Mutlu evliliğin sırrı nedir

Sevgi saygı olmazsa olmazı evliliğin.ortak fikirler,hayata aynı pencereden bakıyo olabilmek sonra.aynı şeye gülmek aynı şeye ağlamak mesela.ten uyumu olmalı karı koca arasında.onun kokusu dünyanın en güzel kokusu olmalı senin için.mesela eşim ben evde parfüm sıkınca çok kızar.sen zaten çok güzel kokuyosun der.vee en önemlisi sabır.en tahammül edilmeyen zamanlarda bile sabır gösterceksin.tatlı dilli olcaksın.tabiki bunların hepsi karşılıklı olmalı.ayrıca karı koca arasında mutlaka cinsellik olmalı.aksi halde iki iyi ev arkadaşı olur.

Çevremde gördüklerim yaşadıklarım ve burada okuduklarımdan yola çıkarak diyorum ki mutlu evlilik yok yada yok denecek kadar az. Yani ben çok mutlu hiç bir evliliğe şahit olmadım annem ve babamın evliliğini saymazsam.

Benim yazma nedenim belli küçük yaşta evlenmek tabiki de iyi birşey değil çok sancılı on yıl geçirdim şuan iyiyiz şükür bnm amacım 15 yasında evlenin demek değil anlayan anladı bir kere bu devirde kafasına kim evlenmeye takmışssa engel olamazsın benım yazmamla hareket edeceklerini sanmıyorum

Yazma nedenim belli demişsin ama ben anlamadım. Yazdıklarından "ibret olsun" anlamı çıkmıyor, aksine teşvik edici yazmışsın. Senin yaşında evlenen birinin, sağlıklı evlilik konusunda vereceği tavsiyeye şahsen itimat etmem.

Ben sadece rahatsızlığımı dile getirdim çünkü bu toplumu ilgilendiren bir konu. Sana herhangi bir müdahalem zaten olamaz. Hayatta mutluluklar dilerim.

İki merhametli insan, sevgi, saygı , sarıldığınızda tüm sıkıntılarınızı ya da farklılıklarınızı unutmanızı sağlayan engelleri yok edebileceğinizi düşündüren aşkınız.

Beni yargılamak sana düşmez sağlıklı evlilik yapıp yapmamam sizi alakadar etmez haddınıze de değil zaten siLe polemiğe girecek kadar küçülmek istemem insanları yargılamadan önce ne yaşayıp yaşamadığını bilmeden böyle bır yargıya varmanız sizin sağlıklı dusunmedığınızı de gösterır

Seni yargılamak bana zaten düşmez. O konuda haklısın.

Daha yazardım ama konuyu gasp etmek istemiyorum. Hayatta başarılar.

Az beklenti çok mutluluk demek.
Bide mesela biz son şiddetli kavgamızda bi anlaşma yaptık.bi konuda kavga edeceğimizi hissettiğimizde hemen birbirimizden uzaklaşıyoruz.kafa sakinleyince konuşuyoruz.ortak nokta bulmaya gayret edeceğimize söz verdik.
Tabi bunu birbirimizi çok sevdiğimiz için gayret gösterdiğimiz için becerebiliyoruz.
Ailelerimize ikimizde çok düşkün oldugumuz için,kavga sebebimiz onlar olurdu hep.bu konuda da mesela şöyle anlaştık,anne baba ve kardeşlerimiz konusunda birbirimize asla olumsuz bişe sölemicez.onlara saygı duyup alttan alıcaz.şimdi hiç kavgamız yok şükür.
Bide çocuk yapın bence :) kavga etmeye kimsenin hali kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…