mrb 5 yıllık evliyim 3,5 yaşında oğlumuz var.çok sorunlu iletişim olmayan bir evliliğimiz var.aradığımda sorduğumda sinirleniyor ne yapsam batıyor hiç mutlu değilim.belki bu duruma ben getirdim arkadaşından annesinden iş arkadaşlarından hep kıskandım.pc geçmişine baktım falancaya niye baktın dedim.tel geçmişine baktım niye aradın dedim.arkadaşlarıyla çıkınca hadi gelmiyormusun diye 1 de aradım.çalışmıyorum sadece o var hayatımda burda arkadaşım ailem yok buraya da 1 ay oldu taşınalı eşimin çocukluğunun geçtiği yere dükkan açarak geri döndük.tadilat sürecinde eşim hep koşturdu arasam sinirlendi ee bende merak ediyorum laf söyledi.çok yalın 20 senelik arkadaşı var oda bizim işlere koşturdu eve hep gece geldi.bir akşam yine yemek yemeyip onunla çıkınca iyice sinirlendim k.valideme söyledim oda ara arkadaşını diye doldurdu beni aradık bende oda konuştuk iş çıkışı dükkana gelme arasada gelme evine gelsin yuvasında olsun yine ailecek görüşürsünüz dedi.aradan 1 hafta sonra arkadaşı eşime bunları anlamış.kavga ettik bana demediğini bırakmadı git dedi evden yoksa ben gelmicem dedi özür diledim ama dinlemedi.şimdi tavırlı yemek yemiyor odada uyuyor konuşmuyor ben yine açmısın diyorum hayır diyor sertçe.ben nasıl bir tavır sergilemeliyim biz severek evlendik ama o beni eskisi gibi sevmiyor soğudu bu çok belli bu konu yüzünden değil ama birikimler yüzünden.oturup muhabbet edemediğimiz gibi ben hep soru soruyormuşum konuşmayı bilmiyormuşum çocukta olduğundan sosyal hayatım fazla yok sadece ona bağımlıyım ve kimseyle paylaşmak istemiyorum.sürekli annesini çağırıyor evi 15 dk otobüsle uzaklığı kışı bizde geçirsinmiş görümcemde burda yaşıyor o öyle baskı yapmıyor.bende tepki veriyorum yakmıyor sobasını niye bilmiyorum gündüzleri çalışıyor elektirikli yakarım diyor kış gelsin hiç istemiyorum çünkü o varken zaten huzurlu bir yuvamız yok iyice kötü olacak gibime geliyor.çalışmamı istemiyor anaokuluna yazdımdım oğlumu çok dolu olduğu için haber bekliyorum ne olacak bilmiyorum halimiz.ben 5 yıl oldu hala bir evlilik nasıl sürdürülür erkek nasıl yönetilir bilemiyorum tecrubeli ablalarım arkadaşlarım sizlerin bakış açıları öğrenmek istiyorum lütfen hatam varsa onuda yazın çokmu sıkıyorum.bu arada çok şükür en ufak birşeyini yakalamadım ama hep o şüphe var bende
kendimi geçmişe bakmaktan alıkoyamıyorum