• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kac yillik evli oldugunda onemli :) ilk bi kac sene sorsaydin derdim ayaklarim yerden kesik ki cok realist bi insan olmama ragmen.. yillar gectikce esler degistikce yasanilanlar cogaldikca vsvsvs hersey bambaska bi hal aliyo cogu zmn.. mutlu evli olanlara kocaman masaAllah.

Benden sizlere tavsiye.. sakin araniza 3. Kisileri almayin .. anaymis babaymis vs vs. Gerci bunu geneldede erkek olan yapiyo

Bende mutluyum :KK60: eşimle de ailesiyle de sorunum yok çok şükür :nazar: eşimle arada ufak tefek takışırız ama küslüklerimiz birkaç saati geçmez. Tek eksiğimiz bebek onu da Allah nasip edecek inşallah..

Komşumuz vardı çok mutluydu, iş yerinde eşinin aklını çelmiş bir kadın(adamda da suç var tabiki tek tarafli degil), 3 çocukla musmutlu yuva dağıldı gözümüzün önünde. Ben bazen çevremdeki mutlu evliliklere bakıp motive oluyorum.Musmutlu yuvaların bir anda dağılması daha çok etkiliyor sanırım beni.Hemcinslerimizin de bazıları tehlikeli maalesef en az erkekler kadar.
mutlu evlilikleride katlettin şuan ahahahahah :KK55:

Ben de bugune kadar ne kadar kocasi tarafindan aldatilmis, siddet gormus veyahut kocasi borca batmis konusu gorsem harika parmakla gosterilen bi cift oluyorlar.
Boyle olacaksa parmakla gostermesinler nemelazim :27:

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Bor süre BDVden uzaklas ve gerçek hayattaki çiftleri gozlemle. Elbet mutlusuna denk gelirsin. Adi ustunde "Bir Derdim Var" mutlu insan nicin yazsin:))) ilahi kiz guldurdun beni. Ben yazmam nazar denen bir sey var goze moze geliriz Allah korusun.

Bor süre BDVden uzaklas ve gerçek hayattaki çiftleri gozlemle. Elbet mutlusuna denk gelirsin. Adi ustunde "Bir Derdim Var" mutlu insan nicin yazsin:))) ilahi kiz guldurdun beni. Ben yazmam nazar denen bir sey var goze moze geliriz Allah korusun.
Aynı şeyi yazdım fark etmeden. :KK45::KK45:

çevremde de pek yok hep dert,sorun duyuyorum genelde. Aslında genel olarak pek rastlamadığım için bdv'ye atıf yaparak sormak istedim komik olmuş sonradan farkettim:KK70:Allah dertlilerinde gönlünü ferahlatsin

Valla biz gayet mutluyuz çok nadir tartışıyoruz örnek vereyim geçen tartıştık bir yanlış anlaşılma vs yüzünden ama konuşup anlaşıyoruz sesimiz yükselmiyor pek

çevremde de pek yok hep dert,sorun duyuyorum genelde. Aslında genel olarak pek rastlamadığım için bdv'ye atıf yaparak sormak istedim komik olmuş sonradan farkettim:KK70:Allah dertlilerinde gönlünü ferahlatsin
Insanlar maddi manevi o kadar zor durumdaki mutluluğu yaşayacak vakit yok. Birbirini anlayan mutlu etmeye çalışan insanlar var. Eş arkadaş aile vs. Rabbim seni anlayan insanlar çıkarsın karşına. Anlamak ve anlasilmaktir mutluluğu getiren, ev araba değil. Rabbim sağlık sıhhat mutluluk afiyet versin gerisi olur gider.

Ben de varım.
Allah eşimden razı olsun,yine olsa yine onu seçerdim.
Mutluyuz.

Ama burası bdv.O yüzden o kadar fazla geliyor.Sanki herkes mutsuzmuş gibi.
Gerçi arttı mutsuz evlilikler,bu da bir gerçek aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X