Mutlu evlilik sırlarını konusalım derdimiz kalmasın:)

Yasammasal

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
407
174
18
32
merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım burda kadın kadının düşmanı değil dostu olalım birbirimizi kırmadan eleştirmeden birbirimize fikir verelim mutlu evliliklerin mutlu birliliklerin sırlarını verelim kaynana derdiniz varsa eğer onu nasıl aşabiliriz nasıl çözebiliriz onu konusalım,iş ilişkilerini,eş ilişkilerini bizi mutsuz eden herşeyi konusalım ve mutlu olmak için adımlarımızı atalım:)

merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım burda kadın kadının düşmanı değil dostu olalım birbirimizi kırmadan eleştirmeden birbirimize fikir verelim mutlu evliliklerin mutlu birliliklerin sırlarını verelim kaynana derdiniz varsa eğer onu nasıl aşabiliriz nasıl çözebiliriz onu konusalım,iş ilişkilerini,eş ilişkilerini bizi mutsuz eden herşeyi konusalım ve mutlu olmak için adımlarımızı atalım:)

23 yaş biraz erken sanki ama Allah mutlu etsin.

editör müsünüz pardonda amacımı merak ediyosunuz konu sizi ilgilendiriyorsa yorum yaparsınız ilgilendirmiyorsa da yorum yapmazsınız naş

Negatif olmaya devam ettikçe hayattta hep mutsuz olacaksınız ben pozitif ve mutluyum evet ne güzel cok şükür :) Allah herkese nasip etmiyor ama

Editör olup olmamakla alakası yok,biraz sakin benzer iki konu niye acar bir insan ,ilgi filan toplamaksa amacın arkadaşlarımı çağırıp geleyim :) ayrıca benzer açılan konulardan biri kapanıyor bilgine

BURDA Kİ kadınların mutlu olması için koca denilen kişinin olmaması lazım. ;)

Çünkü burdaki mutsuz kadınların derdi, ya kocası, ya kocasının anası, ya kocasının babası, ya kocasının kız kardeşi, ya kocasının abisi, ya da kocasının kardeşlerinin eşleri......

Demek ki KOCA eşittir MUTSUZLUK...

Ben bir kocanın hiç bir şekilde değişeceğine inanmam. Neyse o dur. Karakter değişkenlik göstermez. Asıl yüzü yeni çıkmış dersiniz.

Burda mutlu olan çok nadirdir. Yani daha mutlu olanını görmedim.

Editör olup olmamakla alakası yok,biraz sakin benzer iki konu niye acar bir insan ,ilgi filan toplamaksa amacın arkadaşlarımı çağırıp geleyim :) ayrıca benzer açılan konulardan biri kapanıyor bilgine
İlgi toplamaya ihtiyacım yok sosyal medyada yeteri kadar popülerim :)

BURDA Kİ kadınların mutlu olması için koca denilen kişinin olmaması lazım. :KK66:

Çünkü burdaki mutsuz kadınların derdi, ya kocası, ya kocasının anası, ya kocasının babası, ya kocasının kız kardeşi, ya kocasının abisi, ya da kocasının kardeşlerinin eşleri......

Demek ki KOCA eşittir MUTSUZLUK...

Ben bir kocanın hiç bir şekilde değişeceğine inanmam. Neyse o dur. Karakter değişkenlik göstermez. Asıl yüzü yeni çıkmış dersiniz.

Burda mutlu olan çok nadirdir. Yani daha mutlu olanını görmedim.
Keşke herkes sizin kadar duygularonı yazsa böyle güzelce evet kesinlikle hiç bir insan değişmez maalesef daha kötüye gider iyiye gitmez beklemesini beklememiz yanlış olur :/

Zaten "bir derdim var" bölümünün amacı bu değil mi ? Zaten dertlerimizi paylaşmıyor muyuz burda ? Herşeyi konuşmuyor muyuz ?

Sizde bir hoşsunuz ha... :) anlamadım sizi :D

Konusalim tabiki ,konuşmaya ve diyaloğa inanın, inat etmeyin, çemkirmeyin. kisaca dayaninnn!!!:)

Back
X