el kaldıranı, hakaret edeni, akrabaya saygısız davrananı, sapıkları...Evet var böyle erkekler..sayısı da az değil hani..ama bilin bakalım kim yetiştiriyor onları...Çoğumuz anneyiz hanımlar.. iki kadın (gelin kaynana)birbirine saygı duymazken kadına saygı gösterip el üstünde tutan erkekler yetiştirmemiz çok zor görünüyor..:44::44:
Forumu temel alıyorsan yanılırsın.
Çünkü buradaki hanımların anladığım kadarıyla çıtası yüksek oysa evlilik müşterek beklentilerde buluşmayı gerektiriyor.
Kocam bana 5 liralık parfüm aldı,boşayacağım onu diyebilen bir bakış açısıyla,kocam bana bir baktı bir sarıldı nefesimi kesti diyebilen iki evli kadının evliliğe bkaışı farklı.
Biri 5 liralık parfümden mutsuz diğeri kocasının gülüşünden ona bkaışındna mutlu?
Bence evlilik zor veya mutsuz değil.
Evlilik için kişi,yer,zaman üçlüsüne karar vermek zor.
Yani sizde 5 liralık parfüm için koca boşayacaksınız o halde maddi olanakları tavan yapmış bir adamla evlenip gece gündüz parfüm koklayarak mutlu olacaksınız.
Yok en aşk istiyorum derseniz ona göre bir tercih yapıp belki gariban belki pek yakışıklı olmayan ama sadık bir adamla evleneceksiniz.
Tercih kısmı çok zor ,buna katılıyorum.Ama evlilik bence gerçekten çok güzel,ayın 28 günü şükür ederim eşimle evlendiğim için
İki günü de ona çemkirmekle geçer
eşinin burcunu cok merak ettim. neden bu kadar mutlu olduğunuda ?
Bravo...
Çok doğru dediniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?