Sen de o kadar oku canım ortalama bir rakam belirledim . Bazılarımız daha fazla ya da daha az okuyabilir. Ama sonunda herkesin okudugunun toplami 4444 tefriciyeCanım kaçar tane okuycaz
Böyle çok karışır canım hep beraber başlayalım hem isimlerimizide yazarız toplu okuyup toplu bitirmiş oluruzSen de o kadar oku canım ortalama bir rakam belirledim . Bazılarımız daha fazla ya da daha az okuyabilir. Ama sonunda herkesin okudugunun toplami 4444 tefriciye
Toplam 1111 ismi azam okunacak.
Kişi başına da şimdilik 800 tefriciye ve 200 ismi azam veriyorum. Ama bunlar ayın 15 i ile ayın 22 si arasında yapılacak. Isteyen erken başlayabilir ama muhakkak okuduğunu ve bitirdiğini buraya bildirsin. Ben başladım buna okuyorum desin
Böyle çok karışırım canım hep beraber başlayalım hem isimlerimizide yazarız toplu okuyup toplu bitirmiş oluruz
Evet çok şükür duamız bitiyor rabbim kapısından boş çevirmesinCanım gruptan bir arkadaşımız ben erken başlayabilirim deyince tamam dedim.
Demekki müsait okumak için ben bayramda aksar diye bayramdan sonra daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden 15 -22 arası dedim. Okuyanlari not alıyorum zaten rakam şaşmaz diye düşünüyorum. Iki gün kaldı zaten ilk duamiz bitiyor
Ister yaz ister yazma canım zaten duamiz belli . Ben şu şekilde dua ediyorum bir araya gelip birbirimize dua ediyoruz senin şu isminle hepimiz sana yalvarıyoruz duamizi kabul eyle diye dua ediyorum canım.Evet çok şükür duamız bitiyor rabbim kapısından boş çevirmesin
Peki öyle yapalım isimlerimizi yazmamıza gerek varmı canım
Kızlar bayramdan sonra bende başlıycam okumaya .inşallah. Benim için sağlıklı sıhhatli Salih/Saliha güzel huylu evladım olması içinde dua eder misiniz? Eylül de artık aşılama ya geçiçez çoçuğum olsun diye. Allah razı olsun hepinizdenGünde 30 tane okunacak . 7 gün boyunca. Toplam bir kişinin okuduğu 210 tane okumuş oluyor.
Tefriciyeye başladım 150 tane okudumSen de o kadar oku canım ortalama bir rakam belirledim . Bazılarımız daha fazla ya da daha az okuyabilir. Ama sonunda herkesin okudugunun toplami 4444 tefriciye
Toplam 1111 ismi azam okunacak.
Kişi başına da şimdilik 800 tefriciye ve 200 ismi azam veriyorum. Ama bunlar ayın 15 i ile ayın 22 si arasında yapılacak. Isteyen erken başlayabilir ama muhakkak okuduğunu ve bitirdiğini buraya bildirsin. Ben başladım buna okuyorum desin
Canım hoşgeldin tefriciye okuyoruz. Sen de başla 10 gün boyunca okuyacağız.Beni alın aranıza
Kaç tane okumam lazım günlükCanım hoşgeldin tefriciye okuyoruz. Sen de başla 10 gün boyunca okuyacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?