• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de çok şükür çok mutluyuz eşimle 3 buçuk yıllık evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var. Eşimle başından beri herşeyi el ele vererek birlikte yaptık evimizi kurduk arabamızı aldık vs. maddi manevi her zaman destekçiyiz birbirimize çok şükür ailesiyle de herhangi bir sorunum yok çok iyi insanlar Allah razı olsun. Umutsuzluğa kapılma doğru insanla yapacağın evlilikle inş. çok mutlu olursun. Ne olursa olsun evleneceğin adam önce saygılı, düşünceli en önemlisi de merhametli olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Biz de çok şükür çok mutluyuz eşimle 3 buçuk yıllık evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var. Eşimle başından beri herşeyi el ele vererek birlikte yaptık evimizi kurduk arabamızı aldık vs. maddi manevi her zaman destekçiyiz birbirimize çok şükür ailesiyle de herhangi bir sorunum yok çok iyi insanlar Allah razı olsun. Umutsuzluğa kapılma doğru insanla yapacağın evlilikle inş. çok mutlu olursun. Ne olursa olsun evleneceğin adam önce saygılı, düşünceli en önemlisi de merhametli olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aminnnn

Komşumuz vardı çok mutluydu, iş yerinde eşinin aklını çelmiş bir kadın(adamda da suç var tabiki tek tarafli degil), 3 çocukla musmutlu yuva dağıldı gözümüzün önünde. Ben bazen çevremdeki mutlu evliliklere bakıp motive oluyorum.Musmutlu yuvaların bir anda dağılması daha çok etkiliyor sanırım beni.Hemcinslerimizin de bazıları tehlikeli maalesef en az erkekler kadar.
annemlerim apartmanda birinci katta bi cift var masallah diorum her gordugumde adam kadin birbirine asik cocuklarini nukemmel buyutuyorlar hemen ust katindakilerse her gun kavga her gun aglama sesi yani her iki turlusu de olabilior ama evlenirken ask gozunu kör etmesin

Burada sizin gibi dusunup konu acanlar oluyor. Lakin, burasi dertlesme bolumu. Hickimse de gelip biz mutluyuz diye konu acacak degil ki =) tabi ki mutlu insanlar var, evli olan, bekar olan fark etmez.

Dertlerin paylasildigi bolumu referans almamalisiniz evlilikle ilgili dusunurken...

Çok şükür mutluyuz...
Birbirimizi seviyoruz, sayıyoruz...
Birbirimize güveniyoruz...

Tabi ki de ara ara kavga ediyoruz, birbirimize gıcık oluyoruz, küsüyoruz falan ama herşey saygı ve sevgi sınırları çerçevesinde :)

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:

Ben mutlu muyum mutsuz muyum emin olamıyorum .. bazen soruyorlar geçmişe dönsen eşinle evlenir miydin? Hiç uğraşmaz galiba yine onla evlenirdim diyorum .. herkes aynıymış gibi geliyor. Ya da ben ben oldukça herkesle aynı şeyleri yaşarım gibi.. birde bakıyorum biz Eşimle bir şeylere karar veriyoruz ama büyükler işe karışınca yıpranıyoruz... Türkiye’nin bir sorunu da büyükler galiba. Mesela biz memlekete gidince bir gidişte ilk eşimin ailesinde kalırız diğer gidişimizde bizde kalırız diye anlaştık eşimle aramızda! .. ama memlekete bi geliyoruz ilk bizde kalırsak eşimin ailesi hemen konuşuyor ayıp diyor sinir-huzur bozuyor. şindi Bebek olacak kesin bizde kal ayıp derler.. halbuki ben rahat etmek için anneme koştum. Bakalım neler olacak

Bizde de şükür sıkıntı yok. Gerçi daha 4 yıl oldu ama bakalım inşallah 40. Yılda da aynı düşünürüm :)

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Ben de varım canım. Bu sene 10.senemizi dolduracagiz insallah.Esimden Allah razı olsun çok merhametli ve cok anlayışıdır. Hatta benim kendime bile tahammül edemedigim zamanlarda o bana tahammül edebiliyor.
Evlilikte herşey dört dörtlük mü tabiki değil.Mesela bizim de tartışmalarımız oluyor ama bunların çoğu 3.şahıslar yüzünden oluyor genellikle.
Bu sene boyunca tecrübe ettiğim ve en başta yapmamız ve herkesin mutlu olmak için yapması gereken şey hem kendi ailenden hem eşinin ailesinden mümkün olduğunca uzak evlenmek.Mutlu evliliğin sırrı bence bu.Yanılıyor muyum bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.

Ben de varım canım. Bu sene 10.senemizi dolduracagiz insallah.Esimden Allah razı olsun çok merhametli ve cok anlayışıdır. Hatta benim kendime bile tahammül edemedigim zamanlarda o bana tahammül edebiliyor.
Evlilikte herşey dört dörtlük mü tabiki değil.Mesela bizim de tartışmalarımız oluyor ama bunların çoğu 3.şahıslar yüzünden oluyor genellikle.
Bu sene boyunca tecrübe ettiğim ve en başta yapmamız ve herkesin mutlu olmak için yapması gereken şey hem kendi ailenden hem eşinin ailesinden mümkün olduğunca uzak evlenmek.Mutlu evliliğin sırrı bence bu.Yanılıyor muyum bilmiyorum ama böyle düşünüyorum.
bunu annemde çok sık dile getiriyor hatta anneannem de

26 yaşımda evlendim :KK200:bileydim ilk tanıştığımızda 17 yaşında evlenirdim:KK4::nazar:

bunu annemde çok sık dile getiriyor hatta anneannem de
Ben ayrı evlendim ama esimin ailesiyle ayni yerdeyiz,kendi ailem de yarim saatlik mesafede.Bana da bu şekilde akil veren olsaydı her iki aileye de uzak giderdim.Annen ve anneannen görmüş geçirmiş insanlar oldukları için söylediklerini dinlemeni tavsiye ederim.Hersey gönlüne göre olsun inşallah.

Ben ayrı evlendim ama esimin ailesiyle ayni yerdeyiz,kendi ailem de yarim saatlik mesafede.Bana da bu şekilde akil veren olsaydı her iki aileye de uzak giderdim.Annen ve anneannen görmüş geçirmiş insanlar oldukları için söylediklerini dinlemeni tavsiye ederim.Hersey gönlüne göre olsun inşallah.
İnşallah teşekkür ederim :KK200:

Çok kıskandım tüm mutlu çiftleri. :KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X