- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Tam da aynı şeyleri yazacaktım.15yaşındaki kız çocuğu ile 33 yaşındaki erişkin birinin cinsel birlikteliği suçken bunu övmek hiç doğru değil.Çocuk gelin olmuşsun. 15 yaşında 33 yaşında biriyle evlendirilmişsin doğru mu?
Bunu burada böyle yazman doğru değil, küçük kızların aklına yanlış fikirler sokabilirsin. Şu anda mutlu bir evliliğin olabilir hatta buna çok sevindim fakat lütfen "15 yaşında evlendim hem de 18 yaş büyük biriyle ve çok mutluyum" gibi şeyler yazma.
Siz 25 o 43 yaşında yani ?10 yıllık evliyim 15 yasında evlendım Hemde aramızda 18 yas olmasına rağmen her yıl daha da artıyor sevgımız sırrına gelecek olursak ilgi ilgi ilgi sunu unutma karşılıksız ilişki yurumez...mutlu olmak istıyorsan da,ma sen ol içinden geldiği gıbı davran bırak kendını değişmeye calışma sen oldugun mühlet kazanırsın cnm
Aynen katılıyorum canım.15 yaş hukuka görede benim vicdanıma görede çocuk.@Rose91Çocuk gelin olmuşsun. 15 yaşında 33 yaşında biriyle evlendirilmişsin doğru mu?
Bunu burada böyle yazman doğru değil, küçük kızların aklına yanlış fikirler sokabilirsin. Şu anda mutlu bir evliliğin olabilir hatta buna çok sevindim fakat lütfen "15 yaşında evlendim hem de 18 yaş büyük biriyle ve çok mutluyum" gibi şeyler yazma.
Mutlu evliliğin sirlari;
1-tebessüm edin,
2-eşinizin ellerinden tutun,
3-sevdiğinizi sözle ifade edin,
4-birlikte dua edin,
5-eve gelir gelmez pijamalarinizi giymeyin,
6-bayanların önemli günlerini unutmayın,
7-sevgi mesajları bırakın,
8-esiniz için de güzel giyinin,
9-rica kipiyle konuşun,
10-kahvaltilari beraber yapın,
11-dışarıda basbasa yemek yiyin,
12-eşinizin ailesine sevgiyle yaklaşın,
13-birbirinizi iyi niyet dilekleriyle uğurlayin,
14-hitap ederken güzel sözler kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?