- 27 Mayıs 2023
- 34
- 14
- 8
- Konu Sahibi papyonlupanda
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok zor bir soru cnm cevap bulacagini zannetmiyomO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
Kesinlikle mutlu evlilikler varO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
KatılıyorumKesinlikle mutlu evlilikler var
Dun ablamla telefonda konusuyoruz
Kendisı bekar
Evlilik cok zor bılıyorum fılan dedi bana
Kim ay benim evlılıgım zor degıl dedim
cidden bekarken daha zordu benım için hersey
Iyıkı evlenmişim 5 yıl oldu
Çok güzel örnekler vermek isterdim ama ne yazık ki bende hiç bir zaman çok mutlu olan bi evlilik görmedimO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
kesinlikle katılıyorumBeklentilerinize bağlı. Karşılıklı tanımaya bağlı. Ama bence tam bir kumar. Imkansiz degil, zor sadece
+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorumO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
Kız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Var. Arkadaşımin hem evliliği hem kayın ailesi çok iyi. Arkadaşımın tüm kötülüğüne rağmen insanlar çok çok iyi sabır edip susuyorlar+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Allahım nasip etVar. Arkadaşımin hem evliliği hem kayın ailesi çok iyi. Arkadaşımın tüm kötülüğüne rağmen insanlar çok çok iyi sabır edip susuyorlar![]()