• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu değilim

Rabbim her yuvaya saadet sevgi muhabbet versin.

Ben huzuru çok seviyorum Her insan gibi. Ve eşimi bile isteye hiç bir zaman huzursuz etmedim.

Eşim de bana benim kendisine gösterdiğim özeni gösterse parmakla gösterilecek çiftler oluruz eminim. Ama o kadarinda gözüm yok. Benim gözümde olsun yeter.

iki gün önce bir gömleğinin utusu olmamış diye buruşturdu önüme attı. olmamış tekrar yap diye insan hizmetciye yapmaz bu muameleyi ya. nasıl üzüldüm. utuleri o kadar çok ki saatleri mi alıyor oğlumu uyutup da yaptim

Herşey para mal mülk değil. Allah huzur versin. Belliki eşininde siniri yıpranmış. Bence bu olaya bir son verin. Mal mülk için geç olsun güç olmadın.

Eşinizin yorgunluğu tüm sebep gibi. Çok hayati bir sebep de yok. Arabanız 1 yıl sonra alınsın ama eşiniz mutlu olsun. Huzurum yoksa mal mülk neye yarar?

Arabayı 2 yıl sonra alsanız ama huzurunuz olsa daha iyi değil mi ?
zaten 5 yıldır erteledi. ve eşim yazın az calisti az kazandı haftanın üç günü evdeydi ve o kadar kötü davranıyordu ki
ben erkeğim karşına kocan var sesini kıs tarzında çok tartistik

5 yıllık evliyim. bir de bebeğim var 7 aylık. severek evlendik. çok badireler atlattık.

Saygı evliliğimizin en önemli faktoruydu. saygı biterse sevgi de biter inancında oldum hep.

Son zamanlarda eşimin bana saygisizlasmasi beni derinden yaralamaya başladı. Ki ben onunla konuşurken bütün kelimelerimi özenle seçen konuşmadan önce üç defa düşünen bir kadın oldum hep.
sadece eşime karşı değil tüm insanlara karşı böyle oldum hep. düşman kazanmadim hiç.

Bunlari anlatmamin sebebi beni taniyarak yorum yapmanizi istiyor olmam.

Neyse çok uzatmadan konuya gireyim.

eşim tatilsiz tüm gün çalışıyor. sadece bu yıl böyle olacak birikim yapıp araba almak istiyoruz.

sadece akşamları birbirimizi görüyoruz. o da bir iki saat. yemek çay la geçiyor . tv ve tlf.

o işten geliyor ben çok güler yüzlü bir insanken içimden ona gülmek gelmiyor. suratimi da asmıyorum.

bazen o tv izlerken ben de onu izliyorum baksın gulumsesin ben de mutlu olayim diyorum içimden.
baktığımı farkedince ne oldu diyor.
hiç öyle dalmisim diyorum.
Beni mutlu etmek zor değildir bir tebessüm bir tatlı söz dünyalara değer.

bir şey olsa mesela yanlışlıkla su dokulse hemen bağırıyor.

bir kusur olsa onu kapatmak yerine defalarca sen şunu yaptın diyor
.
Aileme bile yansıdı benim mutsuzlugum onlar da çok üzülüyor. sen mutlu ol kızım diyorlar hep. ben zaten mutluyum ama mutsuz ediyorlar ışte.

bazen oğluma sarılıp ağlıyorum onun gülüşü beni teselli ediyor.

çok mu şey istiyorum.
sevgi, ilgi, tatlı söz.

bana seni seviyorum bile demez oldu sormadikca.

Ben bu adamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim. saygı ve ilgisini nasıl kazanabilirim?

Artık inanın kendi sevgimden bile şüphe etmeye başladım.

Çalışma hayati nedir bilir misinjz bilmiyorum ama madem birikim yapmak istiyorsunuz buna katlanacaksiniz. Siz degil esiniz cok mutsuz. İzinsiz calismak cok zor bir sey ve cok stres altinda. Ben sizin yerinizde olsam allah kerim azla idare edelim derdim ve esimin normal calisma temposuna donmesini isterdim. Buna imkaniniz yoksa katlanacaksiniz baska careniz yok.

sizin eşleriniz nasıl? sadece ben mi böyle düşünüyorum

Valla esimi bilmiyorum ama ben tam olarak boyleyim. Ne zaman is hayatimda stres yorgunluk yogunluk olsa ister istemez acisini sevdiklerimden cikariyorum. Çünkü is hayatinda karsindaki insanlara yansitsmazsin bütün sorumluluk senin ustunde o sinirin bir yerden cikmasi lazim.

iş hayatından dolayı böyle değil az çalıştığı evde daha çok kaldığı dönemlerde evden çekip gidesim bile geldiği zamanlar oldu. beni sozleriyle ezmeye çalıştı kucumsedi ailemin yanında bile beni degersizmisim gibi hissettirdi.

iş hayatından dolayı böyle değil az çalıştığı evde daha çok kaldığı dönemlerde evden çekip gidesim bile geldiği zamanlar oldu. beni sozleriyle ezmeye çalıştı kucumsedi ailemin yanında bile beni degersizmisim gibi hissettirdi.
neden bu durumdan rahatsiz oldugunu kendisine demyorsunuz?

Valla esimi bilmiyorum ama ben tam olarak boyleyim. Ne zaman is hayatimda stres yorgunluk yogunluk olsa ister istemez acisini sevdiklerimden cikariyorum. Çünkü is hayatinda karsindaki insanlara yansitsmazsin bütün sorumluluk senin ustunde o sinirin bir yerden cikmasi lazim.
böyle devam etme ama böyle giderse seni seven ve üzecek kimse bulamazsın hayatında.

neden bu durumdan rahatsiz oldugunu kendisine demyorsunuz?
çok konuştum. Ben hep orta yolu bulma çabasıyla konuşurum. sen suclusun sen hatalisin demeden bak benim de şu davranisim yanlıştı ama senin de öyle davranmaman gerekti gibi...
O kadar konuşuyoruz yine suçlu ben oluyorum gözünde kendi haklı. özür diliyoruz karşılıklı ama pek değişen bir şey olmuyor

çok konuştum. Ben hep orta yolu bulma çabasıyla konuşurum. sen suclusun sen hatalisin demeden bak benim de şu davranisim yanlıştı ama senin de öyle davranmaman gerekti gibi...
O kadar konuşuyoruz yine suçlu ben oluyorum gözünde kendi haklı. özür dinliyoruz karşılıklı ama pek değişen bir şey olmuyor
ozaman biz anlasamiyoruz yollari ayirladim de madem suclu hep sizziniz. bakalim nediyecek

ozaman biz anlasamiyoruz yollari ayirladim de madem suclu hep sizziniz. bakalim nediyecek

Bu ilişkiyi yıpratmak olur gülüm.
Ben pes eden değil mücadele eden bir insanım . Bunlar aşılacak şeyler diye hep arayış ve çözüm yolu peşindeyim

böyle devam etme ama böyle giderse seni seven ve üzecek kimse bulamazsın hayatında.

Bunun dogrulugunu savunmuyorum ama bazi insanlar boyledir. Stresli durumlarla daha zor mucadele ederler veya stresini ister istemez bir yere kanalize ederler. Benim kendim icin cozumum elimden geldigincd stresli ortamlardan uzak durmak. Size tavsiyem bu durumdan cok asiri mutsuzsaniz esinizle maddi sorumlulugu paylasin ya da katlanin. Ya da kendi cozumunuzu bulun.

Back
X