- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Yasammasal
yazılarına bayılıyorum senin ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazılarına bayılıyorum senin ya
merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım burda kadın kadının düşmanı değil dostu olalım birbirimizi kırmadan eleştirmeden birbirimize fikir verelim mutlu evliliklerin mutlu birliliklerin sırlarını verelim kaynana derdiniz varsa eğer onu nasıl aşabiliriz nasıl çözebiliriz onu konusalım,iş ilişkilerini,eş ilişkilerini bizi mutsuz eden herşeyi konusalım ve mutlu olmak için adımlarımızı atalım:)
Naş diyince mi mutlu olacağız yoksa mutlu olunca mı naş diyeceğiz bir başkasına? Sorumu yanıtlayın diyeceğim ama sizi 'naş'lamışlar. Şimdi siz mutlu olduğunuz için mi naşlandınız yoksa naşlandığınız için mi mutlusunuz?editör müsünüz pardonda amacımı merak ediyosunuz konu sizi ilgilendiriyorsa yorum yaparsınız ilgilendirmiyorsa da yorum yapmazsınız naş
Arkadasin kotu bir niyetide yoktu halbukiBende merak ettim![]()
Naş diyince mi mutlu olacağız yoksa mutlu olunca mı naş diyeceğiz bir başkasına? Sorumu yanıtlayın diyeceğim ama sizi 'naş'lamışlar. Şimdi siz mutlu olduğunuz için mi naşlandınız yoksa naşlandığınız için mi mutlusunuz?
Ben burada ki üyelere hayret ediyorum bir insanın psikolog olduğunu iddia edip böyle bir tarzı olduğunu nasıl düşünürsünüz haydi onu da geçtim hem psikolog hem yaşam koçu hem burclarla ilgileniyor bunun kadar mantık dışı bir şey var mı?Arkadasin kotu bir niyetide yoktu halbuki
Daha yolun basinda oldugu asikar belki ama boylede hevesi kirilmamaliydi bence...
Ben burada ki üyelere hayret ediyorum bir insanın psikolog olduğunu iddia edip böyle bir tarzı olduğunu nasıl düşünürsünüz haydi onu da geçtim hem psikolog hem yaşam koçu hem burclarla ilgileniyor bunun kadar mantık dışı bir şey var mı?
Niye tepki aldı biliyor musunuz sahtekar olduğu yalan söylediği millete hakaret ettiği için
Ben burda ki okuduklarımdan bu tespite vardım. Çünkü herkes dertli. Okudukça şükrediyorum bazen, ne kp ne kayın ne görümcem ne eltim var. Kocam tek çocuk ve sülalesi az. Ve hiçbirini tanımam. Haliyle şanslıyımKeşke herkes sizin kadar duygularonı yazsa böyle güzelce evet kesinlikle hiç bir insan değişmez maalesef daha kötüye gider iyiye gitmez beklemesini beklememiz yanlış olur :/
Yaa ne güzel gülmenize vesile olmuşum:) Çok mutlu oldum şu an ciddensabahtan bu yana agliyorum....beni bile guldurdun
Ben bu kadar ayrintiyi bilmiyordum acikcasi,sadece evliligi icin daha yolun basinda demek istedim hani deneyimlerini paylasacakti ya:))Ben burada ki üyelere hayret ediyorum bir insanın psikolog olduğunu iddia edip böyle bir tarzı olduğunu nasıl düşünürsünüz haydi onu da geçtim hem psikolog hem yaşam koçu hem burclarla ilgileniyor bunun kadar mantık dışı bir şey var mı?
Niye tepki aldı biliyor musunuz sahtekar olduğu yalan söylediği millete hakaret ettiği için
Bence sen bir adım ilerisi uzman psikolog olmalısınbu durumda ben resmen psikoloğum o zaman, yarın gidip diplomamı alayım![]()
Amin arkadasim 8nsallah.allah ta seni guldursunYaa ne güzel gülmenize vesile olmuşum:) Çok mutlu oldum şu an ciddenNe sıkıntınız varsa tez elden defolsun inşallah
![]()
:)))))))Ayy yemin ederim gece gece çok güldüm çok yaşayın emiiÇoklu kişilik bozukluğu falan mı var sizde?
Ilk mesaj sevgi çiçeği diğeri kalorifer böceği.
:))))))Ayy valla kızlar çok tatlısınız yaaaNaş diyince mi mutlu olacağız yoksa mutlu olunca mı naş diyeceğiz bir başkasına? Sorumu yanıtlayın diyeceğim ama sizi 'naş'lamışlar. Şimdi siz mutlu olduğunuz için mi naşlandınız yoksa naşlandığınız için mi mutlusunuz?
bence iyi niyetle konu açmaya çalışmış neden herkes bu kadar tepki gösterdi ki çok anlayamadım