Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şükür biz çok mutluyuz farkindaysan çok dedim:KK200:iyi anlaşıyoruz 2 yıl 5 gün oldu evleneli rabbim nice seneler versin inşallah.27 yaşında esim ben 25 hep keşke 15 yaşında sevlenseydim seninle der.bende derim keşke.çok iyi anlaşıyoruz.aileler uzakta biz memuruz.Uzaklik guzel birşey her animiza şükür mutlu olmak istiyorsan mutlu edeceksin.tek eksiğimiz bebis belki oda gelir:dua:

Biz 12 seneyi geçkindir beraberiz
Hala aşk da var sevgi de mutluluk da

Kasım ayında bir badire atlattık
O da eşimin o sıradaki ruhsal durumu yüzündendi ama biZi bayağı sarstı. Bunu da atlatırız.
Yani mutlu evlilikler var
Buralardaki gibi değil her şey

hayat o kadar hızlı değişiyor ki duygular da aynı hızla değişmek zorunda kalıyor.
hiç kimse ömrü boyunca tam olarak mutluyum dediğini sanmıyorum.
her şey bizler için.

mesela ben 2.5 sene önce boşanma davası açtığım kocamla şuan çok mutluyum ve hep şükrediyorum.
evlendiğim zaman da mutluydum.
arada çok şey yaşandı geçti gitti.
yarın ne olur belli olmaz.

geçen zamanda kimsenin resimlerine bakıp ahh ne mutlular biz değiliz dememek gerektiğini öğrendim çünkü yapay mutluluk resimleri dolu ortalık.
kimseye körü körüne güvenmem, inanmam.
hep bir açık kapı vardır
sadece şuanın tadını çıkarmak gerek bence :KK200:

Ne kadar doğru yazmışssınız.

Sosyal medyanın yalan dolandan ibaret olduğunu anladım ve kıyaslamayı bırakıp kendime yönelmeye başladığımdan beri eşimle mutluyum.İkimizde uzaklaştık sosyal medyadan.

Size tavsiyem severek evlenin.Sevdiğinde gülün dikeni gibi görüyorsunuz kusurları sevmezseniz cehennem olur.Tabiki tartışmalar oluyor.Olmalı da, ama nerde duracağını bilmek inanın çok çok önemli.Bu devirde tek eşlilik zor ama ruh eşinizi bulunca zaman ilaç geliyor herkes herşey bir ders hayat ehlileştiriyor.

Çok şükür eşimden yana o kadar şanslıyım ki
Çok güzel bir evliliğim var, eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor
Allahım herkese nasip etsin inşallah

Son günlerde benimde kafamda hep bu var. O kadar çok boşanan var ki kiminle evlenirsem evleneyim mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum,korkuyorum :bicak:

Hiç kafana takıp endişe etme. Bana da hep denilen ilk seneler çok tartışma, kavga olduğuydu. Hatta ilk dört yılda oturur evlilik derlerdi. Bir yılı geçti evleneli, çok şükür nazar değmesin hiç denilen gibi olmadı. Gayet güzel bir evliliğimiz var. Birbirimizin ailelerini çok seviyoruz, ailelerimiz birbirlerini çok seviyor. Buraya genelde derdi olanlar yazdığı için hep kötü örnekleri görüyorsunuz tabi ki ama öyle değil herkes, korkma.. Ufak tefek anlaşmazlıklar tabi ki oluyor ama insan o kadarını zaten kendi ailesiyle, annesiyle, babasıyla, kardeşiyle de yaşıyor. Sana en büyük tavsiyem şu.. Evleneceğin kişinin ailesi hakkında kötü yorum yapma. Sen onun ailesine ne kadar saygı duyarsan o da senin ailene o denli saygı duyar. Evet sevmek zorunda değilsin ama saygını sakın kaybetme :KK39:

Heran her saniye mukemmel olamaz kimse ama biz iyiyiz masaallah cok sukur. Ailesini de seviyorum. Herkes ayni degil. Severken gozun kapali sevme evlenince duzelir deme. Evlilik mucize yaratmaz. Gercekten pek cok huyunu sevdigin biri ile ayni eve gir. Cunku iki ayri karakter. Tahammul edecegin bazi durumlar olacak bu da sevdigin huylarinin cokluguna bagli olarak tahammul duzeyin artar.

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Var tabi olmaz mı ama biri buraya evliyim, çok mutluyum, yaşasın evlilik yazsa linç edilir burası bdv sayfası çünkü. Ben de 5 senedir evliyim, senin gibi kötü örnekleri görüp, duyup 9 sene kaçtım evlilikten. Keşke diyorum daha önce evlenseydim, 5 aylık bebeğim var. Bebek yapmaktan da korkuyordum büyü bozulacak diye ama daha çok bağlandık. Herhalde en büyük şansım kocam, heee inşallah hep böyle olur. Hayat bu ne olacağı belli olmaz.

Tam bir yıl okdu evleneli, tanışalı 2 yıl.
Allaha şükür büyük sorunumuz yok. Her evlilikte olan şeyler. En uzun küsmemiz bir iki saat civarı 😂 10 yıl sonra da böyle olur muyuz allah bilir 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X