Mutlu evlilik sırlarını konusalım derdimiz kalmasın:)

Bir derdim var bolumune degilde,aile evlilik iliskiler diye bir bolum var oraya konu acmanizi tavsiye ederim:)

Malum dert olmayinca ortada millet de buda dertmi diyebilir:KK53:
Yanlis anlamayin sakin elbette vereceginiz tavsiyelere ihtiyaci olan uyelerimiz vardir ama konun yeri burasi degil yardimci olmak istedim;)

BURDA Kİ kadınların mutlu olması için koca denilen kişinin olmaması lazım. :KK66:

Çünkü burdaki mutsuz kadınların derdi, ya kocası, ya kocasının anası, ya kocasının babası, ya kocasının kız kardeşi, ya kocasının abisi, ya da kocasının kardeşlerinin eşleri......

Demek ki KOCA eşittir MUTSUZLUK...

Ben bir kocanın hiç bir şekilde değişeceğine inanmam. Neyse o dur. Karakter değişkenlik göstermez. Asıl yüzü yeni çıkmış dersiniz.

Burda mutlu olan çok nadirdir. Yani daha mutlu olanını görmedim.
Ne güzel izah etmişsiniz.:KK200: Evlenip boşanan bir kadınla röportaj yapılmış. Dediği aynen şu; Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil. İki insan birbirinin her haline şahit oluyor. Ve bu bozulmasında ciddi etken. İnsanlar bir süre sonra ya aldatıyor, ya da iş katlanmaya dönüşüyor.

merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım burda kadın kadının düşmanı değil dostu olalım birbirimizi kırmadan eleştirmeden birbirimize fikir verelim mutlu evliliklerin mutlu birliliklerin sırlarını verelim kaynana derdiniz varsa eğer onu nasıl aşabiliriz nasıl çözebiliriz onu konusalım,iş ilişkilerini,eş ilişkilerini bizi mutsuz eden herşeyi konusalım ve mutlu olmak için adımlarımızı atalım:)
Ne yazık ki bu konu istediğiniz tavsiyelere dönüşmeyecek...Bazıları sadece eleştiri için burada.Dünyanın en mutlu,en güzel hayatını yaşayan ve en donanımlı insan görünümünde dolaşıyor.Bazen nickine bazen profil resmine yada kendi adına yaptığı açıklamaya bakıp görmezden geliyorum bence konunuz hakkında fikir belirtmeyenlerr cevap daha vermeyin görmezden gelin :KK66: mutluluğunu bu kadar belli etme eşini anlatma diyenler olur kıskanılır nazar olur derler evet bu platformda şahit oldum ciddi anlamda böyle insanlar Var:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım burda kadın kadının düşmanı değil dostu olalım birbirimizi kırmadan eleştirmeden birbirimize fikir verelim mutlu evliliklerin mutlu birliliklerin sırlarını verelim kaynana derdiniz varsa eğer onu nasıl aşabiliriz nasıl çözebiliriz onu konusalım,iş ilişkilerini,eş ilişkilerini bizi mutsuz eden herşeyi konusalım ve mutlu olmak için adımlarımızı atalım:)

Ya burda ne kadar psikolojisi bozuk insan var

Çok degisiksin

Negatif olmaya devam ettikçe hayattta hep mutsuz olacaksınız ben pozitif ve mutluyum evet ne güzel cok şükür :) Allah herkese nasip etmiyor ama

Çoklu kişilik bozukluğu falan mı var sizde?
Ilk mesaj sevgi çiçeği diğeri kalorifer böceği.

Ne yazık ki bu konu istediğiniz tavsiyelere dönüşmeyecek...Bazıları sadece eleştiri için burada.Dünyanın en mutlu,en güzel hayatını yaşayan ve en donanımlı insan görünümünde dolaşıyor.Bazen nickine bazen profil resmine yada kendi adına yaptığı açıklamaya bakıp görmezden geliyorum bence konunuz hakkında fikir belirtmeyenlerr cevap daha vermeyin görmezden gelin :KK66: mutluluğunu bu kadar belli etme eşini anlatma diyenler olur kıskanılır nazar olur derler evet bu platformda şahit oldum ciddi anlamda böyle insanlar Var:)
Sayın yaşam koçu psikolog ve burc şeysi bu üyeye kulak verin bakın kendisi de muhteşem evliliği ve kocasını o kadar anlattı ki nazar değdi :(

Hem her gün burada bin tane konu açıp hem de buradaki kadınlara laf atmak güzelmis yalnızlığın sebebi belli oldu

Ya burda ne kadar psikolojisi bozuk insan var

Gercekten her yerinden mutluluk ve huzur akiyor arkadasim.

Kotu sularda bogulun falan diger konunda da...

Bir sey nasil baslarsa oyle gider deyisine mest oldum. Mesela mutsuzlugumu sana anlatinca bana "nasil baslarsa oyle gider hep mutsuz olacaksin" de. Belki intihar falan ederim. Her eve lazim olan tarzdan bir yasam kocu.
Kurban da yaklasti

bence de sen haklısın tatlım. konuyu açtığın iyi olmuş. benim de ekonomi eğitimim var borcum falan da yok gecinebiliyorum
istiyorum ki merkez bankası enflasyon döneminde uygulayacağı para politikasını bana danışsın yardımcı olayım .. amaaann boşver. ..
kocanla mutluluğunun formülü adamın seni bir kez dahi elestirmemis olması bence o konuda da spoiler vermiş olayım arkadaslara :) :)

Back
X