Evliligin mutluluk sirri:
- Cocuk yasda evlenmemek
- Okul, egitim, meslek yapmadan evlenmemek
- 30 yas ve üstü evlenmek
- hayati taniyip, calisip, ayaklari üzerinde durduktan sonra evlenmek
- iki tarafinda ekonomik özgürlügü ve maasi olmasi mutlulugun bir parcasi
- hayatini evlenmeden önce yasamak:tatiliymis, gezmesiymis vs. vs.
ve sonra aklin basindayken, iyiyi kötüyü ayirt etme yetenegine kavustuktan sonra, hayatini birlestirmek istedigin insani secmek...cünkü simdi (!) saglikli karar verme asamasindasindir. Gecn yasta evlenenlerin evlilikleri bana cok komik geliyor, evcilik oynuyorlar, olmuyor, ve ggenclikte yedigin en büyük darbe, insani ömür boyu depresyona sürükleyebilir.
Konu sahibi, o saydiklarin anca ve anca yasi oturmamis, genc damatlar icin yazilmis, ama olgun bir erkek, kültürlü, egitimli ve modern bir insan karisinin degerini cok iyi bilir.
Evliligin mutluluk sirri:
- Cocuk yasda evlenmemek
- Okul, egitim, meslek yapmadan evlenmemek
- 30 yas ve üstü evlenmek
- hayati taniyip, calisip, ayaklari üzerinde durduktan sonra evlenmek
- iki tarafinda ekonomik özgürlügü ve maasi olmasi mutlulugun bir parcasi
- hayatini evlenmeden önce yasamak:tatiliymis, gezmesiymis vs. vs.
ve sonra aklin basindayken, iyiyi kötüyü ayirt etme yetenegine kavustuktan sonra, hayatini birlestirmek istedigin insani secmek...cünkü simdi (!) saglikli karar verme asamasindasindir. Gecn yasta evlenenlerin evlilikleri bana cok komik geliyor, evcilik oynuyorlar, olmuyor, ve ggenclikte yedigin en büyük darbe, insani ömür boyu depresyona sürükleyebilir.
Konu sahibi, o saydiklarin anca ve anca yasi oturmamis, genc damatlar icin yazilmis, ama olgun bir erkek, kültürlü, egitimli ve modern bir insan karisinin degerini cok iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?