vardır. Bazen erkekler çocuk gibi olurlar Yönlendirilmeyi beklerler.

Karakter farklılığı olabiliyor eşler arasında ama bunu sekillendirebilir yahut biraz daha bu huyunu kırabilirsiniz. Mesela uzaktan dalıp gitmek yerine yanına oturup tatlılıklar yapsanız ya da oturduğunuz yerden "psst yakusukkluu sevgilin var mı" diye laf atsanız iki üç naz adam zaten gülmeye devam ettirmeye çalışır böyle böyle alıştırın sonrasında zaten o da aynı saçmalığı yapıp sebeeklige vurur işi :D

5 yıllık evliyim. bir de bebeğim var 7 aylık. severek evlendik. çok badireler atlattık.

Saygı evliliğimizin en önemli faktoruydu. saygı biterse sevgi de biter inancında oldum hep.

Son zamanlarda eşimin bana saygisizlasmasi beni derinden yaralamaya başladı. Ki ben onunla konuşurken bütün kelimelerimi özenle seçen konuşmadan önce üç defa düşünen bir kadın oldum hep.
sadece eşime karşı değil tüm insanlara karşı böyle oldum hep. düşman kazanmadim hiç.

Bunlari anlatmamin sebebi beni taniyarak yorum yapmanizi istiyor olmam.

Neyse çok uzatmadan konuya gireyim.

eşim tatilsiz tüm gün çalışıyor. sadece bu yıl böyle olacak birikim yapıp araba almak istiyoruz.

sadece akşamları birbirimizi görüyoruz. o da bir iki saat. yemek çay la geçiyor . tv ve tlf.

o işten geliyor ben çok güler yüzlü bir insanken içimden ona gülmek gelmiyor. suratimi da asmıyorum.

bazen o tv izlerken ben de onu izliyorum baksın gulumsesin ben de mutlu olayim diyorum içimden.
baktığımı farkedince ne oldu diyor.
hiç öyle dalmisim diyorum.
Beni mutlu etmek zor değildir bir tebessüm bir tatlı söz dünyalara değer.

bir şey olsa mesela yanlışlıkla su dokulse hemen bağırıyor.

bir kusur olsa onu kapatmak yerine defalarca sen şunu yaptın diyor
.
Aileme bile yansıdı benim mutsuzlugum onlar da çok üzülüyor. sen mutlu ol kızım diyorlar hep. ben zaten mutluyum ama mutsuz ediyorlar ışte.

bazen oğluma sarılıp ağlıyorum onun gülüşü beni teselli ediyor.

çok mu şey istiyorum.
sevgi, ilgi, tatlı söz.

bana seni seviyorum bile demez oldu sormadikca.

Ben bu adamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim. saygı ve ilgisini nasıl kazanabilirim?

Artık inanın kendi sevgimden bile şüphe etmeye başladım.

NOT: kızlar eşim çalıştığı için böyle değil çalışmadığı yaz dönemlerinde çekilmez oluyor çok daha farklı bir insana dönüşüyor.

Oğlunuza sarılıp ağlamayın. Çocuğa sorumluluk yüklemiş oluyorsunuz. Küçük diye de düşünmeyin, bilinçaltında yer eder. Çocuklar kendini suçlar ebeveynlerinin mutsuzluklarında.

Evet biz kadınları mutlu etmek hiç zor değil. Benimde sevgilim öyle ilgisiz sevgisini belli etmez buna ihtiyac duymaz ve benim ihtiyac duyabilecegimi dusunmez. Allah sabır versin belkide meslegiyle alakalı bir durumdur bazen bazi meslek grupları ( özellikle insanlarla birinci dereceden temas halinde olunan meslekler) sosyal hayatta ve ozel hayatta tahammulsuz bireylere dönüşebiliyor. Size önerim şu ki o birbirinizi gördüğünüz iki saatte telefon yada tv ye ayiracaginiz zamani minimum degere indirgeyerek birbirinizle kaliteli zaman gecirmeniz. Belkide esinizinde buna ihtiyacı vardır. B

evliyim biri 5 aylık biri 21 aylık iki yavrum var. adam sizin için çalışıyor, hala aynı fikirdeyim. işten gelince sen güler yüz göster sen sarıl belki ilk zamanlar karşılık alamazsın ama zamanla o da çabana karşılık verecektir baksana ya sırf siz rahat edin diye araba almak için tatilsiz çalışıyor, bence biraz anlayışı hakediuor

yoruluyordur düşünsene hiç tatili yok evde olduğu zamanlarda da dinlenmek istiyordur haliyle. bence seni sevmediğinden değil.

Yoruluyosa yoruluyo, bu kadın eve gelince yük mü bindiriyor sırtına? Bi bakış, bi gülücük istiyo. Böyle bahaneler aşırı aşırı saçma. Stresliyse, yorgunsa, mutsuzsa, onu evinde gidersin işte. Eve gelince bir sarılıp, tv izlerken gülümseyip "seni seviyorum" demek yük mü gelir bir insana? Bunun çalışmayla ne ilgisi var? Ben de çalışıyorum, eşim de çalışıyor ki eşimin işi stresli. Ama biz hep birlikte aşıyoruz, en kötü zamanlarında bile "seni seviyorum, güzel karım, hamarat sevgilim" demeyi ihmal etmez. Ağız aşınmaz bunları demekle. Bi insan kocasından ilgi görmüyosa evliliğini sorgular. Kadın burada romantik süprizler bekliyorum dememiş.

Bence kendinizi tartın biraz. Surat asmamanız mutlu olduğunuz anlamına gelmiyor. Eşiniz gelmiş, mutlu olup gülmeniz gerekiyor eğer ekstra bir sorun yoksa. Gülmek zorunda değilsinizde istemsizce gülüyor insan, bi enerji geliyor.

Tebessüm etse ne kdar mutlu olacaksınız. Siz en son ne zaman durup dururken tebessüm ettiniz eşinize? Dönüp baktı, noldu dedi. “Seni özledim,bakıyprum öyle” diyip gülün. Eminim ki farklı bir durum yaşayacaksınız.

Kısaca şöyle anlatayım geçen yaz eşimle tatile gitmeye karar verdik ve eşimin kardeşleri de bizimle gelmeye karar verdi( bu arada eşim 3 kardeş iki kız bi erkek) bide kardeşlerinden birisinin eşi gelmeyecek ve kardeşlerinin ikisi de evli ve ikisinin de ikişer tane çocuğu var. Ablasının birisi eşiyle gelecek ve otelde onun ailesi için bi oda ayarlandı diğer abladı için tek oda olmasın parasal olarak yüksek olur dedi ablası ki otelin parasını biz verecez sonra ucuz olsun diye bizimle aynı odada kalmasın karar verildi otel odaları rezervasyon yapıldı ücret ödendi ben ne kadar söylensemde eşim beni dinlemedi ( bu arada bizim çocuğumuz yok 4 yıllıl evliyiz ama olmadı bu tatil hem kafa dinleme açısından hemde çocuk yapma açısından bizim için büyük fırsat) tabi görümce ve çocukları ile aynı odada nasıl olacaksa!
Neyse o sene kabul ettik dedim lanet olsun hele sesini çıkarma seneye daha iyi kafa dinleriz ikimiz geliriz
Bu sene yine tatil planımızı yaptık otelden yer ayırttık ve tatile çıktık otele daha giriş yapmadan görümcemlerin de otele tatile gelmek için yer atırttığını öğrenmemle birlikte başımdan aşağı kaynar sular boşaldı daha ne diyeceğimi şaşırdım yapacak birşey yok bi kez otele giriş yaptık eşimle kavga gürültü o tatilin nasıl geçtiğini anlamadım tatilden de zevk almadım. Ayrıca tatile yanıma gelen görümcem bu sene tatile çıkmayacaklarını çünkü çocuğunu özel okula yazdırdıklarını masraflarının çok olduğunu söylediği halde yine benim girtiğim zaman da ve aynı otele tatile geldi. Neyseki bu sene odada eşimle tek tik Ama oda haricinde otelin her yerinde beraberdik. Görümcem o zaman otelin parasını taksitle ödececekkwrini yıl boyu çalışıp bi haftada tstilyspmak kendilerinin de hakkı felan tani eşimin beynini yıkadı yine ve ben bu hafta öğreniyorum ki eşim görümcemin çocuğunun kolej taksitlerini kendisi ödüyor ve benim haberim yok ne yapıp nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam o kadar karışık ki eşimi çok seviyorum ama söz konusu ailesi olunca akan sular duruyor lütfen yardım edin akıl verin ben ne yapayım şimdi

Kısaca şöyle anlatayım geçen yaz eşimle tatile gitmeye karar verdik ve eşimin kardeşleri de bizimle gelmeye karar verdi( bu arada eşim 3 kardeş iki kız bi erkek) bide kardeşlerinden birisinin eşi gelmeyecek ve kardeşlerinin ikisi de evli ve ikisinin de ikişer tane çocuğu var. Ablasının birisi eşiyle gelecek ve otelde onun ailesi için bi oda ayarlandı diğer abladı için tek oda olmasın parasal olarak yüksek olur dedi ablası ki otelin parasını biz verecez sonra ucuz olsun diye bizimle aynı odada kalmasın karar verildi otel odaları rezervasyon yapıldı ücret ödendi ben ne kadar söylensemde eşim beni dinlemedi ( bu arada bizim çocuğumuz yok 4 yıllıl evliyiz ama olmadı bu tatil hem kafa dinleme açısından hemde çocuk yapma açısından bizim için büyük fırsat) tabi görümce ve çocukları ile aynı odada nasıl olacaksa!
Neyse o sene kabul ettik dedim lanet olsun hele sesini çıkarma seneye daha iyi kafa dinleriz ikimiz geliriz
Bu sene yine tatil planımızı yaptık otelden yer ayırttık ve tatile çıktık otele daha giriş yapmadan görümcemlerin de otele tatile gelmek için yer atırttığını öğrenmemle birlikte başımdan aşağı kaynar sular boşaldı daha ne diyeceğimi şaşırdım yapacak birşey yok bi kez otele giriş yaptık eşimle kavga gürültü o tatilin nasıl geçtiğini anlamadım tatilden de zevk almadım. Ayrıca tatile yanıma gelen görümcem bu sene tatile çıkmayacaklarını çünkü çocuğunu özel okula yazdırdıklarını masraflarının çok olduğunu söylediği halde yine benim girtiğim zaman da ve aynı otele tatile geldi. Neyseki bu sene odada eşimle tek tik Ama oda haricinde otelin her yerinde beraberdik. Görümcem o zaman otelin parasını taksitle ödececekkwrini yıl boyu çalışıp bi haftada tstilyspmak kendilerinin de hakkı felan tani eşimin beynini yıkadı yine ve ben bu hafta öğreniyorum ki eşim görümcemin çocuğunun kolej taksitlerini kendisi ödüyor ve benim haberim yok ne yapıp nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam o kadar karışık ki eşimi çok seviyorum ama söz konusu ailesi olunca akan sular duruyor lütfen yardım edin akıl verin ben ne yapayım şimdi
Sizin de işiniz zor.Maddi durumunuz iyiyse bir öğrenciye burs verdiğinizi düşünerek kendinizi rahatlatın fakat değilse eşinizle konuşup tüp bebek düşündüğünüzü söyleyin ve bebek çalışmalarına başlayın en azından parasını kontrol etmeyi öğrenir.

Bence kendinizi tartın biraz. Surat asmamanız mutlu olduğunuz anlamına gelmiyor. Eşiniz gelmiş, mutlu olup gülmeniz gerekiyor eğer ekstra bir sorun yoksa. Gülmek zorunda değilsinizde istemsizce gülüyor insan, bi enerji geliyor.

Tebessüm etse ne kdar mutlu olacaksınız. Siz en son ne zaman durup dururken tebessüm ettiniz eşinize? Dönüp baktı, noldu dedi. “Seni özledim,bakıyprum öyle” diyip gülün. Eminim ki farklı bir durum yaşayacaksınız.
ağzına yüreğine sağlık nasıl da güzel ozetlemissin . bilmiyorum buraya konu açıyorum kadın kadını anlar diyerek ama herkes anlamıyor sizin gibi.

canım sizin görüşünüzü alması gerekmez mi? evlilikte her şey konusulmali ve ilk sırada her zaman siz olmalısınız

ağzına yüreğine sağlık nasıl da güzel ozetlemissin . bilmiyorum buraya konu açıyorum kadın kadını anlar diyerek ama herkes anlamıyor sizin gibi.
Ya evlilik sevince güzel. Sürekli bi ego savaşı içinde olmak, ben 3 kere söyledim sen niyr 2 söyledin demek, her şeyi hep karşısındakinden beklemek çok yoruyor. Fazladan bi gülümsemenin fazladan bi sarılmanın kime ne zararı olabilir? İnşallah karşılığını da görürsünüz.

bazı eşler vardır gözleriyle her şeyi anlatır bakışlarıyla anlasirlar. bakislarim ona hep sevgi dolu özlem dolu başka görecek anlayacak.
bazen telefon ediyorum noldu diye bağırdığı da oldu eve gelirken ekmek al bile diyemedigim zamanlarim oldu. Ama bu konuyu konuştuk ben onun sıradan bir arkadaşı olmadığımı eşi ve hayat arkadaşı olduğumu bir efendim canım lafını haketmeyecek kadar kötü bir insan olmadığımı söyledim. düzeldi o konuda şükür.

Yoruluyosa yoruluyo, bu kadın eve gelince yük mü bindiriyor sırtına? Bi bakış, bi gülücük istiyo. Böyle bahaneler aşırı aşırı saçma. Stresliyse, yorgunsa, mutsuzsa, onu evinde gidersin işte. Eve gelince bir sarılıp, tv izlerken gülümseyip "seni seviyorum" demek yük mü gelir bir insana? Bunun çalışmayla ne ilgisi var? Ben de çalışıyorum, eşim de çalışıyor ki eşimin işi stresli. Ama biz hep birlikte aşıyoruz, en kötü zamanlarında bile "seni seviyorum, güzel karım, hamarat sevgilim" demeyi ihmal etmez. Ağız aşınmaz bunları demekle. Bi insan kocasından ilgi görmüyosa evliliğini sorgular. Kadın burada romantik süprizler bekliyorum dememiş.
beni anlamaniza çok sevindim.

Mune Mune konumu kapatmadan önce silebilir misin içerik silmek yasak olduğu için senin bu konuyu silmeni istiyorum.

Back
X